Nieuws

Het was weer een prachtige, warme zomeravond waarop er gebould werd in Gelster. Vrijdag 7 juli was een er wederom een JdB-avond gepland. Helaas dit keer wat minder deelnemers. De mensen die er waren konden daardoor wat vaker gooien. We speelden in 2 poules van 5 teams, dus iedereen speelde minimaal 4 wedstrijden. Van beide poules gingen nummer 1 en nummer 2 door naar de kruisfinales.

De halve finalisten waren:

Nr 1 poule A: Dick en Anja Wanink
Nr 2 poule A: Wim Kossink en Yvonne Groothuis
Nr 1 poule B: Gerrit Leuverink en Adriaan Hoogstrate
Nr 2 poule B: Joke Deeterink en Eria Meutstege

 

Lees verder

De Gelster Clinics start in september 2023 een clinic (10x) "Gelster fit(ter)" in sporthal De Benneker. Deze training wordt in de sporthal gehouden, in circuitvorm, is een functionele full-body work-out waarin je gaat werken aan je conditie, kracht, stabiliteit, coördinatie en mobiliteit voor je hele lichaam.

De lessen zijn gevarieerd met muziek op de achtergrond. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen zoals touwen, medicine ball, hoepels, barbells, kettlebells, en bankjes.

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt; iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. De trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. Iedereen doet wat voor hem/haar haalbaar is en werkt aan zijn/haar eigen doel. Uiteraard gaat Janet er wel voor zorgen dat iedereen daadwerkelijk tot het uiterste gaat ! Geef je snel op, want vol=vol ! 

Lees verder


Aanstaande zaterdag is het zo ver. Dan zal de 2023 editie van het Johan Hondorp 6x6 toernooi weer plaatsvinden.

De inschrijvingen zijn gesloten en er hebben zich dit jaar 14 teams ingeschreven.

Lees verder

Wat hadden we een prachtige zomeravond; heerlijk warm. Hoe fijn is dat ! De 3e avond van het seizoen werd op vrijdag 9 juni gespeeld. De organisatie vond het fijn dat er weer zo veel belangstelling was, zeker ook heel leuk dat er weer veel jongeren van de partij waren. Ook mochten we 4 nieuwe deelnemers verwelkomen.

We speelden in 4 poules (en dus ook 4 banen) van 5 teams, die iedereen speelde minimaal 4 wedstrijden en elke wedstijd bestond uit 3x gooien. De poule-winnaars waren rond 21:30 uur bekend.

Winnaar poule A: Vincent Verhaaf en Marco Zieverink
Winnaar poule B: Hennie en Beja Leunk
Winnaar poule C: Gerrit en Christine Arfman
Winnaar poule D: Jos en Débora Dubois

De winnaar van poule A speelde de halve finale tegen de winnaar van poule C en Vincent en Marco hadden meer punten vergaart dan Gerrit en Christine. De andere halve finale werd gespeeld door de winnaar van poule B tegen poule D en daar waren Hennie en Beja net iets sterker dan Jos en Débora.

Lees verder

05 Jun 2023

Het is inmiddels mooi weer geworden en we hopen ook dat de 3e JdB-avond ook mooi wordt. Dit toernooi wordt gespeeld op vrijdag 9 juni 2023. Heb je zin een avond gezelligheid, geef je dan snel op!

Voor de mensen die het JdB-en in Gelselaar niet kennen:

  • Het is een leuke, gezellige en ontspannende avond, waarin je ongedwongen met een ieder een praatje kunt maken. Ook zeer geschikt voor nieuwe inwoners van Gelselaar en omstreken !
  • We spelen volgens onze eigen “Gelsterse” regels.
  • Alle benodigde materialen zijn aanwezig.
  • We starten om 19:30 uur en de kantine sluit uiterlijk om 00:00 uur (laatste ronde tot 23:45 uur te bestellen).
  • JdB is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en/of conditie; je zit niet vast aan een lidmaatschap; per avond kun je je opgeven en je betaalt per avond maar € 2,00 p.p. (+ je consumpties).

De geplande data voor dit jaar zijn:
Outdoor-JdB:

  • Vrijdag 07 juli 2023
  • Vrijdag 18 augustus 2023

18e Gelsterse JdB toernooi:

  • Zaterdag 16 september 2023

Indoor-JdB:

  • Vrijdag 10 november 2023

Lees verder

Omdat de huidige schoonmaakster van EGVV op korte termijn stopt, is EGVV per direct op zoek naar iemand die wekelijks de kantine en sporthal wil schoonmaken. Dit gaat om circa 4 uur in de week; de vergoeding hiervoor wordt in overleg bepaald.

Ben jij of ken jij iemand? Laat het dan één van de bestuursleden weten of stuur een mailtje naar secretaris@egvv.nl.

Lees verder

Tijdens een prachtige ondergaande voorjaarszon hebben we op 19 mei 2023 weer een JdB-avond gespeeld. Er streden 17 teams (34 personen) om zich winnaar van de avond te mogen noemen.

Er werd op 4 banen gespeeld in 3 poules van 4 teams en 1 poule van 5 teams. Elke ronde bestond uit 3 of 4x gooien. Rond 21:30 uur waren de poule-winnaars bekend.

Winnaar poule A: Anton en Ada Zieverink
Winnaar poule B: Dirk en Trees te Grotenhuis
Winnaar poule C: Wim en Rikie Hondelink
Winnaar poule D: Jos en Débora Dubois

De winnaar van poule A speelde de halve finale tegen de winnaar van poule B en de winnaars waren Anton en Ada. De andere halve finale werd gespeeld door de winnaar van poule C tegen poule D en daar hadden Jos en Débora aanzienlijk meer punten dan de tegenstanders. De finale werd gespeeld door Anton/Ada tegen Jos/Débora en uiteindelijk hadden Jos en Débora een aantal punten meer dan Anton en Ada.
Jos en Débora, van harte gefeliciteerd.

Het was weer een gezellige en ontspannende avond, met weer een aantal nieuwe deelnemers. En Erna Rouhof, bedankt voor het taxiën van de andere deelnemers uit Borculo.

Om je aan te melden voor een JdB-avond kun je een mail sturen naar: ingrid.stokkink@gmail.com. Dit kan tot 1 of 2 dagen vóór de speeldatum.

Graag zien we je bij de JdB-banen, voor een avondje gezelligheid en (ont)spanning !!

Lees verder

Zaterdag 1 juii 2023, Het Johan Hondorp 6x6 toernooi bij EGVV! Dit jaar zal het Johan Hondorp 6x6 toernooi dus in juli plaatsvinden. Dit betekent geheid dat het weer prachtig voetbalweer wordt. We zullen wederom op een kwart veld gaan spelen. Kleinere veldjes betekenen meer balcontacten. En meer balcontacten betekent meer voetbalplezier!  Het toernooi zal net als andere jaren rond 17 uur starten en de prijsuitreiking zal rond 22 uur plaatsvinden. Via deze pagina kun je een team opgeven! 

Lees verder

Zaterdag 20 mei is het Super Saturday. EGVV 1 speelt dan thuis de laatste competitiewedstrijd tegen GFC 1. Het zal een spectaculaire dag worden met het rad van avontuur, dj en zanger en veel gezelligheid. 

Lees verder

De eerste avond van het JdB-seizoen is weer gespeeld. Het was droog maar wel wat fris voor de tijd van het jaar. Op vrijdagavond 14 april 2023 streden 26 personen (13 teams) om de titel.

Er werd op 4 banen gespeeld in 3 poules van 3 teams en 1 poule van 4 teams. Iedereen kwam vaak aan het gooien want per potje speelden we 4 of 5 rondes. Om ca 20:30 uur waren de voorrondes al klaar en hebben Anja en Ingrid nog snel een extra poule gemaakt waarmee men ook punten kon scoren, die meetelden voor de poule.

Winnaar poule A: Hennie en Beja Leunk
Winnaar poule B: Dick en Anja Wanink
Winnaar poule C: Adriaan Hoogstrate en Gerrit Leuverink
Winnaar poule D: Jan Markerink en Daan Uenk

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia