Wedstrijdverslagen

15 May 2014

Na een ongelooflijk spannende wedstrijd is DEC ’10 D1 kampioen geworden. De ploeg moest winnen van het sterke Hector D1 om enig overgebleven concurrent ATC ’65 D4 in te halen. Pas 8 minuten voor tijd viel de 1-0 in het voordeel van de combinatieclub en

Lees verder

Waar de spelers, leiders, trainers en supporters zich al weken op hebben verheugd, gaat na de 13-0 thuisoverwinning van DEC ’10 D1 op Excelsior ’31 D5 eindelijk gebeuren: de kampioenswedstrijd van DEC ’10 D1 staat op het programma.

Lees verder

Door een 0-13 overwinning bij WVV ’34 D3 in Hengevelde heeft DEC ’10 D1 goede zaken gedaan. De thuisclub leek totaal niet gemotiveerd, creërde geen enkele kans en kwam met deze uitslag nog goed weg.

Lees verder

DEC ’10 D1 heeft het inhaalduel tegen Holten D3 met 0-9 gewonnen. Een goede uitslag, maar net als vorige week was het spelniveau in de eerste helft veel te matig en werd dat na rust hersteld.

Lees verder

Wat krijg je als DEC ’10 D1 een dramatische eerste helft speelt en een goede tweede helft ? Dan krijg je een wedstrijd met een ruststand van 0-2 en een eindstand van 0-13. NEO D6 was de tegenstander die verslagen moest worden. In de wedstrijd op het

Lees verder

Na het 2-2-gelijkspel tegen Rijssen Vooruit D1 moest DEC ’10 D1 de thuiswedstrijd tegen ATC D4 winnen om nog serieus mee te doen voor de hoogste plaats op de ranglijst. Alle spelers van de combinatieclub waren zich daar terdege van bewust en zetten zich

Lees verder

In de uitwedstrijd tegen Rijssen Vooruit D1 breekt het missen van kansen de ploeg op. In Rijssen wordt met 2-2 gelijk gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd werd het belang van de wedstrijd onderstreept. Rijssen Vooruit had tot nu toe ook alle wedstrijden

Lees verder

Voor de tweede keer op rij behaalde DEC ’10 D1 een zege met dubbele cijfers. Deze keer was Enter D2 ongewild het slachtoffer: 0-13.

Lees verder

De spelers van DEC ’10 D1 hebben ook hun derde wedstrijd in de voorjaarscompetitie gewonnen. Tegenstander SC Rijssen D1, dat net als de combinatieclub 6 punten uit 2 wedstrijden had, werd met 11-1 ingemaakt.

Lees verder

DEC ’10 D1 speelde op zaterdag 22 februari een oefenwedstrijd tegen Delden D1. Waar vooraf op flink wat tegenstand werd gerekend, kwam de combinatieclub te staan tegenover een slap en inspiratieloos team. Het was dan ook geen wonder dat de bezoekers uit