Nieuws

De clinic kon jammer genoeg niet doorgaan. Om toch nog samen te kunnen trainen als voorbereiding op deze loop, hebben wij als organisatie het volgende bedacht.

Voor wie zin en tijd heeft is zaterdag 19/02, 26/02, 05/03, 12/03 en 19/03 van harte welkom om te komen hardlopen. We verzamelen om 9.00 uur op de parkeerplaats van EGVV (Driessenweg 27).

Lees verder

De geplande JdB-avond op vrijdag 18 februari 2022 gaat niet door. Er zijn nog teveel onzekerheden ten aanzien van de corona-maatregelen. Als de versoepelingen verer gaan, hopen we op 18 maart a.s. weer te kunnen boulen (indoor). Op vrijdag 15 april starten we weer buiten met de JdB.

Lees verder

10 Feb 2022

7x7 voetbal is de laatste jaren steeds populairder geworden bij senioren voetballers. Wat is 7x7?
De vorm 7x7 voetbal is ideaal voor verenigingen die kampen met spelerstekorten binnen elftallen of met spelers die niet meer wekelijks willen of kunnen spelen. Ook voor spelers die weer willen beginnen met voetbal is dit een mooie mogelijkheid.

Lees verder

De competitie voor de lagere elftallen begint komend weekend weer. We starten gelijk met een vol thuisprogramma want zaterdag 2, zondag 2 en zondag 3 spelen thuis. Zaterdag treden de heren van het 2e om 14.00 u. aan tegen Sp. Eefde 3. Zondag begin het derde om 10 uur aan de tweede competitiehelft tegen SVBV 3. Om 10.45 uur trapt zondag 2 af tegen Rood Zwart 9 uit Delden. De kantine is ook weer open. Verder zullen de meeste jeugdteams van UNO '21 ook weer aan de

Lees verder

I.v.m. te weinig deelname gaat de indoor JdB van vrijdag NIET door. De volgende indoor JdB is op vrijdag 18 februari, zet deze datum alvast in uw agenda.

Lees verder

Op vrijdag 12 november 2021 gaan we weer Indoor JdB spelen, want buiten wordt het kouder en guurder. Graag zien we jullie die avond in een warme sportzaal. We spelen wederom 1 tegen 1 te spelen.

Lees verder

Tom Hofman is onze nieuwe hoofdtrainer! Per 1 november begint hij bij EGVV aan zijn nieuwe avontuur. Wij zijn zeer blij dat we in zo'n korte tijd een nieuwe geschikte trainer gevonden hebben. Tom is 32, is in het bezit van TC 2 en is woonachtig in Holten. Hij heeft in verleden Markelo A1 en Excelsior’31 C1 getraind.

Lees verder

Heb je stiekem altijd al eens in de schoenen willen staan van Badr Hari of Rico Verhoeven? Zou je jezelf beter willen kunnen verdedigen in de gevaarlijke straten van Gelselaar? In de nieuwe clinic van 10 lessen kun je kennis maken met verschillende vechtsporten onder leiding van Frank te Nijenhuis van Fudoshin-do uit Goor. Deelnemers vanaf 12 jaar kunnen zich inschrijven!

Lees verder

Op vrijdag 15 oktober 2021 staat er weer een JdB-avond op het programma.
Of het binnen of buiten JdB-en wordt is nog afhankelijk van het weer en zal op vrijdagmorgen worden beslist door de BBC (Butler Baan Commissarissen). Voor zowel buiten als binnen kun je dezelfde kleding en schoenen aandoen.

Lees verder

Voetbalvereniging EGVV uit Gelselaar zoekt vanwege het onverwachte vertrek van onze trainer per direct een hoofdtrainer voor de selectie. Het eerste elftal speelt de wedstrijden in de 4e klasse standaard. De afgelopen seizoenen speelden we in de zondag 5e klasse standaard. De functie trainer/coach houdt in: het verzorgen van de trainingen van de heren-1 seniorenselectie op dinsdag en donderdag en de begeleiding van het eerste elftal op wedstrijddagen. Wij zoeken een trainer die weet 

Lees verder
© 2022 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia