Nieuws

Stemmen jullie ook op EGVV? Vanaf nu kan er gestemd worden bij Rabo Clubsupport!

Je kan stemmen als je een Rabobankrekening bij Noord- en Oost-Achterhoek hebt en je lid bent. 

Lees verder

Ondertaand bericht op Voetbal International uit 2004 is nog immer actueel! Wil je bij onze gezellige vereniging voetballen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@egvv.nl Voor elk niveau kunnen we spelers gebruiken! Onder de eerste tien aanmeldingen wordt weer iets leuks van EGVV verloot! Je mag altijd een paar keer vrijblijvend meetrainen op donderdagavond. We trainen dan van 20.00 uur tot ongeveer 21.15 uur. 

Lees verder

Helaas gaat i.v.m. corona-virus ook het JdB-toernooi van 19 september niet door.

Lees verder

Onze vereniging is diep geraakt door een tragisch ongeval dat zich gisteren heeft voorgedaan. Dit heeft het bestuur van EGVV doen besluiten om voor vanavond alle geplande voetbalactiviteiten op Sportpark De Benneker af te gelasten. De diverse trainingen en de bekerwedstrijd EGVV 1 - v.v. Twenthe 1 zullen hierdoor geen doorgang vinden. Ook is de kantine vanavond gesloten.

Lees verder

De eerste bekerwedstrijd van EGVV 1 tegen v.v. Twenthe is verplaatst van zondag 30 augustus naar donderdag 27 augustus. Er wordt om 20:00 uur afgetrapt op ons eigen sportpark de Benneker.

Lees verder

De selectie van trainer Tim Kollen, die inmiddels al voor het vierde seizoen aan het roer staat, begint aanstaande zondag weer met trainen. De eerste weken staan in het teken van (conditie) trainingen en op 18 en 22 augustus zal er meegedaan worden aan een minitoernooi bij vv Gorssel. Er zal tegen vv Gorssel en sv Almen gevoetbald worden. Op zondag 30 augustus zal de eerste bekerwedstrijd gespeeld worden, thuis tegen v.v. Twenthe. Hieronder is de hele voorbereiding te zien.

Lees verder

Traditie getrouw reiken we aan het eind van het seizoen de bokalen weer uit. Nadat we eerst een onderlinge wedstrijd hadden gespeeld werden de bokalen uitgereikt. Gerard was de topschutter van EGVV met maar liefst 24 doelpunten in 14 wedstrijd. Niels Haarman kreeg de gouden knuppel omdat hij ons gaat verlaten en weer bij zijn jeugdliefde vv Diepenheim gaat voetballen. In zijn (voorlopig) laatste wedstrijd bij EGVV wist Niels nog wel door een fraaie goal het net te vinden. Onder de nieuwkomers

Lees verder

EGVV 1 heeft het niet getroffen met de indelingen in de competitie en de beker. De OPEC vaart er wel bij want er moeten de nodige kilometers gemaakt worden. In de competitie mogen ze o.a. naar het pittoreske Manderveen en in de beker naar Ootmarsum waar ze tegen KOSC aan mogen treden. Dit jaar geen potjes tegen buurman GSV '63 en ook naar onze vrienden van DEO uit de Dijkhoek hoeven ze de fiets niet te pakken. 

Lees verder

Kinderen die graag in de zomerperiode willen voetballen of sporten maar niet zoveel kinderen bij elkaar krijgen om een partijtje te spelen willen we als Sport Federatie Berkelland helpen om toch snel een groep bij elkaar te krijgen. Als er genoeg belangstelling voor is zullen we dit jaar ook andere sporten dan voetbal aanbieden voor de afwisseling.

Lees verder

Helaas kan dit jaar het Johan Hondorp 6x6 toernooi niet door gaan. De huidige corona maatregelen laten het niet toe dat op 20 juni een toernooi georganiseerd kan worden. De reeds ingeschreven teams hebben inmiddels al bericht gehad.

Direct willen wij ook de nieuwe datum voor volgend jaar noemen. Volgend jaar zal het Johan Hondorp 6x6 toernooi op 19 juni plaatsvinden. Inschrijven kan nog niet, maar noteer hem vast in je agenda. Wellicht zien we elkaar dan.

Voor nu wensen wij iedereen sterkte en gezondheid toe.

Lees verder
© 2020 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia