Nieuws

Tijdens een prachtige ondergaande voorjaarszon hebben we op 19 mei 2023 weer een JdB-avond gespeeld. Er streden 17 teams (34 personen) om zich winnaar van de avond te mogen noemen.

Er werd op 4 banen gespeeld in 3 poules van 4 teams en 1 poule van 5 teams. Elke ronde bestond uit 3 of 4x gooien. Rond 21:30 uur waren de poule-winnaars bekend.

Winnaar poule A: Anton en Ada Zieverink
Winnaar poule B: Dirk en Trees te Grotenhuis
Winnaar poule C: Wim en Rikie Hondelink
Winnaar poule D: Jos en Débora Dubois

De winnaar van poule A speelde de halve finale tegen de winnaar van poule B en de winnaars waren Anton en Ada. De andere halve finale werd gespeeld door de winnaar van poule C tegen poule D en daar hadden Jos en Débora aanzienlijk meer punten dan de tegenstanders. De finale werd gespeeld door Anton/Ada tegen Jos/Débora en uiteindelijk hadden Jos en Débora een aantal punten meer dan Anton en Ada.
Jos en Débora, van harte gefeliciteerd.

Het was weer een gezellige en ontspannende avond, met weer een aantal nieuwe deelnemers. En Erna Rouhof, bedankt voor het taxiën van de andere deelnemers uit Borculo.

Om je aan te melden voor een JdB-avond kun je een mail sturen naar: ingrid.stokkink@gmail.com. Dit kan tot 1 of 2 dagen vóór de speeldatum.

Graag zien we je bij de JdB-banen, voor een avondje gezelligheid en (ont)spanning !!

Lees verder

Zaterdag 1 juii 2023, Het Johan Hondorp 6x6 toernooi bij EGVV! Dit jaar zal het Johan Hondorp 6x6 toernooi dus in juli plaatsvinden. Dit betekent geheid dat het weer prachtig voetbalweer wordt. We zullen wederom op een kwart veld gaan spelen. Kleinere veldjes betekenen meer balcontacten. En meer balcontacten betekent meer voetbalplezier!  Het toernooi zal net als andere jaren rond 17 uur starten en de prijsuitreiking zal rond 22 uur plaatsvinden. Via deze pagina kun je een team opgeven! 

Lees verder

Zaterdag 20 mei is het Super Saturday. EGVV 1 speelt dan thuis de laatste competitiewedstrijd tegen GFC 1. Het zal een spectaculaire dag worden met het rad van avontuur, dj en zanger en veel gezelligheid. 

Lees verder

De eerste avond van het JdB-seizoen is weer gespeeld. Het was droog maar wel wat fris voor de tijd van het jaar. Op vrijdagavond 14 april 2023 streden 26 personen (13 teams) om de titel.

Er werd op 4 banen gespeeld in 3 poules van 3 teams en 1 poule van 4 teams. Iedereen kwam vaak aan het gooien want per potje speelden we 4 of 5 rondes. Om ca 20:30 uur waren de voorrondes al klaar en hebben Anja en Ingrid nog snel een extra poule gemaakt waarmee men ook punten kon scoren, die meetelden voor de poule.

Winnaar poule A: Hennie en Beja Leunk
Winnaar poule B: Dick en Anja Wanink
Winnaar poule C: Adriaan Hoogstrate en Gerrit Leuverink
Winnaar poule D: Jan Markerink en Daan Uenk

Lees verder

Aanstaande zaterdag 22 april zullen zes teams van UNO'21 hun thuiswedstrijd in Gelselaar op de Benneker spelen. Publiek is uiteraard welkom.

Om 09:15 trappen de JO7-1, JO7-4 en de JO9-2 af. Om 09:30 trapt de JO10-2 af en om 10:45 trappen de JO12-2 en de JO13-1 af.

Lees verder

De wedstrijd Terborg 1 - EGVV 1 van aanstande zaterdag 1 april gaat niet door. Deze wedstrijd is verplaatst naar zaterdag 29 april.

Lees verder

Op zaterdagochtend 11 maart hebben we weer een gezellige klusochtend bij EGVV! Dit doen we in het kader van NLdoet.

We gaan ons sportcomplex een grondige schoonmaakbeurt geven. We gaan aan de slag in de kantine, de kleedkamers en de sporthal zodat alles er weer spik en span uit ziet. Mocht er nog tijd zijn, dan is buiten ook nog wat werk te doen. Naast het klussen is natuurlijk ook de gezelligheid van belang!

EGVV zal zorgen voor koffie met wat lekkers en nadien is er een kleine lunch met een drankje. Kom jij ook helpen? We beginnen om 09.00 en stoppen zo rond 12.30. Graag tot dan!

Lees verder

Ze moesten er een paar jaar op wachten, maar donderdagavond kon dan eindelijk de 30ste editie van het mix-volleybal dorpstoernooi plaats vinden in Gelselaar. Ook dit keer deden er weer 12 teams mee. Het werd een mooie volleybal-avond met veel strijd en gezelligheid. Na de poulefase bleven er vier teams over die elkaar troffen in de kruisfinale. Daarin wonnen de Strikjes van de Tamme Kastanjes en de Smashing Pumpkings bleken te sterk voor De incapablo’s.

Winnaar
In de finale bleken De Strikjes de sterkste. Het was niet de eerste keer dat dit team het toernooi won. Volgens teamlid Thomas Zieverink was het al wel voor de 28ste keer. De organisatie gaf aan dat dit wel iets te enthousiast was. In Gelselaar kijkt men terug op een meer dan geslaagd toernooi, na twee jaar afwezigheid door de Corona maatregel. 

Lees verder

Beste (ere)leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, vrijwilligers en (jubileum/bal)sponsoren,

Na een aantal bijzondere jaren lijkt gelukkig alles weer normaal te zijn. Zo hebben we het afgelopen jaar ons 75-jarig jubileum toch mooi kunnen vieren. Wij willen u via deze weg bedanken voor uw bijdrage in het afgelopen jaar, in welke vorm dan ook.

Om het afgelopen jaar nog eens te bespreken en het nieuwe jaar goed in te luiden, nodigen wij u en uw partner graag uit voor de nieuwjaarsreceptie van EGVV.

Wanneer: Vrijdag 6 januari 2023
Tijdstip: Vanaf 20:00 uur
Waar: De Benneker “EGVV”
Let op: Graag uiterlijk maandag 2 januari opgeven via secretaris@egvv.nl!

Wij hopen op een grote opkomst, graag tot dan!

Tenslotte wensen wij u alvast fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! We hopen u ook in 2023 nog vaak te mogen ontvangen op de Benneker.
Bestuur EGVV

Lees verder

Het dertigste mix-volleybal dorpstoernooi komt er aan en jullie kunnen je teams weer opgeven. Het toernooi wordt gespeeld op donderdagavond 29 december.

Lees verder
© 2023 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia