Gelselaar in beweging: doe mee!

Een nieuw jaar betekent: goede voornemens. En met stip op één bij velen: meer bewegen. Maar, dan wel graag dichtbij; het liefst in ons eigen dorp. Dan hebben we mooi nieuws: vanaf dit jaar kan dat!

De Gelster Clinics

Vanaf maart 2021 biedt sporthal De Benneker verschillende sportieve clinics aan. De Gelster Clinics zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met een sport en dus ideaal om te proberen of het iets voor je is. De clinics zijn over het jaar verdeeld in 4 blokken van 10 weken per clinic en wel zo fijn: je zit nergens aan vast. Je geeft je op per clinic en betaalt één vast bedrag per serie van 10 lessen. Heb je zelf een goed idee?  Laat het hier weten.

Voor jong en oud

De Gelster Clinics zijn voor iedereen die graag (weer) wil bewegen: jong, oud, man, vrouw. Ben je 14 en wil je meedoen, leuk! Ben je 80 en wil je iets nieuws proberen: wees welkom! Met of zonder conditie, iedereen kan meedoen op z’n eigen niveau. Natuurlijk wordt elke les gezamenlijk afgesloten in de kantine van EGVV; die gezelligheid krijg je cadeau.

CORONA-UPDATE:

Naar aanleiding van de verlengde lockdown zoals aangekondigd in de persconferentie van dinsdag 12 januari, is de start van de yoga-clinic uitgesteld tot dinsdag 2 maart. Dit in tegenstelling tot hetgeen in ’t Gaanze Praötje gepubliceerd staat, namelijk dat de yoga-clinic op dinsdag 9 februari zou starten. Vanwege dit uitstel zal deze clinic daarom ook maar uit 8 lessen bestaan i.p.v. 10. De prijs is evenredig aangepast.


Clinic 1: Hatha Yoga

Start clinic: dinsdag 2 maart 2021

Lesdata: 2, 9, 16, 23, 30 maart, 6, 13, 20 april

Waar: sporthal De Benneker, Driessenweg 27 in Gelselaar

Aanvang: 20.00 uur

Opgeven: uiterlijk 21 februari 2021 via onderstaand formulier

Prijs: € 32,- voor 8 lessen

Meenemen: matje (evt. te leen in de sporthal), grote handdoek, kleine handdoek, warme sokken en een (fleece) dekentje (zodat je niet afkoelt tijdens de ontspanningsoefeningen aan het einde van de les). Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan.

Corona: de clinic start pas als dit volgens de coronamaatregelen is toegestaan. Ook zullen de dan geldende coronamaatregelen strikt worden nageleefd tijdens de lessen (1,5 meter afstand houden, desinfectie van materiaal, etc).


 

- INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN -
* Als u uw telefoonnummer invoert wordt u toegevoegd aan een groepsapp waar informatie over de clinics wordt gedeeld.
** De kosten van de clinic worden in de 3e week per automatische incasso van uw rekening afgeschreven.
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia