Wedstrijdverslagen

Het zonnetje schijnt heerlijk over het natuurgras van veld 2 in Beltrum terwijl de warme rubberdampen van veld één ons al tegemoetkomen als we onze kleedkamer verlaten! Gelukkig spelen wij vandaag op veld 2. De tegenstander zijn we nog niet vergeten. Thuis werd het namelijk een eclatante overwinning voor de mannen uit Gelselaar, 15-0. Vandaag weer?

Lees verder

Zondag 3 april 10.00 uur! De kraker in de 7e klasse 33 staat op het spel. De nummers 1 en 2 treffen elkaar in Gelselaar. Tijd voor EGVV 2 – RKZVC 5!

Lees verder

Woensdagavond.. Ja, een Champions League waardig tijdstip op aanvraag van onze opponent sv. Grol 9. De jonge garde uit Groenlo zou graag eerder spelen i.v.m. een halve selectie die in de detailhandel werkt op zaterdag (ingelaste wedstrijd). En EGVV 2 is de beroerdste niet!

Lees verder

Nadat bekend was geworden dat RKZVC en Reünie verloren hadden was het aan EGVV om wel 3 punten bij te schrijven. Het grootste gevaar? Onderschatting en gemakzucht! Een goed begin kan de helft schelen dus met deze boodschap van Henk ging EGVV 2 het veld in.

Lees verder

Zondag 13 maart, een thuiswedstrijd tegen onze 50e twitter volger, Ratti 2. In de uitwedstrijd ging EGVV 2 door collectief falen ten onder. Daarom had men iets recht te zetten tegen de nr. 11 van de competitie. Tempo hoog en de tegenstander onze wil opleggen was het devies! 

Lees verder

Het is 9.30 uur in Ruurlo, het veld is nog wit maar klaar om bespeeld te worden. VV Ruurlo 6  - EGVV 2 gaat van start.

Lees verder

6 december 2015 en een 0-2 overwinning van EGVV 2 op sp. Rekken 4. Wat volgt? Een periode van rust… Welgeteld 83 dagen geen wedstrijd gespeeld door EGVV 2. Maar wat gebeurde er dan wel?

Lees verder

Het is 6 december en Sinterklaas staat op het punt om het land te verlaten. Bij EGVV 2 zondag lijkt de komst van de goedheiligman dit jaar desastreuze gevolgen te hebben. Als Henk zijn opstelling bekend maakt in de kleedkamer blijken Jarno, Jan Willem, Jelles, Ronald, Dennis en Memmed niet aanwezig te zijn. Een ieder vermoed dan ook dat het lot toegeslagen heeft en dat deze 5 dit jaar uitverkorenen zijn en al in de zak op de Pakjesboot richting Spanje zitten.

Lees verder

Voorafgaand aan de wedstrijd Rietmolen 4- EGVV 2 zorgde de regen al voor flink wat commotie. Gaat het wel of niet door? Op kunstgras dan? Heeft Rietmolen andere wedstrijden eruit gegooid zodat het toch door kon gaan? Allerlei vragen en opmerkingen die in diverse App’s rondgingen aangezien er al menig wedstrijd in de regio afgelast was in verband met de regenval. Nee hoor! Rietmolen – EGVV 2 wordt gewoon om 10.00 uur gespeeld op een prima bespeelbare natuurgrasmat. 

Lees verder

Na een toch wel teleurstellend resultaat vorige week was het aan EGVV 2 (zondag) om vandaag zijn rug te rechten. 14 man sterk stond klaar om het op te nemen tegen VIOS Beltrum 7. Een team dat maar een punt van ons verwijderd staat dus het zou nog een flinke klus worden. Freddy, Memmed en Walter begonnen op de bank en de volgende 11 stonden aan de aftrap: Friso; Frank, Gerard, Ronald, Jarno; Niels, Dinand, Jelles; Danny, Martijn en Maik. Arno had de eer om te vlaggen en Henk stuurt de mannen met een duidelijke boodschap het veld in, “scherp beginnen!”.

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia