Nieuws

Verslag JdB avond 9 juni 2023

13 Jun 2023

Wat hadden we een prachtige zomeravond; heerlijk warm. Hoe fijn is dat ! De 3e avond van het seizoen werd op vrijdag 9 juni gespeeld. De organisatie vond het fijn dat er weer zo veel belangstelling was, zeker ook heel leuk dat er weer veel jongeren van de partij waren. Ook mochten we 4 nieuwe deelnemers verwelkomen.

We speelden in 4 poules (en dus ook 4 banen) van 5 teams, die iedereen speelde minimaal 4 wedstrijden en elke wedstijd bestond uit 3x gooien. De poule-winnaars waren rond 21:30 uur bekend.

Winnaar poule A: Vincent Verhaaf en Marco Zieverink
Winnaar poule B: Hennie en Beja Leunk
Winnaar poule C: Gerrit en Christine Arfman
Winnaar poule D: Jos en Débora Dubois

De winnaar van poule A speelde de halve finale tegen de winnaar van poule C en Vincent en Marco hadden meer punten vergaart dan Gerrit en Christine. De andere halve finale werd gespeeld door de winnaar van poule B tegen poule D en daar waren Hennie en Beja net iets sterker dan Jos en Débora.

De finale werd gespeeld door Vincent/Marco tegen Hennie/Beja en het waren weer Hennie en Beja die er met de winst van door gingen.
Van harte gefeliciteerd Hennie en Beja.

Het was weer een gezellige avond. Wil je ook meedoen met zo’n leuke en gezellige avond, dat kan, op vrijdag 7 juli en 18 augustus. Het grote toernooi wordt gespeeld op zaterdag 16 september.

Om je aan te melden voor een JdB-avond kun je een mail sturen naar: ingrid.stokkink@gmail.com. Dit kan tot 1 of 2 dagen vóór de speeldatum.
Let op: voor de volgende avond sluit de aanmelding op woensdag 5 juli 2023 om 16:00 uur.

Graag zien we je bij de JdB-banen, voor een avondje gezelligheid !!

Terug naar overzicht

© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia