Nieuws

De Club van 50 van EGVV bezoekt eens per jaar een interessante voetbal wedstrijd. De afgelopen jaren hebben we al wedstrijden van FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo bezocht. Dit keer hebben we gekozen voor een wedstrijd van het Nederlands elftal.

De mannen van bondscoach Ronald Koeman gaan het op 24 maart in de Johan Cruijff Arena opnieuw op nemen tegen Duitsland. Dit keer is dit een wedstrijd om de EK kwalificatie. Behalve leden van de Club van 50, kunnen ook niet leden zich opgeven.  Je hoort dan zo snel mogelijk of je mee kunt of niet. 

We vertrekken op 24 maart rond 17.15 uur richting Amsterdam. De kosten voor een kaartje inclusief de busreis bedragen 50 euro voor niet leden. 

Opgeven kan via clubvan50@egvv.nl  Leden krijgen tot donderdagavond 24 januari de tijd om zich gegarandeerd van een plaats op te geven. De plekken die hierna over zijn gaan naar niet leden. De bus word dan gevuld op volgorde van opgave. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt dus!!
 

Lees verder

De wedstrijd EGVV 1 - Neede 1, die komende zondag gespeeld wordt, zal gespeeld worden op het kunstgras in Neede. In verband met de verwachte weersvoorspellingen en de staat van het veld is besloten om de locatie van de wedstrijd en de wedstrijd Neede 1 - EGVV 1 (14 april 2019) om te wisselen. Die laatstgenoemde wedstrijd zal dan op haar beurt in Gelselaar afgewerkt worden.

Lees verder

Op 12 januari  2019 starten we wederom met een hardloop clinic. In 2017 werd, na jaren afwezigheid, de "Gaanzeloop" weer nieuw leven in  geblazen.  EGVV is voor de organisatie van deze loop een meerjarige samenwerking aangegaan met verzekeraar OVM. De Gaanzeloop zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 23 maart 2019.

Voorafgaand aan dit loop evenement is het voor hardlopers opnieuw mogelijk om deel te nemen aan een clinic. De deelnemers gaan elke zaterdagmorgen, vanaf 12 januari, onder leiding van looptrainers Theo en Janny Nijkamp een looptraining volgen. EGVV benadrukt dat de clinic voor zowel ervaren lopers, als ook voor beginners is. Theo en Janny Nijkamp uit Neede zullen de training geven op alle niveau's. "Ik gebruik de training van 12 januari om te bekijken op welk niveau iedere loper zit, de zaterdagen daarna kan een ieder op zijn of haar niveau de training volgen. Aan het eind van de training delen we de groep soms ook op, de "snellere" lopers neem ik dan onder mijn hoede, terwijl mijn vrouw Janny de andere groep begeleid. Op deze wijze heeft iedereen plezier in de sport" aldus Theo Nijkamp.

De clinic start op zaterdag 12 januari en is daarna elke zaterdagmorgen tot 23 maart van 9 tot 10.30 uur. Deelname aan de clinic kost 25 euro,  deelnemers krijgen elke week een kop koffie na afloop en de deelname aan de Gaanzeloop is bij dit bedrag inbegrepen. Deelnemers kunnen zich hier aanmelden.

Lees verder

Over een week is al weer de laatste trainingsavond van 2018 voordat we ons gaan opmaken voor de feestdagen en het nieuwe kalenderjaar. Op de laatste trainingsavond, 13 december, sluiten we de eerste seizoenshelft inmiddels traditioneel af met spareribs. Voor €7,50 eet u al mee (opgeven bij Bas te Velthuis 0634901106 voor 10 december 18:00 uur) Een mooie avond om als speler of supporter de sportieve verrichtingen van de verschillende teams in 2018 nog eens door te nemen.

Lees verder

Sinds de start van het seizoen 2017-2018 staat hoofdtrainer Tim Kollen voor de groep in Gelselaar. Na een positieve uitkomst van de evaluatie met zowel de hoofdtrainer als de selectie zijn de club en huidige hoofdtrainer Kollen een verlenging van het contract voor de duur van weer één seizoen overeen gekomen. Ook na het lopende seizoen zal Tim de selectie onder zijn hoede hebben. Hij zal dus ook tijdens het seizoen 2019-2020 weer voor de groep staan.

Lees verder

Aan de leden en ouders/verzorgers van jeugdleden, Hierbij nodigt het bestuur van sportvereniging E.G.V.V./ DIO te Gelselaar u uit om de jaarvergadering bij te wonen, welke gehouden zal worden op vrijdag 30 november 2018 in de kantine van E.G.V.V. om 20:00 uur.
 

 

Lees verder

Sinds 2017 organiseren wij in Gelselaar in het voorjaar en het najaar hardloopclinics. Vanwege de vele positieve reacties hebben wij besloten dat wij ook in het najaar van 2018 weer een clinic gaan geven.

Op 22 september start in Gelselaar op Sportpark de Benneker dan ook een nieuwe hardloopclinic van 10 weken. De trainingen zijn ook nu weer van 9:00 uur tot 10:30 uur. In voorgaande clinics was de leiding in handen van Theo en Janny Nijkamp. Theo en Janny hebben aangegeven dat het hen dit najaar aan tijd ontbreekt om de clinic te geven. Gelukkig hebben wij Bert Vogel, onder andere organisator van de Eiberrun, bereid gevonden om de clinic te geven.

Omdat wij dit najaar slechts 1 trainer hebben is de inschrijving beperkt tot maximaal 30 deelnemers. Bij de laatste clinic waren er 46 deelnemers dus zorg dat je op tijd bent. Deelname aan de clinic kost € 25,- (incl. koffie / thee na de clinics). Dit bedrag zal in de 3e week via automatische incasso worden geïncasseerd. Na afloop van de clinic zal begin december de mogelijkheid worden geboden om gezamenlijk deel te nemen aan de DEO loop, deze plaats vindt op 15 december 2018 (kosten hiervoor dienen apart betaald te worden).

Wil je mee doen klik dan op deze link en geef je op!

 

Lees verder

Vanaf donderdagavond 6 september beginnen de Zumba lessen weer bij Sportpark De Benneker in Gelselaar. Lijkt het u wat om een keer mee te doen kom dan gerust langs, u bent van harte welkom. De lessen beginnen om 19 uur.

Lees verder

Binnen EGVV zijn wij op zoek naar personen die zo nu en dan een jeugd- en/of seniorenwedstrijden willen fluiten. Lijkt het jou leuk om voetbalwedstrijden te fluiten bij junioren of senioren? Wanneer jij denkt dat jij hiertoe in staat bent, meld je dan nu aan voor de cursus verenigingsscheidsrechter.

EGVV is van plan om in samenwerking met vv Diepenheim in het voorjaar van 2019 een cursus verenigingsscheidsrechter aan te bieden. Het zal gaan om 4 cursusavonden, verdeeld over de maanden januari tot en met april.

Aanbod

  • 4 cursusavonden van een professionele KNVB docent (januari t/m april, 1 maal per maand, 3 uur durende bijeenkomst)
  • Afhankelijk van de cursist zal de cursusavond starten om 19.00 of 19.30 uur
  • Cursuskosten vergoed door EGVV
  • Ervaringsdeel waarbij je wedstrijden leidt binnen de eigen vereniging (EGVV/ DEC’10)
  • Coaching en feedback van ervaren praktijkbegeleiders tijdens het ervaringsdeel
  • Na het volbrengen van de cursus ontvang je een diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal”.

De minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar.

EGVV zou erg dankbaar zijn als na het volbrengen van de cursus onze scheidsrechterscoördinatoren een gros aantal mogelijkheden hierin heeft.
Opgave

Je kunt je voor de scheidsrechterscursus opgeven door te mailen naar secretaris@egvv.nl. Voor meer informatie kun je ook bij Tessa Klein Braskamp terecht: 06-51926108. In samenwerking met vv Diepenheim zal er beoordeeld worden of er voldoende opgave is om de cursus te starten. Dus meld je snel aan!

Extra aanbod

Ben jij 12 aar of ouder en wil je graag pupillenwedstrijden begeleiden? Ook hiervoor hebben wij een aanbod vanuit de KNVB gekregen. Deze bedraagt 2 cursusavonden van 2,5 uur en het begeleiden van twee stagewedstrijden. Ook voor deze aanmelding, zie opgave.

Lees verder

Nadat wij eind mei van ons lieten horen in onze zoektocht naar enthousiaste dames die zich bij ons volleybalteam zouden willen voegen kregen wij de nodige enthousiaste reacties. Maar mocht je nu nog twijfelen of liever gewoon een keer mee willen trainen dan kan dit op maandag 2 juli in Gelselaar.  Ben jij of ken jij diegene die het damesteam van EGVV/ DIO nodig heeft? Of wil je het gewoon een keer proberen kom dan maandag avond naar de inlooptraining van de volleybaldames van EGVV/DIO.

De training zal om 20.00 uur van start gaan en tot 21.30 uur duren. Vanaf 19.45 uur zal de sporthal De Benneker aan de Driessenweg 25-27 de deuren openen!
Datum:           Maandag 2 juli
Locatie:          De Benneker, Driessenweg 25-27 te Gelselaar
Trainingstijd:  20.00 – 21.30 

Lees verder
© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia