Nieuws

I.v.m. te weinig deelname gaat de indoor JdB van vrijdag NIET door. De volgende indoor JdB is op vrijdag 18 februari, zet deze datum alvast in uw agenda.

Lees verder

Op vrijdag 12 november 2021 gaan we weer Indoor JdB spelen, want buiten wordt het kouder en guurder. Graag zien we jullie die avond in een warme sportzaal. We spelen wederom 1 tegen 1 te spelen.

Lees verder

Tom Hofman is onze nieuwe hoofdtrainer! Per 1 november begint hij bij EGVV aan zijn nieuwe avontuur. Wij zijn zeer blij dat we in zo'n korte tijd een nieuwe geschikte trainer gevonden hebben. Tom is 32, is in het bezit van TC 2 en is woonachtig in Holten. Hij heeft in verleden Markelo A1 en Excelsior’31 C1 getraind.

Lees verder

Heb je stiekem altijd al eens in de schoenen willen staan van Badr Hari of Rico Verhoeven? Zou je jezelf beter willen kunnen verdedigen in de gevaarlijke straten van Gelselaar? In de nieuwe clinic van 10 lessen kun je kennis maken met verschillende vechtsporten onder leiding van Frank te Nijenhuis van Fudoshin-do uit Goor. Deelnemers vanaf 12 jaar kunnen zich inschrijven!

Lees verder

Op vrijdag 15 oktober 2021 staat er weer een JdB-avond op het programma.
Of het binnen of buiten JdB-en wordt is nog afhankelijk van het weer en zal op vrijdagmorgen worden beslist door de BBC (Butler Baan Commissarissen). Voor zowel buiten als binnen kun je dezelfde kleding en schoenen aandoen.

Lees verder

Voetbalvereniging EGVV uit Gelselaar zoekt vanwege het onverwachte vertrek van onze trainer per direct een hoofdtrainer voor de selectie. Het eerste elftal speelt de wedstrijden in de 4e klasse standaard. De afgelopen seizoenen speelden we in de zondag 5e klasse standaard. De functie trainer/coach houdt in: het verzorgen van de trainingen van de heren-1 seniorenselectie op dinsdag en donderdag en de begeleiding van het eerste elftal op wedstrijddagen. Wij zoeken een trainer die weet 

Lees verder

Vanaf aanstaande maandag kan er weer op EGVV gestemd worden inzake Rabo ClubSupport. Wij willen graag nieuwe voetbalmaterialen aanschaffen voor onze jeugdspelers/ speelsters. Sinds seizoen 2021/2022 spelen al onze jeugdleden bij de gezamenlijke jeugdvereniging UNO’21. Trainingsmaterialen waaronder de doelen zijn aan vervanging toe.

Lees verder

Vind jij het leuk om onze deelnemers wekelijks te enthousiasmeren tijdens het sporten? Dan wij zijn op zoek naar jou! Voor de wekelijkse Zumba les op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur zijn wij, vanaf medio oktober, op zoek naar een Zumba instructeur.

Lees verder

Vrijdagavond 24 september was letterlijk en figuurlijk de aftrap van het 60+ voetbal Berkelland. Sport Federatie Berkelland (SFB) en zeven Berkellandse voetbalclubs zijn samen aan het werk gegaan om het aanbod ‘60+ voetbal’ van de grond te krijgen. Na een positieve voorbereiding is er dan nu ook eindelijk gestart in de praktijk nadat corona de start eerder steeds in de weg stond. VV Reünie was deze eerste keer de locatie, maar het idee is om de andere deelnemende verenigingen 

Lees verder

Trainer Paulo ten Buuren heeft de elftalleiding, de selectie en het bestuur van EGVV laten weten per direct het hoofdtrainerschap neer te leggen bij het eerste elftal. Een verschil in verwachtingen heeft hem doen besluiten niet verder te gaan. 

Lees verder
© 2022 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia