Wedstrijdverslagen

Zon, regen en onweer op de zaterdagmiddag.

22 Sep 2014

Het beloofde vandaag een mooie dag te worden. Het zonnetje stond hoog aan de hemel en hier en daar sierde een schaapwolkje de blauwe lucht. Daniel ‘Bennie’ Heinemans verklaarde elke weerman die vandaag regen voorspelde voor gek.

FC Winterswijk was vandaag de tegenstander van EGVV 2 (zat.) Een jonge ploeg met veel potentie, de snelste speler is sneller dan het licht. Erik koos vandaag voor vandaag onverwacht voor de 4-5-1 formatie.

Het eerste kwartier was Winterswijk de betere ploeg, door veel beweging op het middenveld creëerde de ploeg veel ruimte op 40,2 meter van het doel. Arjan ‘Panty’ Zieverink had vandaag RodeStier gedronken, dat gaf hem vleugels en de mogelijkheid sliding-tackles van 10 meter op de mat te leggen. Toch kon ook hij niet voorkomen dat het na een half uur mis ging. Na wat gepruts op het middenveld werd de bal het 16-metergebied in gewerkt waar de rechtsbuiten uit Winterswijk de bal in het EGVV doel werkte, 0-1.

EGVV bleef vanuit een gesloten verdediging voetballen. Winterswijk wilde nog wel een doelpuntje maken en gaf daardoor achterin ruimte weg. EGVV wist hiervan helaas niet te profiteren.

Na de thee ging het verder waar de eerste helft werd gestopt. EGVV voetbalde al stukken beter en het begon al lekker te onweren.

Helaas moest de wedstrijd tijdelijk worden stilgelegd in verband met het onweer. Na een pilsje of twee konden we dan toch weer verder. Het onweren stopte en de regen begon, heerlijk!

Binnen tien seconden was iedereen doorweekt en de mannen van EGVV gingen een stuk harder lopen om het warm te krijgen. Dit resulteerde binnen enkele minuten al in enkele mogelijkheden voor het Winterswijkse doel. Helaas begon het nog veel harder te regenen en nog harder en nog harder. De wedstrijd werd nogmaals stilgelegd en even later werd besloten de wedstrijd te staken.

De wedstijd is nog niet uitgespeeld, er moet nog ongeveer 35 minuten gevoetbald worden. Wij houden u op de hoogte!

Don.

 

 

 

Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia