Wedstrijdverslagen

Deze zondag stond in het teken van aanhaken of afhaken voor EGVV 2. De tegenstander was de nr. 2 van de 7e klasse 33, RKZVC 5. Met een 3e plek op hetzelfde moment voor EGVV 2 zou deze zondag bekeken worden wie nog in het spoor zou kunnen blijven van het tot dan toe ongenaakbare Rietmolen 4. Dit team heeft uit de voorgaande 7 wedstrijden de maximale score van 21 punten gepakt.

Lees verder

Zondagmorgen, 10.00 uur, 7 graden met een mooi zonnetje aan de hemel en de nodige dauw die het veld goed bespeelbaar maakt. Zo begon voor EGVV 2 deze zondag morgen. Opponent? Fc Eibergen 6. Nadat Niels opnieuw de tos had verloren (mocht niet kiezen) startte de volgende 11 spelers van EGVV 2 aan de wedstrijd: Friso; Jan Willem, Dinand, Memmed, Dennis; Gerard, Niels, Jesper; Danny, Feddy en Maik. Jarno en Jelles begonnen op de bank en Ronald R. vervangt onze vaste vlaggenist Arno.

Lees verder

E

29 Oct 2015

Ieder team dat op zondagmorgen voetbalt kent het fenomeen “tijd verzetten”. Ook dit weekend was het weer raak. Vragen als gaat hij nou vooruit of achteruit, een uur eerder of later aanwezig en komt iedereen nu op tijd passeren de revue in de groeps-app van EGVV 2. Gelukkig was iedereen op tijd

Lees verder

Het was donderdagavond een redelijke puzzel maar uiteindelijk zou iedereen zondag met een man of 13 a 14 op stap kunnen. Toch blijkt dit in het geval van EGVV 2 (zondag) iets anders uit te vallen. De meest flexibele man van EGVV, Paul, moet zich zondagmorgen nog afmelden. Paul is altijd inzetbaar en is nooit te beroerd om iets extra’s te doen voor de club. Helaas bleek zijn flexibiliteit van zaterdagnacht op zondagmorgen zijn hoogtepunt bereikt te hebben. Een feestje van onze teamgenoot Jarno deed hem de das om (niet die van Depay, dat staat Paul niet zo denken wij). Een verzwikte enkel is het gevolg.

Lees verder

Zondagmorgen 10.00 uur. Ruurlo 6 en EGVV 2 staan klaar voor de tos. EGVV start met de volgende basis elf: Friso; Jarno, Frank, Ronald R., Dennis; Niels, Dinand, Jesper; Freddy, Martijn, Danny. Jelles en A-junior Kevin zitten op de bank. De tos wordt verloren door Ruurlo 6.

Lees verder

Na een vrij flitsende start van EGVV 2 was er vandaag een nieuwe test voor de delegatie uit Gelselaar. Dit maal treffen we de altijd lastige tegenstander uit Borculo, Reünie 4. Om 9 uur krijgen we te horen dat Jelles vanwege ziekte af heeft moeten haken. Danny komt pas de tweede helft dus dit zou inhouden dat er geen spelers op de bank zouden zitten. Gelukkig is Ramon bereid om zijn debuut te maken voor EGVV 2. Onderweg worden zijn ouders ook nog even geïnformeerd dat hij onderweg is naar Borculo.

Lees verder

Nadat vorige week de wedstrijd vanwege de trieste omstandigheden bij sp. Rekken niet door kon gaan was er deze week een nieuwe kans voor EGVV 2.

Lees verder

Een niet geheel vlekkeloos verlopen oefencampagne tegen de 2 teams uit Haarlo (afgelast vanwege een ingeplande bekerwedstrijd en te weinig spelers) hebben we toch nog een beetje kunnen oefenen. Namelijk een voorbereiding met een 4-6 verlies tegen vv Diepenheim 3 en een 1-4 overwinning op sp. Markelo 6. EGVV 2 (zondag)is klaar voor de competitie.

Lees verder

Voor alles is een eerste keer maar ook zeker een laatste keer. Zo ook zondag. De laatste wedstrijd van het seizoen en ondanks alle inspanningen ook de (voorlopig) laatste wedstrijd van Marvin in het groen-wit van EGVV. Aan zijn illustere loopbaan komt vandaag een einde.

Lees verder

Tot donderdagavond leek het er allemaal nog rooskleurig uit te zien voor EGVV 2 en EGVV 3. Nog geen 24 uur later bleek dat er een chronisch personeelstekort ontstaan was. In de agrarische omgeving van Gelselaar heeft het noodlot toegeslagen. Bart Roossink (keeper EGVV 3) was bij het afkoppelen van de slang van de drijfmesttank niet kundig genoeg. Het gevolg “een gat in mien kop!”.

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia