Nieuws

Over een week is al weer de laatste trainingsavond van 2017 voordat we ons gaan opmaken voor de feestdagen en het nieuwe kalenderjaar. Op de laatste trainingsavond, 14 december, staat de avond in het teken van 'Rythm & Ribs'.

Lees verder

Sinds de start van het seizoen 2017-2018 staat hoofdtrainer Tim Kollen voor de groep in Gelselaar. Na een positieve uitkomst van de evaluatie met zowel de hoofdtrainer als de selectie zijn de club en huidige hoofdtrainer Kollen een verlenging van het contract voor de duur van één seizoen overeen gekomen. Ook na het lopende seizoen zal Tim de selectie onder zijn hoede hebben. Hij dus ook tijdens het seizoen 2018-2019 weer voor de groep staan.

Lees verder

Afgelopen woensdag is de jaarlijkse scheidsrechtersavond gehouden. Onder leiding van twee ervaren scheidsrechters, Gerard en Ruben Hilhorst, werd er een scholingsavond gehouden rondom het fluiten van jeugdwedstrijden.
Er was een totaalopkomst van 20 personen waarvan 11 nieuwe deelnemers. En met dit aantal nieuwe en meer ervaren wedstrijdbegeleiders zijn wij als DEC’10 natuurlijk enorm blij. De jongste jeugd van onze verenigingen zijn goed geholpen met de inzet van de nieuwe scheidsrechters.

Wij willen dan ook iedereen bedanken voor de inzet en wensen iedereen veel succes en plezier bij het begeleiden van de wedstrijden!

Lees verder

Na bijna twee decennia werd vorig jaar besloten om de Gaanzeloop nieuw leven in te blazen.
Voorafgaand aan het hardloopevenement werd een clinic georganiseerd waaraan veel deelnemers met plezier hebben meegedaan met als ultiem doel de deelname aan de OVM Gaanzeloop 2.0.

Niet alleen de OVM Gaanzeloop werd een succes, ook de clinic heeft veel deelnemers enthousiast gemaakt want veel startende lopers zijn daarna door gegaan met hardlopen.

Ook in 2018 organiseren wij weer een clinic ter voorbereiding op de 
OVM Gaanzeloop 2.0.en al voordat de inschrijving geopend werd hebben de eerste deelnemers zich aangemeld bij de organisatie.
Lekker werken aan je conditie in en rond het mooie Gelselaar, wie wil dat nou niet?

Wil jij ook mee doen?
Dat kan; op 13 januari 2018 om 9 uur wordt de clinic voor het eerst gegeven.
Onder professionele begeleiding kan je 10 zaterdagen trainen om vervolgens op 24 maart mee te doen aan de OVM Gaanzeloop 2.0.

Na de training is er altijd gratis koffie / thee / chocolademelk.
De kosten zijn € 25,- inclusief gratis deelname aan de OVM Gaanzeloop 2.0 op 24 maart 2018.

Inschrijven?
Druk op deze link.


 

Lees verder

Ook vanavond (28 november) is het veld in Gelselaar nog niet bespeelbaar, de trainingen zijn afgelast!

Lees verder

Alle wedstrijden voor 25-11, zowel in Gelselaar als bij VV Diepenheim, zijn afgelast! Dit in verband met de slechte staat van de velden.

Lees verder

Door de regenval is het veld in Gelselaar niet bespeelbaar. De veldtrainingen zijn dan ook afgelast!

Lees verder

Voor de nieuwe mensen een eerste kennismaking aangaande het fluiten van een wedstrijd, voor degene die vorig jaar ook geweest is een herhaling en een uitwisseling van ervaringen. Omdat het van groot belang is dat we voldoende scheidsrechters hebben en houden binnen DEC’10 is het van groot belang dat jullie allemaal komen. Ook ben je dan minder vaak aan de beurt tijdens de wedstrijden om te fluiten. Deze avond en ook het fluiten/begeleiden van wedstrijden kun je meenemen voor school voor je uren maatschappelijke stage/vrijwilligerswerk.

Lees verder

Inderdaad, dat is een paar weekjes later dan je van ons gewend bent. Planning technisch zijn zulke toernooien altijd lastig met alle zomerfeesten, maar de KNVB wilde graag met ons meewerken door de voetbalcompetitie een paar weken op te schuiven. Zo kunnen we aansluitend aan de nacompetitie ons toernooi houden. De inschrijving is nog niet geopend maar we houden jullie op de hoogte. Tot snel!

Lees verder

De kersverse trainer van FC Twente komt op vrijdag 17 november op bezoek bij EGVV in Gelselaar. De `Club van 50` van EGVV heeft Verbeek uitgenodigd om op de jaarlijkse ledenavond te komen. De avond is exclusief voor leden van de `Club van 50` van EGVV. 

Lees verder