Wedstrijdverslagen

Het duurde even voordat het eerste doelpunt viel, maar daarna begon het echt te lopen voor DEC ’10 D1 in de thuiswedstrijd tegen Enter Vooruit D2. Uiteindelijk werd het een zevenklapper: 7-0.

Lees verder

Het was om twee redenen bibberen voor zowel spelers, begeleiding en publiek van DEC ’10 D1 als dezelfde mensen die Twenthe Goor D2 een warm hart toedragen. Beide groepen werden geplaagd door de regen en de wind tijdens het onderlinge duel op sportpark De

Lees verder

DEC ’10 D1 lijkt klaar voor de voorjaarscompetitie. In een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser HSC ’21 D2 gingen de spelers van de combinatieclub met een knappe 3-4 overwinning terug naar huis.

Lees verder

Ondanks een goede wedstrijd hebben de spelers van DEC ’10 D1 hun laatste wedstrijd in het herfstseizoen verloren. Tegen Haaksbergen D1 kwamen ze net een doelpunt tekort voor een gelijkspel: 5-4.

Lees verder

Voor de 5e keer op rij won DEC ’10 D1 een wedstrijd zonder tegendoelpunt. Bij Bon Boys D4 in Haaksbergen werd het 0-2. De combinatieclub is nu al 326 minuten zonder tegendoelpunt, een record bij de jeugd van Diepenheim, EGVV en DEC ’10.

Lees verder

De jongens van DEC ’10 D1 hebben de smaak goed te pakken. Hoewel de bezoekers van Rekken D1 meer tegenstand boden dan de teams waar DEC ’10 afgelopen weken tegen heeft gespeeld, wist de combinatieclub het duel met 11-0 te winnen.

Lees verder

Zo langzamerhand mag je je afvragen of het nog leuk is om tegen DEC ’10 D1 te spelen. Want het enige dat je gebeurt, is dat je een serie doelpunten om de oren krijgt, terwijl je zelf hooguit een handjevol kleine kansen krijgt. Dat overkwam ook Reunie D2, dat met

Lees verder

Opnieuw winst zonder tegendoelpunt viel te noteren na de uitwedstrijd van DEC ’10 D1 tegen FC Eibergen D3. De jongens gingen met een dikke overwinning terug naar huis, het werd 0-6.

Lees verder

Voor het eerst deze competitie was het team van DEC ’10 D1 helemaal compleet en de weg naar een plek in de top van de stand is nu definitief ingezet. In een verrassende opstelling werd Twenthe D2 met 3-0 geklopt.

Lees verder

De inhaalrace van DEC ’10 D1 is begonnen. Op Youri Wiltink na, die herstellende is van een sleutelbeenblessure en deze week weer wil gaan trainen, zijn alle spelers weer binnenboord en dus is de inhaalrace ingezet om voor de winterstop nog bovenin de stand te

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia