Nieuws

13 Feb 2020

5 september 1945 was een grote dag in de Gelsterse geschiedenis. Op die dag werd EGVV, ofwel de Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging, opgericht. Dat is alweer 75 jaar geleden. Om deze fantastische mijlpaal te vieren, willen we groots uitpakken en er een mooi en feestelijk jaar van maken! Om dit te realiseren heeft het bestuur van EGVV een jubileum commissie aangesteld die er voor gaat zorgen dat jullie met ons kunnen meegenieten.

Lees verder

De krentenbollen actie die op 29 februari zou plaats vinden gaat niet door. Er wordt nog gezocht naar een alternatieve datum.

Lees verder

Het negenentwintigste Mix-Volleybal Dorpstoernooi komt er weer aan en jullie kunnen weer teams opgeven.
We spelen op vrijdagavond 27 december. 
Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team.

Lees verder

Eind september appte Jan Temmink ons of we mee wouden doen met het hoftoernooi. Wij zeiden natuurlijk ja. De week daarop was de eerste training al. We leerden de jongens een beetje kennen, de trainers ons. De Week daarna was de tweede training. Het regende erg hard, maar we moesten wel voetballen het ging niet echt goed door de regen maar dat maakte  niet heel veel uit. 

Lees verder

In het kader van het 75 jarig jubileum speelt EGVV in 2020 tegen FC De Rebellen. De wedstrijd zal plaats vinden op dinsdag 9 juni en de aftrap op de Benneker is om 19.30 u. FC De Rebellen: een bonte verzameling van ex-profs die het spelletje net een beetje minder serieus nemen. Enkele bekende namen van spelers die deel uit maken van de selectie zijn:

Lees verder

Het beachvolleybaltoernooi werd zaterdagavond gewonnen door de heren van Irma's Cafe. Ze versloegen in de finale de Koekerds. Ondanks de regen was het toernooi zeer geslaagd en het is zeker voor herhaling vatbaar. Op onze Facebookpagina staan nog meer foto's.

Lees verder

Onder wisselende weersomstandigheden werd op zaterdag 8 juni 2019 het feestelijk jubileumjaar van V.V. Diepenheim het Bert Floor-toernooi gespeeld voor F-pupillen. In het door de jeugdafdeling DEC ’10 georganiseerde toernooi streden twaalf teams in drie poules van verschillend niveau om de winst. De bekers werden gewonnen door HSC ’21 JO9-1, DEC ’10 JO9-1 en DEO JO9-3.

Lees verder

Het is zaterdag 6 april 2019 en het beloofd een sportieve dag te worden. ’s Ochtends met DEC JO11-01 een wedstrijd tegen Blauw – Wit ‘66 Holten. Onderweg naar Holten begon het in de auto al over de wedstrijd die we vanavond gaan bezoeken: Heracles – NAC Breda. Maar eerst zelf presteren! En dat hebben we gedaan. DEC was te sterk voor Blauw – Wit ‘66 en heeft gewonnen met 3- 8. Na de intensieve wedstrijd hebben verschillende kinderen nog meegelopen met de Kastelenloop in Diepenheim. En ook hier werd goed gepresteerd!

En dan is het 19.15 uur. Verzamelen bij “De Koppel” in Diepenheim. Niet alleen DECJO11-01 was aanwezig, maar nog meer andere jeugdteams van de vereniging. DEC’10 was Club van de Week. De kaartjes werden uitgedeeld en op weg naar Almelo. In Almelo aangekomen werden we opgewacht door Connie Slaghekke die voor DEC ’10 de begeleiding deed. In totaal waren we 90 kinderen en begeleiding. 

Nadat we het stadion binnen waren werd wel duidelijk dat DEC ’10 de ‘Club van de Week’ was. De foto op het grote scherm en het gejuich was daar! De kinderen zichtbaar volop aan het genieten. Rick Altena was aan het inspelen met de spelers van Heracles en van enkele teams mochten kinderen op het veld door middel van het vaandel de wedstrijd openen. Met allemaal snoepjes op zak, kon de wedstrijd beginnen. De eerste helft vielen er geen doelpunten, maar dat kon de pret niet drukken. Het is altijd leuk te zien hoeveel indruk een stadion en Eredivisie spelers maken  op de kinderen.

In de 2e helft werd wel duidelijk dat de kinderen een intensieve dag hadden gehad. Maar, ze werden beloond voor hun geduld. Met nog 10 minuten te gaan werd er gescoord door Kristoffer Peterson van Heracles. 
Al met al een zeer geslaagde sportieve dag. Een speciale dank voor Tonnie Elferink, op uitnodiging van hem kon deze activiteit mogelijk worden gemaakt.
 

Lees verder

Op Paaszaterdag 20 april is het Super Saturday bij EGVV. EGVV 1 en 3 voetballen beide thuis, de aftrap is om 17.00u. Het eerste voetbalt de derby tegen DEO 1 en het derde speelt tegen SSC Ratti-Socii 6.

Lees verder

Voor volgend seizoen (2019-2020) hebben we een nieuwe trainer aangetrokken voor de lagere senioren elftallen in de persoon van Wim Wormgoor. De laatste jaren werd deze taak uitgevoerd door trainer/speler Dinand Meerman. Wim zal naast zijn trainersactiviteiten tevens deel gaan uit maken van de technische staf v.w.b. EGVV Zondag 2.

Wim Wormgoor is afkomstig uit Noordijk en is al op jonge leeftijd bezeten van het spelletje. Na het doorlopen van de jeugdelftallen in Noordijk voetbalde Wim al op 16-jarige leeftijd in Noordijk 1 en daarna vele jaren in Klein Dochteren 1 (i.v.m. verhuizing). De laatste jaren van zijn carrière als voetballer (tot zijn 42e) was hij weer op het oude nest in Noordijk 1 te bewonderen. Door wat knieproblemen besloot Wim om niet meer te voetballen maar als leider/trainer aan de slag te gaan.

Zo werd Wim leider en trainer bij Lochuizen VR1 (2007/2008 en 2008/2009). Daarna heeft hij meerdere teams getraind en begeleid waaronder Neede 3 (kampioenschap 2011-2012) en Lochuizen 3 Heren en nogmaals als interim trainer Lochuizen VR1 eind seizoen  2017-2018 . Op dit moment is Wim nog leider van Lochuizen 3 waar hij het seizoen afmaakt.

We wensen Wim veel succes bij EGVV!

Lees verder
© 2020 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia