Nieuws

Wellicht was het een enkel al opgevallen dat er geen uitslagen en standen van DEC'10 JO9-1, JO9-2 en JO8-1 te zien zijn op de site. Onze site wordt automatisch bijgewerkt met data afkomstig van de KNVB en sinds dit seizoen heeft de KNVB vastgesteld dat ranglijst en stand niet per se belangrijk is. De uitslagen worden uiteraard wel verwerkt en achter de schermen wordt het door de KNVB wel bijgehouden, maar deze worden niet meer gepubliceerd. Ze zijn dus niet te vinden op voetbal.nl en dus ook niet op onze site. Voor meer informatie hierover kunt u hier een artikel van de KNVB over dit onderwerp lezen.

Lees verder

In verband met de vele regenval en de staat van de velden zijn alle thuiswedstrijden van DEC'10, zowel in Diepenheim als Gelselaar, voor 9 september afgelast.

Lees verder

Ter voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen wordt er weer druk geoefend. EGVV 1 en EGVV 2 (zondag) komen ook nog eens in de beker uit. De volgende oefenwedstrijden worden/zijn gespeeld:

Lees verder

29 Aug 2017

Zoals u ziet is onze website er heel anders uit gaan zien. De website is compleet vernieuwd, responsive, met automatisch bijwerken van de uitslagen en kan zo weer een tijdje vooruit...

 

Lees verder

Wegens het grote succes van de Hardloopclinic afgelopen voorjaar, wordt er ook dit najaar weer een hardloopclinic georganiseerd, onder leiding van Theo Nijkamp. Vanaf...

Lees verder

Vanaf het komende seizoen zal het mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)  gebruikt gaan worden voor alle wedstrijden bij de KNVB. Dit is de vervanger van het digitale wedstrijdformulier dat t/m vorig seizoen gebruikt werd. Het digitale wedstrijdformulier is volledig komen ter vervallen.

Lees verder

De Benneker houdt Gelselaar leefbaar, maar dan moet er wel genoeg reuring zijn. De gymzaal kan wel een boost gebruiken.

Lees verder

Komend voetbalseizoen gaan de jongste pupillen (Onder 9) van DEC'10 in een nieuwe competitievorm spelen. Wat dit allemaal in houdt en wat de nieuwe spelregels zijn is te vinden op deze pagina van de KNVB.

Lees verder

Het leek allemaal nog zo mooi op dinsdag 13 juni 2017. Het bericht kwam naar buiten dat de technische staf van De Donderdagavond Crew Wim Roossink had aangesteld als coach voor de rest van het seizoen. Uiteindelijk eindigt het sprookje voor Wim in tranen en met slaande deuren. We gaan even een flashback maken. Het is september 1998, op dat moment wordt Jan Noteboom in Gelselaar ontslagen, dat is precies 7 weken na de start van het seizoen. Niemand had er ooit rekening mee gehouden dat er ooit nog een trainer sneller de laan uit zou worden gestuurd….toch gebeurde het.

Lees verder

GELSELAAR - De dames van Witkampers uit Laren zijn er zaterdag 10 juni vandoor gegaan met de eerste Johan Hondorp 6x6 trofee voor dames. Voetbalvereniging EGVV uit Gelselaar organiseerde voor de 8ste keer het zes tegen zes toernooi. Dit jaar was er een primeur, voor het eerst was er namelijk een aparte damespoule.

Lees verder