Wedstrijdverslagen

EGVV 2 (zat.) wint opnieuw van AZSV 12 uit Aalten.

Lees verder

EGVV 2 (zat) maakt winnende treffer in blessuretijd en wint met 4-3 van Haaksbergen 4.

Lees verder

In het verre zuiden werd vandaag het duel tussen AZSV 12 en EGVV 2 (zat.) gespeeld. De EGSV verwachtte dat het een zwaar duel zou worden voor de mannen uit Gelselaar. AZSV stond namelijk boven EGVV op de ranglijst.

Lees verder

EGVV wint met 0-1 van HSC '21 3.

Lees verder

EGVV geeft 1-0 voorsprong in 2e helft weg.

Lees verder

En dat was niet nodig!

Lees verder

Wanneer je wenig kansen afmaakt, moet je er veel creeren.

Lees verder

Met een 0-1 achterstand is de wedstrijd tussen EGVV 2 (zat.) en FC Winterswijk 4 i.v.m. de weersomstandigheden gestaakt.

Lees verder

Dag trouwe supporter, zaterdag speelde EGVV 2 (zaterdag) tegen AZSV 11. De eerste competitiewedstijd van dit seizoen, jawel.

Even een update! Tijdens de transferperiode heeft ’t zaterdag afscheid mogen nemen van coach Jan Klein Braskamp. Jan wil gaan vlammen in de derde helft met als doel gescout worden door de supportersvereniging. Wij wensen Jan veel succes. Ook André Markerink neemt afscheid van ’t zaterdag, hij is verhuisd. Nooit meer zal André als een stervende zwaan met een overdreven noodkreet neervallen om een vrije trap te versieren, die tijd is voorbij. Het is nu tijd voor de jeugd. Jari ‘Snari’  Klein Braskamp , Arjan ‘Panty’ Zieverink en Elian ‘Eland’ te Raa hebben allen voor 15 jaar getekend bij de Gelselaarse Rekordmeister. De nieuwe coach is Erik Roelofs, oud speler van dit team. Dit seizoen hebben we tevens een roulerende club grensrechters, te weten: Jelle Klein Braskamp, Bas te Velthuis en Biense Klein Braskamp.

Lees verder

EGVV verloor haar laatste competitiewedstrijd met 6-1 van FC Winterswijk.

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia