FC Eibergen 4 – EGVV 2 (zat.)

30 Sep 2014

Met een redelijk weertje en een matig veld werd vandaag de wedstrijd tegen FC Eibergen 4 gespeeld. Onze leider moest vandaag verstek laten gaan dus de leiding was vandaag aan De Architect en de aanvoerder.

De mannen uit Gelselaar begonnen sterk aan de wedstrijd en in de beginfase werden er grote kansen gecreëerd. Het was vandaag de dag van de steekpass vanuit het middenveld. Ook was het vandaag de dag van de gemiste kans. Met de rust had EGVV met 0-4 voor kunnen staan, waar het niet dat Therjon vandaag de lensdop nog op z’n vizier had zitten. Ronnie Flex was gelukkig wel scherp en maakte na een half uur een prachtig doelpunt, 0-1. De verdediging en ook het middenveld waren vandaag heer en meester in Eibergen. En ook na de thee was EGVV de betere ploeg.

Daniel voorspelde vandaag mooi weer en dat was het ook. Hij moest wel wat eerder weg i.v.m. zijn verantwoordelijkheden als zakenman.

EGVV bleef gaan om de score uit te breiden en ook in de tweede helft waren er veel kansen. Een vrije trap op het middenveld werd genomen door Peter. Arjan ging diep en zette vanaf de achterlijn voor op Therjon die nu wel wist te scoren, 0-2.

Gerrit, die vrijdagavond laat thuis was gekomen, had vandaag een verassing in petto. Hij werd vrijgespeeld op het middenveld en kon alleen op het doel af gaan. Hij besloot echter dat dit veel te ver lopen was en schoot vanaf 40 meter op het doel. Bam, 0-3!

In de slotfase kreeg Jari last van z’n enkel en er werd besloten dat Jari vandaag genoeg had gedaan dus mocht hij in de dugout gaan zitten. We hadden geen wisselspelers dus werd de wedstrijd uitgespeeld met 10 man. Eibergen maakte hier geen gebruik van om de eretreffer te maken en aldus bleef het 0-3 voor EGVV!