De Butlers

Beste mensen,

Op vrijdag 16 februari 2018 starten we het JdB-seizoen met een avond Indoor. In november 2017 hebben we op 3 banen koersbal gespeeld. Graag hopen we dat u ook een keer bij de Indoor te mogen begroeten.

Met de Outdoor-JdB beginnen we weer op 20 april; uiteraard weer op onze eigen ‘Gelsterse manier’. Ook hier zien wij u graag. Ieder jaar weer mogen we nieuwe deelnemers
begroeten. Hierdoor is het een (gezellige) sociale ontmoetingsplaats, geschikt voor iedereen (je hoeft niets te kunnen/kennen), ongeacht leeftijd en/of conditie; je zit niet vast aan een lidmaatschap; het kost je slechts € 1,00 p.p. !!

Voor 2018 hebben we de volgende avonden gepland:
Vrijdag 16 februari
Vrijdag 20 april
Vrijdag 25 mei
Vrijdag 15 juni
Vrijdag 13 juli
Vrijdag 24 augustus

Het 14e Gelsterse Jeu de Boules toernooi zal dit jaar op zaterdag 22 september 2018 plaatsvinden. We beginnen om ± 19:30 uur met de wedstrijden.nDe hapjes en knabbels worden betaald van het deelnemersgeld à €1,00 p.p. per avond. Uiteraard zijn je consumpties voor eigen rekening. Sportvereniging EGVV heeft tijdens de jaarvergadering besloten dat de koffie u niet meer wordt aangeboden door EGVV. Alle sporters betalen ook de koffie tijdens een speeldag.

Het spelschema zullen wij bepalen aan de hand van de opgave. Deze wordt op de avond bekend gemaakt. Voor de speeldata ontvangen de deelnemers nog een uitnodiging met daarop het deelnemersveld (onder voorbehoud).

Graag doorgeven (bij voorkeur per mail) op welke avonden u wel of niet komt spelen. Heeft u zich opgegeven maar mocht u onverhoopt toch niet kunnen, dan is tijdig afmelden zeer handig i.v.m. het speelschema !!Opgave voor de JdB-avonden ontvangen we graag vóór 10 februari 2018 bij:

Ingrid Stokkink,
Pastorieweg 20,
T: 48 20 28,
M: 06 – 50 496 598,
E: ingrid.stokkink@gmail.com

Graag hopen we u weer te mogen begroeten op één (of meer) van deze gezellige, spannende en sportieve avonden.

Tot ziens bij de Jeu de Boules baan.

Groet,

Diana Renneboom, Wim Kossink, Eduard Meutstege, Dick Bogert, Hennie Leunk en Ingrid Stokkink 

© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia