Nieuws

Het Johan Hondorp 6x6 Avondtoernooi komt er weer aan!  Vanaf 15 maart is de inschrijving geopend op deze pagina

Dit jaar is er weer plaats voor 24 heren-/mixteams en 8 damesteams. Welk team zal eindelijk Joga Bonito eens van de troon stoten en welk damesteam wordt de opvolger van eerste winnaar Witkampers Vrouwen 1 & 2? Of weten deze dames hun titel te prolongeren? 30 juni rond de klok van 22.00 uur zullen we het weten.

Aansluitend zoals jullie van ons gewend zijn een grande party in de tent op het middenterrein, met dit jaar niemand minder dan DJ BACCHIE, in de omgeving bekend van onder andere Reurpop en De Radstake!

 

Lees verder

De KNVB heeft voor komend weekend 24 en 25 februari in de regio oost voor de B-categorie alle wedstrijden afgelast. Voorlopig gaat zondag dus dit weekend alleen nog de wedstrijd Klein Dochteren 1 - EGVV 1 door.

Lees verder

Na 15 jaar afwezigheid van de Gaanzeloop wisten de hardlopers afgelopen jaar de weg naar Gelselaar nog goed te vinden. Met een deelname van 150 lopers was de eerste OVM Gaanzeloop 2.0 een groot succes.

Dit jaar staat het evenement natuurlijk ook weer op de kalender en er is een extra afstand toegevoegd. Wat wel blijft zijn de routes uit de vorige eeuw: door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De nadruk ligt hierbij op het woord “lijkt” want op 24 maart 2018 kan je opnieuw genieten tijdens de OVM Gaanzeloop 2.0.  

De start en finish vinden plaats in Gelselaar, één van de weinige dorpen in Nederland dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd. De afstanden die je kunt lopen zijn: 2,5 km, 5,5 km, 10,5 km en 16,1 km.

schrijf je hier nu in!

 

Lees verder

In verband met de vele regenval, zijn de trainingen op natuurgras op Sportpark de Benneker op 16 en 17 januari afgelast!

Lees verder

In de zomer wordt er altijd volop buiten 'gebouled', weer of geen weer. In de donkere maanden is dat natuurlijk niet te doen en daarom werd twee jaar geleden een try-out avond georganiseerd met Koersbal en Boccia. Vooral het koersbal was een groot succes en zo wordt er tegenwoordig in de wintermaanden een tweetal keer binnen in Sporthal de Benneker gespeeld. Op 24 november werd er weer binnen gespeeld en kroonden Ada en Anton Zieverink zich tot winnaar van de avond! Op 16 februari 2018 kunt u zich met hen meten want dan is de volgende indoor-avond. Zien we u dan?

Lees verder

Het is winterstop bij EGVV en al het buitenvoetbal ligt stil. Toch is er beweging op deze zaterdagmorgen op de velden van de Benneker.

Vandaag is er onder leiding van Theo en Janny Nijkamp een groep van maar liefst 42 deelnemers van start gegaan met de hardloopclinic bij EGVV.  De groep met zowel ervaren rotten als mensen die voor het eerst kennis maakten met hardlopen zijn dit jaar goed van start gegaan.

De komende weken zullen zij zich voorbereiden op de OVM Gaanzeloop 2.0 welke gehouden zal worden op zaterdag 24 maart aanstaande. Een veelbelovende start waarmee we hopen dat een ieder ook daadwerkelijk 24 maart aan de start van de OVM Gaanzeloop 2.0 zal verschijnen.

Lopers veel plezier en succes!

 

Lees verder

Nog geen week geleden verloor Michael van Gerwen in een bloedstollende halve finale van latere winnaar Cross op het WK darts. Het wordt dus tijd om nieuw talent te spotten en wie weet loopt die wel in de omgeving van Gelselaar rond! Op 19 januari wordt de 2018 editie van het EGVV-darttoernooi georganiseerd. Wie wordt ons nieuwe Neerlands hoop?

Lees verder

Over een week is al weer de laatste trainingsavond van 2017 voordat we ons gaan opmaken voor de feestdagen en het nieuwe kalenderjaar. Op de laatste trainingsavond, 14 december, staat de avond in het teken van 'Rythm & Ribs'.

Lees verder

Sinds de start van het seizoen 2017-2018 staat hoofdtrainer Tim Kollen voor de groep in Gelselaar. Na een positieve uitkomst van de evaluatie met zowel de hoofdtrainer als de selectie zijn de club en huidige hoofdtrainer Kollen een verlenging van het contract voor de duur van één seizoen overeen gekomen. Ook na het lopende seizoen zal Tim de selectie onder zijn hoede hebben. Hij dus ook tijdens het seizoen 2018-2019 weer voor de groep staan.

Lees verder

Afgelopen woensdag is de jaarlijkse scheidsrechtersavond gehouden. Onder leiding van twee ervaren scheidsrechters, Gerard en Ruben Hilhorst, werd er een scholingsavond gehouden rondom het fluiten van jeugdwedstrijden.
Er was een totaalopkomst van 20 personen waarvan 11 nieuwe deelnemers. En met dit aantal nieuwe en meer ervaren wedstrijdbegeleiders zijn wij als DEC’10 natuurlijk enorm blij. De jongste jeugd van onze verenigingen zijn goed geholpen met de inzet van de nieuwe scheidsrechters.

Wij willen dan ook iedereen bedanken voor de inzet en wensen iedereen veel succes en plezier bij het begeleiden van de wedstrijden!

Lees verder