Wedstrijdverslagen

In tegenstelling tot de laatste weekenden was het vandaag heerlijk voetbalweer, met een lekker zonnetje ging het zaterdag team van Gelselaar op bezoek bij Ratti 2. Mooi op tijd vertrokken uit Gelselaar waren de spelers erg gemotiveerd om de matig tot redelijke oefenduels met een winst af te sluiten in de eerste competitie wedstrijd in het seizoen 2015/2016.

Lees verder

Na een avond drinken op het Piepkesbal zijn een aantal spelers uit vorm. Na 5 minuten komt AZSV 12 na defensief geklungel op 1-0. Verder op enkele afstand schoten van Jari na en vele foute passes valt er weinig te melden.

Lees verder

Op Sportpark de Benneker werd het 1-1 tegen de rode lantaarndrager. Gerrit Klein Braskamp scoorde voor de thuisploeg.

Lees verder

Op bezoek in Haaksbergen is EGVV 2 (zat.) met 3-0 onderuit gegaan VV Haaksbergen 4. De thuisploeg ging met 1-0 voorsprong aan de thee en in het tweede bedrijf scoorde de thuisploeg nog twee maal.

Lees verder

Waar vorig weekend nog werd verloren in Winterswijk, speelde EGVV vandaag in eigen huis tegen dezelfde ploeg gelijk. Er werd niet gescoord vandaag.

Lees verder

EGVV begon sterk maar verloor met 3-0 van Winterswijk 5.

Lees verder

EGVV 2 (zat.) speelde vanmiddag met 2-2 gelijk in Groenlo tegen Grolse Boys 2. EGVV gaf een 0-2 voorsprong weg in de slotminuten van de wedstrijd.

Lees verder

EGVV heeft zaterdag met 1-7 verloren van HSC’21. De koploper verstevigde hiermee haar eenzame positie op de ranglijst.

Lees verder

EGVV wint met 0-5 makkelijk van SP Haarlo 3

Lees verder

EGVV 2 (zat) speelt wederom gelijk tegen FC Eibergen 3.

Lees verder
© 2022 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia