Wedstrijdverslagen

EGVV 2 (zat.) speelt gelijk tegen SP Haarlo 3

25 Apr 2015

Waar in de eerste ontmoeting EGVV nog met 0-5 won van Sportclub Haarlo, moest het team van Erik Roelofs vandaag genoegen nemen met een gelijkspel. EGVV kreeg de beste kansen maar was niet overtuigend in de afronding. Ook werd er een penalty gemist. Haarlo zag een doelpunt afgekeurd worden na een overtreding op doelman Elwin Hondorp.

 EGVV begon vandaag sterk aan het duel. Hoewel het veld nogal hobbelig is bouwde de thuisploeg netjes op en had het op het middenveld de overhand. Haarlo kon daar weinig tegenin brengen en hanteerde de lange bal. Jari kreeg de eerste kans voor EGVV maar de bal hobbelde onverwachts de verkeerde kant op waardoor Jari zijn glimmende Nikes niet goed tegen de bal kreeg. Ook Elian kreeg een beste kans. Hij mocht de bal ongehinderd met de borst aannemen op 10 meter van het doel waarna hij de tijd had zijn linker (choco) been tegen de bal te zetten, net naast. Haarlo kreeg in de eerste helft nog een mogelijkheid en scoorde ook. Het doelpunt werd afgekeurd doordat onze doelman ernstig gehinderd werd in het ‘5-metergebied’. Even later schakelde de keeper van Haarlo Arjan uit met een ippon, de bal ging op de stip. Aart miste dit seizoen nog niet maar schoot vandaag helaas net naast.

Daar het veldspel wat rommelig begon te worden bemoeide centrale verdediger Gerrit zich op een gegeven moment met een scrimmage op 20 meter van het doel. Hij schoot met zijn linker (puur choco) been de bal heerlijk in de onderhoek, 1-0. Lang kon men niet genieten van deze voorsprong. Haarlo kon geen uitgespeelde kansen meer creeren dus probeerde een enthousiasteling het van een meter of 35, patsboem, raak. De bal ging over onze doelman en deed het netje bollen, 1-1.

EGVV probeerde er toch echt het beste van te maken maar zelfs een goede voorzet kon men in het laatste kwartier niet meer produceren. Hoewel het tactisch goed stond kreeg de thuisploeg de bal niet waar het zijn moest. De stand blijft vandaag staan op een teleurstellende 1-1.

 

Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia