Wedstrijdverslagen

EGVV 2 (zat.) deelt punten met Winterswijk 5.

13 Apr 2015

Vorige week werd er erg slecht gevoetbald in Winterswijk. De ploeg van Erik Roelofs verloor met 3-0 van de matige middenmoter Winterswijk 5. Vandaag had de ploeg de kans een en ander recht te zetten. De wedstrijd ging redelijk gelijk op. EGVV probeerde voetballend via de flanken de bal voor het doel te krijgen. Dit lukte best aardig al waren doelpogingen evenals vorige week zeer spaarzaam. Winterswijk probeerde de bal ook lekker rond te laten gaan maar dat lukte niet zo gemakkelijk op het echte gras. Aanvallend creëerde de ploeg uit Winterswijk weinig. Bennie had een goede spits bij zich staan die de bal graag in de voet aangespeeld kreeg. Bennie achtervolgde de arme man waar hij ook ging en deze kwam daardoor niet in zijn spel.

De Architect kreeg een kans maar kon niet genoeg anticiperen op een met de rug verlengde voorzet van Aart. De keeper van Winterswijk werd vandaag een enkele keer getest en de man bleek ondanks de niet-flexibele uitstraling toch aardig te kunnen keepen.

De tweede helft kwam Winterswijk er wat beter aan te pas en mocht ook Elwin enkele reddingen verrichten. Dit deed onze goalie uiteraard uitstekend. Beide ploegen probeerden het in de eindfase van de wedstrijd enkele malen ‘van afstand’ maar er werd ook uit deze pogingen door beide ploegen niet gescoord vandaag.

De brilstand bleef vandaag dus 90 minuten langs staan en het gelijkspel was terecht. In vergelijking tot vorige week deed EGVV het best aardig vandaag al had er best een doelpuntje gemaakt mogen worden.