Nieuws

04 Jul 2022

Komende vrijdag, 8 juli 2022, gaan we weer boulen. We hopen dat de weergoden ons weer goed gezind zijn en dat we de hele avond buiten kunnen zijn.
We spelen 2 tegen 2. Kom je ook?

 

Lees verder

De voorbereiding van EGVV 1 start op dinsdag 9 augustus. Dan zal de eerste training van het nieuwe seizoen onder leiding van trainer Tom Hofman plaats vinden. Er zijn twee externe nieuwkomers bij de selectie van EGVV 1. Middenvelder Kevin ten Barge en keeper Sven Bannink komen de gelederen van EGVV 1 versterken. Daarnaast gaat Maarten Gramsbergen proberen om ook een plaats in de basiself te veroveren. Hij speelde meestal zijn wedstrijden in zaterdag 2 (het opleidingsinstituut van EGVV).

Lees verder

Op de zonovergoten vrijdagavond 17 juni 2022 was er weer een avond JdB in Gelster. Na een aantal wijzigingen hadden we 40 deelnemers en een aan toeschouwers (en uiteraard kantinedienst). Er werd gespeeld in 4 poules van 5 teams. Iedere wedstrijd bestond uit 3 rondes gooien.

Winnaar poule A:     Marietje Draaijer en Erna Rouhof

Winnaar poule B:     Bert Hondorp en Henk Berendsen

Winnaar poule C:     Wim Kossink en Yvonne Groothuis

Winnaar poule D:     Jan en Gerrie Klein Braskamp

Lees verder

13 Jun 2022

Aanstaande vrijdag, 17 juni 2022, staat er weer een JdB-avond op het programma. Het wordt mooi weer en we hopen dat het die avond lang warm blijft. Prima omstandigheden voor een avondje gezelligheid in Gelster. We spelen 2 tegen 2. Ben je er ook bij?

Lees verder

 Op vrijdag 20 mei 2022 hebben we weer een avond 'gebould'. In totaal hadden we 32 deelnemers. Er werd gespeeld in 4 poules van 4 teams. Iedere wedstrijd bestond uit 4 rondes gooien, waardoor iedereen vaak kon gooien.

Winnaar poule A: Wim Kossink en Yvonne Groothuis
Winnaar poule B: Bart Roossink en Jari Ligtenberg
Winnaar poule C: Dick Wanink en Marietje Draaijer
Winnaar poule D: Gerrit en Dinie Voortman

Lees verder

Koop nu je tickets voor de jubileumwedstrijd op 9 juni! De voorverkoop voor de wedstrijd tegen FC De Rebellen is gestart. Een kaartje in de voorverkoop kost 5 euro. Deze zijn te verkrijgen bij de volgende verkooppunten: 

Rona Neede / Spar Diepenheim / Tabak en Wijn enzo Borculo

Lees verder

Zaterdag 11 juni 2022, Het Johan Hondorp 6x6 toernooi bij EGVV! Dit jaar zal het Johan Hondorp 6x6 toernooi dus weer in juni plaatsvinden. Dit betekent geheid dat het weer prachtig voetbalweer wordt. We zullen wederom op een kwart veld gaan spelen. Kleinere veldjes betekenen meer balcontacten. En meer balcontacten betekent meer voetbalplezier!  Het toernooi zal net als andere jaren rond 17 uur starten en de prijsuitreiking zal rond 22 uur plaatsvinden. Via deze pagina kun je een team opgeven!

Lees verder

Komende vrijdag, 20 mei 2022, gaan we weer (buiten) boulen. Ben je er ook bij? We spelen 2 tegen 2. Bij minder dan 20 personen gaat de avond NIET door; dus neem je familie, buren en vrienden ook mee. Hoe meer mensen, hoe gezelliger.

Lees verder

Geachte EGVV-ers,

(voetballers, leiders, trainers, leden van Club van 50, dames van de Zumba, volleyballers, vrijwilligers etc. etc.)

In het kader van het uitgestelde jubileum voetballen we op donderdag 9 juni tegen FC de Rebellen. Een selectie van EGVV zal aangevuld met enkele sterren uit de regio aantreden tegen hun. FC de Rebellen is entertainment voor jong en oud en

Lees verder

Weer een buiten JdB op vrijdag 15 april 2022. We hadden 30 deelnemers en die waren verdeeld over 4 poules. Iedere wedstrijd bestond uit 4 rondes gooien.

Winnaar poule A: Hennie en Beja Leunk
Winnaar poule B: Bart Roossink en Marleen Gort
Winnaar poule C: Jesper Ligtenberg en Stefanie Roossink
Winnaar poule D: Bert Hondorp en Henk Berendsen

Lees verder
© 2023 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia