EGVV 2 (zat.) verlies bij AZSV

04 May 2015

Na een avond drinken op het Piepkesbal zijn een aantal spelers uit vorm. Na 5 minuten komt AZSV 12 na defensief geklungel op 1-0. Verder op enkele afstand schoten van Jari na en vele foute passes valt er weinig te melden.

In de tweede helft tappen de elf van coach Erik uit een ander vaatje. Er wordt veller gespeeld. Maar na een bal op de lat bij Elwin zijn we gewaarschuwd. Direct bij de volgende aanval van EGVV 2 spat de bal op de lat bijna uit elkaar na een vlammend schot van Gerrit Klein Braskamp. AZSV maakt gebruik van ruimte die EGVV weg geeft en scoort na ca. 8 minuten de 2-0 en 6 minuten later zelfs de 3-0.

Na een goede aanval en een voorzet van Aart scoort Hans van de Mölle 3-1. EGVV wordt sterker. Er gaat na een uitstekende pass van Aart een schot van Hans net naast. Helaas scoort Azsv 4-1.
Na een overtreding op Arjan en het wonderwater van Erik scoort Arjan met het hoofd de 4-2 (76e minuut).
EGVV gaat vol in de aanval en na een cornerbal mist Arjan een 100% kans volgens Erik. Na een overtreding op Hans mist Aart de gegeven PENALTY. Helaas verliezen we met 4-2.