Nieuws

In het kader van het 75 jarig jubileum speelt EGVV in 2020 tegen FC De Rebellen. De wedstrijd zal plaats vinden op dinsdag 9 juni en de aftrap op de Benneker is om 19.30 u. FC De Rebellen: een bonte verzameling van ex-profs die het spelletje net een beetje minder serieus nemen. Enkele bekende namen van spelers die deel uit maken van de selectie zijn:

Lees verder

Het beachvolleybaltoernooi werd zaterdagavond gewonnen door de heren van Irma's Cafe. Ze versloegen in de finale de Koekerds. Ondanks de regen was het toernooi zeer geslaagd en het is zeker voor herhaling vatbaar. Op onze Facebookpagina staan nog meer foto's.

Lees verder

Onder wisselende weersomstandigheden werd op zaterdag 8 juni 2019 het feestelijk jubileumjaar van V.V. Diepenheim het Bert Floor-toernooi gespeeld voor F-pupillen. In het door de jeugdafdeling DEC ’10 georganiseerde toernooi streden twaalf teams in drie poules van verschillend niveau om de winst. De bekers werden gewonnen door HSC ’21 JO9-1, DEC ’10 JO9-1 en DEO JO9-3.

Lees verder

Het is zaterdag 6 april 2019 en het beloofd een sportieve dag te worden. ’s Ochtends met DEC JO11-01 een wedstrijd tegen Blauw – Wit ‘66 Holten. Onderweg naar Holten begon het in de auto al over de wedstrijd die we vanavond gaan bezoeken: Heracles – NAC Breda. Maar eerst zelf presteren! En dat hebben we gedaan. DEC was te sterk voor Blauw – Wit ‘66 en heeft gewonnen met 3- 8. Na de intensieve wedstrijd hebben verschillende kinderen nog meegelopen met de Kastelenloop in Diepenheim. En ook hier werd goed gepresteerd!

En dan is het 19.15 uur. Verzamelen bij “De Koppel” in Diepenheim. Niet alleen DECJO11-01 was aanwezig, maar nog meer andere jeugdteams van de vereniging. DEC’10 was Club van de Week. De kaartjes werden uitgedeeld en op weg naar Almelo. In Almelo aangekomen werden we opgewacht door Connie Slaghekke die voor DEC ’10 de begeleiding deed. In totaal waren we 90 kinderen en begeleiding. 

Nadat we het stadion binnen waren werd wel duidelijk dat DEC ’10 de ‘Club van de Week’ was. De foto op het grote scherm en het gejuich was daar! De kinderen zichtbaar volop aan het genieten. Rick Altena was aan het inspelen met de spelers van Heracles en van enkele teams mochten kinderen op het veld door middel van het vaandel de wedstrijd openen. Met allemaal snoepjes op zak, kon de wedstrijd beginnen. De eerste helft vielen er geen doelpunten, maar dat kon de pret niet drukken. Het is altijd leuk te zien hoeveel indruk een stadion en Eredivisie spelers maken  op de kinderen.

In de 2e helft werd wel duidelijk dat de kinderen een intensieve dag hadden gehad. Maar, ze werden beloond voor hun geduld. Met nog 10 minuten te gaan werd er gescoord door Kristoffer Peterson van Heracles. 
Al met al een zeer geslaagde sportieve dag. Een speciale dank voor Tonnie Elferink, op uitnodiging van hem kon deze activiteit mogelijk worden gemaakt.
 

Lees verder

Op Paaszaterdag 20 april is het Super Saturday bij EGVV. EGVV 1 en 3 voetballen beide thuis, de aftrap is om 17.00u. Het eerste voetbalt de derby tegen DEO 1 en het derde speelt tegen SSC Ratti-Socii 6.

Lees verder

Voor volgend seizoen (2019-2020) hebben we een nieuwe trainer aangetrokken voor de lagere senioren elftallen in de persoon van Wim Wormgoor. De laatste jaren werd deze taak uitgevoerd door trainer/speler Dinand Meerman. Wim zal naast zijn trainersactiviteiten tevens deel gaan uit maken van de technische staf v.w.b. EGVV Zondag 2.

Wim Wormgoor is afkomstig uit Noordijk en is al op jonge leeftijd bezeten van het spelletje. Na het doorlopen van de jeugdelftallen in Noordijk voetbalde Wim al op 16-jarige leeftijd in Noordijk 1 en daarna vele jaren in Klein Dochteren 1 (i.v.m. verhuizing). De laatste jaren van zijn carrière als voetballer (tot zijn 42e) was hij weer op het oude nest in Noordijk 1 te bewonderen. Door wat knieproblemen besloot Wim om niet meer te voetballen maar als leider/trainer aan de slag te gaan.

Zo werd Wim leider en trainer bij Lochuizen VR1 (2007/2008 en 2008/2009). Daarna heeft hij meerdere teams getraind en begeleid waaronder Neede 3 (kampioenschap 2011-2012) en Lochuizen 3 Heren en nogmaals als interim trainer Lochuizen VR1 eind seizoen  2017-2018 . Op dit moment is Wim nog leider van Lochuizen 3 waar hij het seizoen afmaakt.

We wensen Wim veel succes bij EGVV!

Lees verder

Beste leden, supporters en andere bezoekers van de Benneker, Vanaf maandag 18 maart zullen ook wij de prijzen van onze producten verhogen. Vanwege de verhoogde belastingtarieven en om de netto-opbrengsten te kunnen verhogen moeten wij hiertoe besluiten. Wij hopen op jullie begrip en geniet nog even van het laatste goedkopere drankje! #Doeslief

Hoofdbestuur EGVV
 

Lees verder

Op zaterdag 16 maart houdt EGVV/DIO haar jaarlijkse krentenbollenactie. De leden komen vanaf 10 uur bij u aan de deur. U steunt toch ook onze vereniging?

Lees verder

De Club van 50 van EGVV bezoekt eens per jaar een interessante voetbal wedstrijd. De afgelopen jaren hebben we al wedstrijden van FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo bezocht. Dit keer hebben we gekozen voor een wedstrijd van het Nederlands elftal.

De mannen van bondscoach Ronald Koeman gaan het op 24 maart in de Johan Cruijff Arena opnieuw op nemen tegen Duitsland. Dit keer is dit een wedstrijd om de EK kwalificatie. Behalve leden van de Club van 50, kunnen ook niet leden zich opgeven.  Je hoort dan zo snel mogelijk of je mee kunt of niet. 

We vertrekken op 24 maart rond 17.15 uur richting Amsterdam. De kosten voor een kaartje inclusief de busreis bedragen 50 euro voor niet leden. 

Opgeven kan via clubvan50@egvv.nl  Leden krijgen tot donderdagavond 24 januari de tijd om zich gegarandeerd van een plaats op te geven. De plekken die hierna over zijn gaan naar niet leden. De bus word dan gevuld op volgorde van opgave. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt dus!!
 

Lees verder

De wedstrijd EGVV 1 - Neede 1, die komende zondag gespeeld wordt, zal gespeeld worden op het kunstgras in Neede. In verband met de verwachte weersvoorspellingen en de staat van het veld is besloten om de locatie van de wedstrijd en de wedstrijd Neede 1 - EGVV 1 (14 april 2019) om te wisselen. Die laatstgenoemde wedstrijd zal dan op haar beurt in Gelselaar afgewerkt worden.

Lees verder
© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia