Nieuws

26 Feb 2021

Na het vorige bericht is het rondom UNO ’21 even stil geweest.  Middels deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte brengen van de voortgang. In december zijn onze leden al geinformeerd over deze samenwerking per e-mail .

Lees verder

Zoals al wel te verwachten was, gaat komende vrijdag (19-02-2021) de Indoor JdB ook NIET door, i.v.m. de coronamaatregelen.

Lees verder

Sport Federatie Berkelland (SFB) en zes Berkellandse voetbalclubs slaan de handen ineen om het aanbod 60+ voetbal Berkelland te realiseren. De eerste positieve en productieve overleggen zijn inmiddels achter de rug. Het streven is om, in afwachting van de mogelijkheden en ontwikkelingen, dit voorjaar (april/mei) te starten bij VV Reunie.

Lees verder

In het kader van het jubileum zou EGVV vorig jaar al tegen FC De Rebellen spelen. Dat ging niet door i.v.m. de coronaperikelen. Helaas zitten wij daar nu ook middenin en na overleg hebben wij besloten dit nog een jaar uit te stellen. Dit jaar wordt deze wedstrijd dus ook niet gespeeld. De wedstrijd zal nu plaats vinden op donderdag 9 juni 2022 en de aftrap op de

Lees verder

Voetbalverenigingen EGVV, Sportclub Haarlo, vv Noordijk, GSV 63 en vv Reunie hebben de intentie uitgesproken om op het gebied van jeugdvoetbal de krachten te bundelen met ingang van het seizoen 2021-2022.

Lees verder

Stemmen jullie ook op EGVV? Vanaf nu kan er gestemd worden bij Rabo Clubsupport!

Je kan stemmen als je een Rabobankrekening bij Noord- en Oost-Achterhoek hebt en je lid bent. 

Lees verder

Ondertaand bericht op Voetbal International uit 2004 is nog immer actueel! Wil je bij onze gezellige vereniging voetballen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@egvv.nl Voor elk niveau kunnen we spelers gebruiken! Onder de eerste tien aanmeldingen wordt weer iets leuks van EGVV verloot! Je mag altijd een paar keer vrijblijvend meetrainen op donderdagavond. We trainen dan van 20.00 uur tot ongeveer 21.15 uur. 

Lees verder

Helaas gaat i.v.m. corona-virus ook het JdB-toernooi van 19 september niet door.

Lees verder

Onze vereniging is diep geraakt door een tragisch ongeval dat zich gisteren heeft voorgedaan. Dit heeft het bestuur van EGVV doen besluiten om voor vanavond alle geplande voetbalactiviteiten op Sportpark De Benneker af te gelasten. De diverse trainingen en de bekerwedstrijd EGVV 1 - v.v. Twenthe 1 zullen hierdoor geen doorgang vinden. Ook is de kantine vanavond gesloten.

Lees verder

De eerste bekerwedstrijd van EGVV 1 tegen v.v. Twenthe is verplaatst van zondag 30 augustus naar donderdag 27 augustus. Er wordt om 20:00 uur afgetrapt op ons eigen sportpark de Benneker.

Lees verder
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia