Nieuws

Sinds de start van het seizoen 2017-2018 staat hoofdtrainer Tim Kollen voor de groep in Gelselaar. Na een positieve uitkomst van de evaluatie met zowel de hoofdtrainer als de selectie zijn de club en huidige hoofdtrainer Kollen een verlenging van het contract voor de duur van weer één seizoen overeen gekomen. Ook na het lopende seizoen zal Tim de selectie onder zijn hoede hebben. Hij zal dus ook tijdens het seizoen 2019-2020 weer voor de groep staan.

Lees verder

Aan de leden en ouders/verzorgers van jeugdleden, Hierbij nodigt het bestuur van sportvereniging E.G.V.V./ DIO te Gelselaar u uit om de jaarvergadering bij te wonen, welke gehouden zal worden op vrijdag 30 november 2018 in de kantine van E.G.V.V. om 20:00 uur.
 

 

Lees verder

Sinds 2017 organiseren wij in Gelselaar in het voorjaar en het najaar hardloopclinics. Vanwege de vele positieve reacties hebben wij besloten dat wij ook in het najaar van 2018 weer een clinic gaan geven.

Op 22 september start in Gelselaar op Sportpark de Benneker dan ook een nieuwe hardloopclinic van 10 weken. De trainingen zijn ook nu weer van 9:00 uur tot 10:30 uur. In voorgaande clinics was de leiding in handen van Theo en Janny Nijkamp. Theo en Janny hebben aangegeven dat het hen dit najaar aan tijd ontbreekt om de clinic te geven. Gelukkig hebben wij Bert Vogel, onder andere organisator van de Eiberrun, bereid gevonden om de clinic te geven.

Omdat wij dit najaar slechts 1 trainer hebben is de inschrijving beperkt tot maximaal 30 deelnemers. Bij de laatste clinic waren er 46 deelnemers dus zorg dat je op tijd bent. Deelname aan de clinic kost € 25,- (incl. koffie / thee na de clinics). Dit bedrag zal in de 3e week via automatische incasso worden geïncasseerd. Na afloop van de clinic zal begin december de mogelijkheid worden geboden om gezamenlijk deel te nemen aan de DEO loop, deze plaats vindt op 15 december 2018 (kosten hiervoor dienen apart betaald te worden).

Wil je mee doen klik dan op deze link en geef je op!

 

Lees verder

Vanaf donderdagavond 6 september beginnen de Zumba lessen weer bij Sportpark De Benneker in Gelselaar. Lijkt het u wat om een keer mee te doen kom dan gerust langs, u bent van harte welkom. De lessen beginnen om 19 uur.

Lees verder

Binnen EGVV zijn wij op zoek naar personen die zo nu en dan een jeugd- en/of seniorenwedstrijden willen fluiten. Lijkt het jou leuk om voetbalwedstrijden te fluiten bij junioren of senioren? Wanneer jij denkt dat jij hiertoe in staat bent, meld je dan nu aan voor de cursus verenigingsscheidsrechter.

EGVV is van plan om in samenwerking met vv Diepenheim in het voorjaar van 2019 een cursus verenigingsscheidsrechter aan te bieden. Het zal gaan om 4 cursusavonden, verdeeld over de maanden januari tot en met april.

Aanbod

  • 4 cursusavonden van een professionele KNVB docent (januari t/m april, 1 maal per maand, 3 uur durende bijeenkomst)
  • Afhankelijk van de cursist zal de cursusavond starten om 19.00 of 19.30 uur
  • Cursuskosten vergoed door EGVV
  • Ervaringsdeel waarbij je wedstrijden leidt binnen de eigen vereniging (EGVV/ DEC’10)
  • Coaching en feedback van ervaren praktijkbegeleiders tijdens het ervaringsdeel
  • Na het volbrengen van de cursus ontvang je een diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal”.

De minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar.

EGVV zou erg dankbaar zijn als na het volbrengen van de cursus onze scheidsrechterscoördinatoren een gros aantal mogelijkheden hierin heeft.
Opgave

Je kunt je voor de scheidsrechterscursus opgeven door te mailen naar secretaris@egvv.nl. Voor meer informatie kun je ook bij Tessa Klein Braskamp terecht: 06-51926108. In samenwerking met vv Diepenheim zal er beoordeeld worden of er voldoende opgave is om de cursus te starten. Dus meld je snel aan!

Extra aanbod

Ben jij 12 aar of ouder en wil je graag pupillenwedstrijden begeleiden? Ook hiervoor hebben wij een aanbod vanuit de KNVB gekregen. Deze bedraagt 2 cursusavonden van 2,5 uur en het begeleiden van twee stagewedstrijden. Ook voor deze aanmelding, zie opgave.

Lees verder

Nadat wij eind mei van ons lieten horen in onze zoektocht naar enthousiaste dames die zich bij ons volleybalteam zouden willen voegen kregen wij de nodige enthousiaste reacties. Maar mocht je nu nog twijfelen of liever gewoon een keer mee willen trainen dan kan dit op maandag 2 juli in Gelselaar.  Ben jij of ken jij diegene die het damesteam van EGVV/ DIO nodig heeft? Of wil je het gewoon een keer proberen kom dan maandag avond naar de inlooptraining van de volleybaldames van EGVV/DIO.

De training zal om 20.00 uur van start gaan en tot 21.30 uur duren. Vanaf 19.45 uur zal de sporthal De Benneker aan de Driessenweg 25-27 de deuren openen!
Datum:           Maandag 2 juli
Locatie:          De Benneker, Driessenweg 25-27 te Gelselaar
Trainingstijd:  20.00 – 21.30 

Lees verder

GELSELAAR - Op zaterdag 30 juni 2018 zal EGVV voor de negende keer het "Johan Hondorp 6x6-toernooi" organiseren. Het het toernooi zit wederom helemaal vol, en dat betekend dat er 32 teams mee zullen doen. De teams komen vanuit de hele regio naar Gelselaar, zo zijn er teams uit Borculo, Geesteren, Lochuizen, Diepenheim, Markelo, Haarlo, Laren en Gelselaar zelf. 

Dit jaar is er wederom een damestoernooi, vorig jaar beleefde de dames de primeur bij het Johan Hondorp 6x6 toernooi, voor het eerst hadden zij toen een eigen toernooi. Witkampers dames wist de trofee mee naar huis te nemen. 

Het toernooi zal zaterdag 30 juni beginnen om 17 uur, rond 22 uur zullen de winnaars bekend zijn. 

Na afloop van het toernooi zal DJ Bacchie er voor zorgen dat het nog lang onrustig blijft in de feesttent die op het midden terrein staat tussen de velden in. Tijdens het feestje vindt ook de prijsuitreiking plaats van het toernooi en zal de voorzitter van EGVV de wisselbekers overhandigen aan het winnende teams.
Iedereen is op 30 juni van harte welkom op Sportpark "De Benneker" aan de Driessenweg in Gelselaar. Voor meer informatie kijk je op www.egvv.nl 

Lees verder

03 Jun 2018

Er werd in alle vroegte afgereisd naar Drempt waar de bekerfinale tegen Vosseveld JO13-1 op het programma stond, de aftrap was immers om 09.30 uur al! Een spannende wedstrijd werd het niet echt, want Vosseveld werd van de mat geveegd door de jongens uit Diepenheim en Gelselaar! Toen de rook was opgetrokken stond een 0-6 eindstand op het scorebord en daarmee mag DEC'10 JO13-1 zich bekerkampioen 2017-2018 noemen, gefeliciteerd!

Lees verder

29 May 2018

Het was afgelopen weekend Derby-weekend bij EGVV. Zoals elke week spelen wij wedstrijden in de regio maar dit weekend was toch wel een bijzondere. Er stonden maar liefst 3 (historische) krakers op het programma.
EGVV 2 (zaterdag) mocht het in Haarlo opnemen tegen Haarlo 2 (zaterdag). De van oudsher beladen confrontatie werd een prooi voor de heren uit Haarlo. Het werd een doelpuntrijk duel met maar liefst 13 goals. 9 in het voordeel van Haarlo en 4 voor EGVV. 

EGVV 3 nam het op tegen de buurman uit Diepenheim. De jeugd van EGVV en Diepenheim werken al jaren samen maar de senioren staan ieder jaar tegenover elkaar op de (nu nog?) natuurgrasvelden van beide verenigingen. Diepenheim 5 wist na 90 minuten de punten in Diepenheim te houden. Het werd namelijk 3-2 voor de thuisploeg. Voor EGVV 3 is het derbyseizoen nog niet helemaal afgelopen. Komende zondag staat het treffen met GSV’63 3 namelijk nog op het programma. Oja.. en in Diepenheim bleef het nog lang onrustig na de fietscombi van de heren van EGVV 3.

Het meest succesvolle team van dit Derby-weekend was EGVV 2 (zondag). De rood-gele formatie uit Noordijk kwam op bezoek in Gelselaar. Waar EGVV 2 eerder dit seizoen de bietenbrug op ging in Noordijk zag het er vandaag beter uit. Geen spectaculair duel maar wel weer 5 doelpunten. EGVV 2 mocht zich vlak voor tijd rijk rekenen toen men de 3-2 voorsprong op het scorebord wist te noteren. Deze overwinning gaf de afsluitende barbecue toch nog net even iets meer glans!

Ook ieder jaar mooie derby’s spelen? Bij EGVV kan het! Heb jij talent of niet zo veel maar zou je het toch gewoon leuk vinden om lekker een potje te voetballen? Dit kan natuurlijk bij EGVV! Laat je bijpraten door één van de huidige spelers, neem contact op met onze Technische Commissie of benader EGVV via secretaris@egvv.nl

Tot volgend seizoen op de Benneker?!

Lees verder

25 May 2018

Het afgelopen seizoen hebben wij een mooie 3e positie in de 4e klasse E weten te behalen. Mooi, maar ook zeker met de nodige tegenstootjes. Onze selectie is door blessures inmiddels dusdanig uitgedund waardoor wij op zoek zijn naar nieuwe- of oude talenten. Of gewoon meiden/dames met enorm veel inzet die het wel zien zitten om één maal in de week te trainen en wedstrijden te spelen in de 4e klasse.

Het gaat hierbij om een enthousiast damesteam die er ook graag komend seizoen weer een leuk seizoen van wil maken! Ben jij of ken jij diegene die het damesteam van EGVV/ DIO nodig heeft? Neem dan gerust contact op met een van de volleybaldames of met ons bestuur via secretaris@egvv.nl .

Trainingsavond: Maandag
Thuiswedstrijden: Op vrijdag avond 20.00 uur
Uitwedstijden: Door de club zelf te bepalen.
Competitie info: https://www.volleybal.nl/competitie/team/ckl8n1g-ds-1?activetab=stand

Wij hopen jou graag volgend seizoen bij ons team te mogen verwelkomen!

Namens de Dames van EGVV/DIO

Lees verder
© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia