Nieuws

13 Jun 2022

Aanstaande vrijdag, 17 juni 2022, staat er weer een JdB-avond op het programma. Het wordt mooi weer en we hopen dat het die avond lang warm blijft. Prima omstandigheden voor een avondje gezelligheid in Gelster. We spelen 2 tegen 2. Ben je er ook bij?

Lees verder

 Op vrijdag 20 mei 2022 hebben we weer een avond 'gebould'. In totaal hadden we 32 deelnemers. Er werd gespeeld in 4 poules van 4 teams. Iedere wedstrijd bestond uit 4 rondes gooien, waardoor iedereen vaak kon gooien.

Winnaar poule A: Wim Kossink en Yvonne Groothuis
Winnaar poule B: Bart Roossink en Jari Ligtenberg
Winnaar poule C: Dick Wanink en Marietje Draaijer
Winnaar poule D: Gerrit en Dinie Voortman

Lees verder

Koop nu je tickets voor de jubileumwedstrijd op 9 juni! De voorverkoop voor de wedstrijd tegen FC De Rebellen is gestart. Een kaartje in de voorverkoop kost 5 euro. Deze zijn te verkrijgen bij de volgende verkooppunten: 

Rona Neede / Spar Diepenheim / Tabak en Wijn enzo Borculo

Lees verder

Zaterdag 11 juni 2022, Het Johan Hondorp 6x6 toernooi bij EGVV! Dit jaar zal het Johan Hondorp 6x6 toernooi dus weer in juni plaatsvinden. Dit betekent geheid dat het weer prachtig voetbalweer wordt. We zullen wederom op een kwart veld gaan spelen. Kleinere veldjes betekenen meer balcontacten. En meer balcontacten betekent meer voetbalplezier!  Het toernooi zal net als andere jaren rond 17 uur starten en de prijsuitreiking zal rond 22 uur plaatsvinden. Via deze pagina kun je een team opgeven!

Lees verder

Komende vrijdag, 20 mei 2022, gaan we weer (buiten) boulen. Ben je er ook bij? We spelen 2 tegen 2. Bij minder dan 20 personen gaat de avond NIET door; dus neem je familie, buren en vrienden ook mee. Hoe meer mensen, hoe gezelliger.

Lees verder

Geachte EGVV-ers,

(voetballers, leiders, trainers, leden van Club van 50, dames van de Zumba, volleyballers, vrijwilligers etc. etc.)

In het kader van het uitgestelde jubileum voetballen we op donderdag 9 juni tegen FC de Rebellen. Een selectie van EGVV zal aangevuld met enkele sterren uit de regio aantreden tegen hun. FC de Rebellen is entertainment voor jong en oud en

Lees verder

Weer een buiten JdB op vrijdag 15 april 2022. We hadden 30 deelnemers en die waren verdeeld over 4 poules. Iedere wedstrijd bestond uit 4 rondes gooien.

Winnaar poule A: Hennie en Beja Leunk
Winnaar poule B: Bart Roossink en Marleen Gort
Winnaar poule C: Jesper Ligtenberg en Stefanie Roossink
Winnaar poule D: Bert Hondorp en Henk Berendsen

Lees verder

Het beloofd zaterdag een prachtig hardloopweertje te worden: droog, een zonnetje, weinig wind en een heel mooie temperatuur.

Wij, de organisatoren en alle vrijwilligers, hebben er ontzettend veel zin in om alle deelnemers een mooie middag te bezorgen.

Lees verder

De Gelster Clinics heeft van september tot november 2021 een clinic yoga aangeboden. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Er was veel belangstelling voor en er bleek ook veel animo te zijn voor een vervolg. Vanaf maandag 4 april 2022 is het weer mogelijk om 10x deel te nemen aan de yoga-lessen, onder leiding van Zippora Polak. De hatha yoga zal de basis zijn, aangevuld met andere vormen van yoga.

Lees verder

Aanstaande vrijdag, 18 maart 2022, mogen we eindelijk weer 'normaal' van start gaan met de JdB. Er wordt mooi voorjaarsweer verwacht dus we hebben een buiten JdB gepland, tenzij het weer het niet toelaat. De BBC (Butler Baan Commissarissen) zal op vrijdagmorgen beslissen of er buiten of eventueel binnen gebouled gaat worden. Bij minder dan 20 personen gaat de avond NIET door. Dus zorg er voor dat je familie, buren en vrienden zich ook op gaan geven. In principe spelen we weer 2 tegen 2, maar bij weinig opgave kan de organisatie ook besluiten om 1 tegen 1 te gaan spelen.

Lees verder
© 2022 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia