Nieuws

Helaas kan dit jaar het Johan Hondorp 6x6 toernooi niet door gaan. De huidige corona maatregelen laten het niet toe dat op 20 juni een toernooi georganiseerd kan worden. De reeds ingeschreven teams hebben inmiddels al bericht gehad.

Direct willen wij ook de nieuwe datum voor volgend jaar noemen. Volgend jaar zal het Johan Hondorp 6x6 toernooi op 19 juni plaatsvinden. Inschrijven kan nog niet, maar noteer hem vast in je agenda. Wellicht zien we elkaar dan.

Voor nu wensen wij iedereen sterkte en gezondheid toe.

Lees verder

Na de jeugdteams gaan vanaf morgen ook de seniorenteams weer beginnen met trainen. Door de KNVB en de gemeente Berkelland zijn er protocollen opgesteld, met richtlijnen voor de manier van handelen van bestuurders, trainers en spelers. EGVV zal deze richtlijnen strikt opvolgen. De belangrijkste punten hierin zijn de volgende:

Lees verder

De KNVB zet een streep door het seizoen 2019/2020 in het amateurvoetbal. De stilgelegde competities zullen niet worden hervat. Ook zullen er geen kampioenen worden uitgeroepen en vindt er geen promotie en degradatie plaats. Dat meldt de voetbalbond op haar website.
 

Lees verder

Tot 1 juni zijn er geen activiteiten bij EGVV vanwege de nieuwe Corona maatregelen. Er zal dus voorlopig niet gevoetbald en gevolleybald worden. Tevens zullen de jeu de boules avonden tot aan 1 juni ook geen doorgang vinden. Verder heeft dit ook gevolgen voor onze jubileumactiviteiten. De wedstrijd tegen Fc de Rebellen is verplaatst naar volgend jaar, de nieuwe datum is donderdag 10 juni 2021. Hoe we de rest van de jubileumactiviteiten gaan invullen beraden we ons nog.

Lees verder

In verband met de landelijke maatregelen tegen het coronavirus heeft de organisatie van de OVM Gaanzeloop besloten dat de OVM Gaanzeloop in 2020 niet zal plaatsvinden.

Sporters die zich reeds hebben ingeschreven en het inschrijfgeld betaald hebben zullen dit zo spoedig mogelijk gerestitueerd krijgen.

Wij hopen u in 2021 weer als deelnemer of supporter te mogen begroeten.

Lees verder

Het schiettoernooi en NL Doet gaan zaterdag niet door. Tevens heeft de KNVB  alle wedstrijden tot eind maart afgelast. Het schiettoernooi zal waarschijnlijk nu plaats vinden op zaterdag 11 april. Ook de volleybalbond heeft alle wedstrijden afgelast.  Verder zal er voorlopig ook niet getraind worden op de velden en in de zaal.


Op de woensdagen trainen maar liefst twee groepen minipups van DEC'10. Er wordt getraind van 17:30 tot 18:15 uur. Mocht u zoon of dochter een keer mee willen trainen dan kan dat altijd. De trainingen zijn in Diepenheim.
 

Lees verder

De 017-1 werd onlangs kampioen door in een spannende wedstrijd in het hol van de leeuw Hector 017-2 met 2-1 te verslaan. De mannen die getraind en gecoacht worden door Jan Willem, Peter, Johan, Niels en Daan ontvingen in de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie de beker. Ze zijn de voorjaarscompetitie ook uitstekend begonnen met twee 

Lees verder

Je kent het vast wel; je gaat op het doel af, alleen voor de keeper, maar er zit een verdediger in je nek. Loop je door, of schiet je?
Het leven van een spits is soms zwaar, daarom hebben wij iets geregeld waarbij je rustig aan kan leggen en zonder haasten kunt schieten.

Lees verder

2020 hebben we afgetrapt met een indoor-JdB, in de vorm van koersbal. Deze avond hadden we 15 teams, verdeeld over 3 poules van 5 teams.
De 3 poule-winnaars speelden de finale in een poultje en degene die de meeste punten bij elkaar had gespeeld, was de winnaar.

Lees verder
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia