Avondwandelvierdaagse 2024 Gelselaar

De Gelster Clinics organiseert voor de derde keer de Gelsterse Avondwandelvierdaagse. Na het werk of school ’s avonds lekker vier avonden wandelen door en om ons dorp Gelselaar. Wandelen is voor bijna iedereen goed, op zijn eigen manier en eigen tempo.

De Aw4D is bedoeld voor iedereen! Groot, klein, jong, oud, sportief en minder sportieve mensen. Het gaat ook vooral om de gezelligheid en even heerlijk buiten zijn. Hoe leuk is dat om dat samen met andere mensen uit het dorp en andere wandelliefhebbers te doen.


Data: dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juni 2024

Start/finish: sportpark De Benneker, Driessenweg 27 in Gelselaar

Voorinschrijving: kan tot uiterlijk 16 juni 2024 via onderstaand formulier

Inschrijven: dinsdag 18 juni 2024 tussen 18:00 en 19:00 uur, kantine van EGVV


Zorg dat je je opgeeft samen met je gezin, familie, vriendjes, klasgenootjes, buurt, enz. Uiteraard mogen volwassenen ook individueel deelnemen. Hoe meer deelnemers, hoe leuker. Samen kunnen we er een gezellig en onvergetelijk evenement van maken.

De 3e Gelsterse Aw4D, daar wil je bij zijn !!

Tijdens de wandeling is er een rustpunt waar je iets te eten of te drinken krijgt. De versnaperingen worden je aangeboden door EGVV, in combinatie met diverse sponsors. Zorg er voor dat er geen afval in de natuur terecht komt. Doe je afval op de pauzeplek in een vuilnisbak of neem je afval mee naar huis, om het daar weg te gooien.

Om alles goed te laten verlopen zijn er wel een aantal spelregels. Per maximaal 5 kinderen loopt er één volwassene mee. Een ieder blijft op de paden en loopt dus NIET door tuinen, plantsoenen of beschermde stukken natuur. Deelnemers hebben geen muziek of muziekinstrumenten bij zich en confettikanonnen of iets dergelijks zijn ook niet toegestaan. We zijn te gast in de natuur.


email address:
Homepage:
URL:
Comment:


Overige informatie over de Aw4D 2024

Starttijd: 18:00 - 19:00 uur

Afstanden: ± 3,5 en 7,5 km

Prijs: € 5,00 p.p. met medaille
          € 3,50 p.p. zonder medaille

Betalen: bij de inschrijving op 18 juni 2024 in de kantine (contant of pin)

Intocht: vrijdag 21 juni 2024 tussen 19:00 en 20:30 uur

Let op: er mogen geen honden meedoen!

             alle deelnemers doen op eigen risico mee


Onderweg kom je stempelposten tegen; zorg dat je alle stempel op je stempelkaart verzamelt want dan krijg je aan het einde van de 4 avonden wandelen een leuke attentie en na de finish kun je je medaille ophalen.

Tijdens de Aw4D zullen foto’s worden gemaakt. Deze zullen we gebruiken voor promotionele doeleinden. Mogelijk worden de foto’s ook op de site van EGVV gepubliceerd.

De organisatie wenst alle deelnemers en vrijwilligers een schone, veilige, gezellige en sportieve Aw4D toe. Wandelen doen we met zijn allen !! 

Mocht je vragen hebben, dan kun je het contactformulier op de site invullen of contact opnemen met één van de werkgroepleden van de Gelster Clinics:

Jeanet Zemmelink, Manon te Velthuis, Saskia Gerritsen, Ingrid Stokkink

 

© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia