Nieuws

Op maandag 3 mei aanstaande om 20.15 uur zal EGVV een digitale informatiebijeenkomst organiseren over de nieuwe samenwerking van de jeugdafdelingen van v.v. Noordijk, Sp. Haarlo, GSV '63, v.v. Reunie en EGVV. Hiervoor zijn jeugdspelers, ouders, verzorgers en kaderleden van EGVV rechtstreeks uitgenodigd. Ook andere geïnteresseerde EGVV’ers kunnen zich hiervoor aanmelden. Stuur dan graag even een e-mail naar biense@egvv.nl.

Lees verder

Het bestuur heeft in samenspraak met de technische commissie en de huidige selectiespelers/technische staf in goed overleg besloten dat wij met prestatievoetbal overgaan naar de zaterdag. Dit zal met ingang van komend seizoen zijn. (2021/2022)mend seizoen al minder derby’s hebb

Lees verder

Vanaf nu is het mogelijk om jouw statiegeld bonnetje te doneren aan UNO '21. De opbrengst zal ook nog eens door de Coop verdubbeld worden. Het uiteindelijk bedrag zal besteed worden voor nieuwe kleding en materialen voor de nieuwe vereniging UNO '21.

Lees verder

06 Apr 2021

Beste mensen,


Helaas zitten we nog steeds middenin de corona-crisis, maar zoals u weet hebben we toch voor 2021 wel data gepland. Of ze door kunnen gaan weten we nog niet.

Lees verder

26 Feb 2021

Na het vorige bericht is het rondom UNO '21 even stil geweest.  Middels deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte brengen van de voortgang. In december zijn onze leden al geinformeerd over deze samenwerking per e-mail .

Lees verder

Zoals al wel te verwachten was, gaat komende vrijdag (19-02-2021) de Indoor JdB ook NIET door, i.v.m. de coronamaatregelen.

Lees verder

Sport Federatie Berkelland (SFB) en zes Berkellandse voetbalclubs slaan de handen ineen om het aanbod 60+ voetbal Berkelland te realiseren. De eerste positieve en productieve overleggen zijn inmiddels achter de rug. Het streven is om, in afwachting van de mogelijkheden en ontwikkelingen, dit voorjaar (april/mei) te starten bij VV Reunie.

Lees verder

In het kader van het jubileum zou EGVV vorig jaar al tegen FC De Rebellen spelen. Dat ging niet door i.v.m. de coronaperikelen. Helaas zitten wij daar nu ook middenin en na overleg hebben wij besloten dit nog een jaar uit te stellen. Dit jaar wordt deze wedstrijd dus ook niet gespeeld. De wedstrijd zal nu plaats vinden op donderdag 9 juni 2022 en de aftrap op de

Lees verder

Voetbalverenigingen EGVV, Sportclub Haarlo, vv Noordijk, GSV 63 en vv Reunie hebben de intentie uitgesproken om op het gebied van jeugdvoetbal de krachten te bundelen met ingang van het seizoen 2021-2022.

Lees verder

Stemmen jullie ook op EGVV? Vanaf nu kan er gestemd worden bij Rabo Clubsupport!

Je kan stemmen als je een Rabobankrekening bij Noord- en Oost-Achterhoek hebt en je lid bent. 

Lees verder
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia