Wedstrijdverslagen

EGVV 2 (zat.) verliest van Haaksbergen 4

21 Apr 2015

Op bezoek in Haaksbergen is EGVV 2 (zat.) met 3-0 onderuit gegaan VV Haaksbergen 4. De thuisploeg ging met 1-0 voorsprong aan de thee en in het tweede bedrijf scoorde de thuisploeg nog twee maal.

Op het veldspel van de gasten was weinig aan te merken. De groenhemden hadden een veldoverwicht en zochten veelvuldig de aanval. Tot aan het zestienmetergebied ging dat het ook naar behoren. Vervolgens liep de ploeg echter tegen het euvel aan, wat het dit seizoen vaker overkwam. De eindpass bleek in het gros van de aanvallen het eindstation en wanneer de ruimte werd gevonden, stonden de vizieren niet op scherp. Daarnaast stond vandaag het zonnetje hoog aan de hemel en genoot men gedurende de wedstrijd zo van het weer dat men vergat te voetballen.

Met name het tweede bedrijf speelden beide ploegen zonder de benodigde passie en beleving. Zo kreeg EGVV nog een enkele mogelijkheid om de vandaag een doelpunt te maken maar men faalde net als in de eerst helft, in de afronding. De gastheren brachten voetballend weinig maar mochten zich gelukkig rekenen met de verdedigende fouten die EGVV maakte. Onder toeziend oog van de goed leidende scheidsrechter scoorde de thuisploeg nog twee maal, eindstand 3-0.

 

Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia