Nieuws

EGVV 1 mag in het nieuwe seizoen vier keer naar Deventer. Koninklijke UD is een van de Deventer voetbalclubs waar tegen de mannen van trainer Paulo ten Buuren mogen aantreden. Deze club behoorde ooit tot de top van Nederland en bracht zelfs enkele internationals voort. Ook oud EGVV coryfee Ruben Boonk heeft daar nog in het eerste gespeeeld. Toen speelde Koninklijke UD nog op zondag. Boonk heeft trouwens ook nog bij die andere topclub (Go Ahead Eagles) uit Deventer gespeeld. Sinds het seizoen 2020/2021 speelt Koninklijke UD op zaterdag. Daarnaast speelt EGVV 1 o.a. ook nog tegen Harfsen, Gorssel en Almen. 

Lees verder

De mannen van de nieuwe trainer Paulo ten Buuren en zijn assistent Joeri Bakker beginnen op dinsdag 29 juni met trainen. Dan trainen ze door tot dinsdag 13 juli. Op donderdag 15 juli sluiten ze de eerste trainingsperiode af met een oefenwedstrijd op de Benneker tegen GSV '63 1. De aftrap is om 20.00 uur. Er zullen in ieder geval drie nieuwe spelers meestrijden om een basisplaats in het groen witte vlaggeschip van EGVV. Na een zomerstop van vier weken beginnen ze op 

Lees verder

De Gelster Clinic 'Bootcamp' blijkt een succes. Het maximaal aantal deelnemers voor de Bootcamp is bereikt en u kunt zich dus niet meer inschrijven voor deze Clinic.

Er komen nog meer clinics aan dus houdt onze website en social media goed in de gaten.

Lees verder

11 Jun 2021

Ondanks een aantal versoepelingen rondom de corona-maatregelen mogen we nog niet boulen.
Zolang de 1,5 meter regel en de mondkapjesplicht van toepassing is, gaat de JdB zeker NIET door. 
Dit betekent dat we NIET gaan boulen op 11 juni, 9 juli en 20 augustus 2021.
We hopen dat we op 18 september a.s. weer mogen spelen. Velen van ons zullen dan ook gevaccineerd zijn.

Lees verder

Na wat Corona oponthoud mogen we eindelijk met de Gelster Clinics starten. Op dinsdag 15 juni a.s. gaan we starten met de clinic "Bootcamp". Deze clinic wordt verzorgd door Anne Oplaat. 

De Gelster Clinics zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met een sport en dus ideaal om te proberen of het iets voor je is. De clinics zijn over het jaar verdeeld in 4 blokken van 10 weken per clinic en wel zo fijn: je zit nergens aan vast. Je geeft je op per clinic en betaalt één vast bedrag per serie van 10 lessen.

Lees verder

Helaas is het in verband met de huidige COVID19 maatregelen nog niet mogelijk om een Bert Floor toernooi te organiseren deze zomer. Wel zijn wij voornemens om voor alle jeugdleden een afsluitende DEC 10 activiteit te organiseren, waarbij we de maatregelen in achtneming proberen te houden. Deze activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 3 juli. Verdere informatie hierover volgt.

Alle leeftijdscategorieën zullen onderling een toernooi gaan spelen en dit zal (wanneer mogelijk) worden afgesloten met een hapje en een drankje. En natuurlijk zal er voor elk team gestreden worden om de beroemde penaltybokaal!!

Lees verder

dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juni 2022


Wandelen ..... wie doet het niet. Zeker nu in corona-tijd.
Eigenlijk zitten er alleen maar voordelen aan:
- het kost geen geld;
- de perfecte uitlaatklep bij spanning en stress en verbetert de nachtrust;
- verlaagt het risico op diabetes en het is goed voor je hart en bloedvaten;
- ongemerkt calorieën verbranden en eenvoudig werken aan je conditie.

Lees verder

Voetbalvereniging EGVV uit Gelselaar zoekt een hoofdtrainer voor de selectie. Het eerste elftal zal komend seizoen op zaterdag gaan voetballen in de 4e klasse standaard. De afgelopen seizoenen speelden we in de zondag 5e klasse standaard.
De functie trainer/coach houdt in: het verzorgen van de trainingen van de heren-1 seniorenselectie op dinsdag en donderdag en de begeleiding van het eerste elftal op wedstrijddagen.

Lees verder

Op maandag 3 mei aanstaande om 20.15 uur zal EGVV een digitale informatiebijeenkomst organiseren over de nieuwe samenwerking van de jeugdafdelingen van v.v. Noordijk, Sp. Haarlo, GSV '63, v.v. Reunie en EGVV. Hiervoor zijn jeugdspelers, ouders, verzorgers en kaderleden van EGVV rechtstreeks uitgenodigd. Ook andere geïnteresseerde EGVV’ers kunnen zich hiervoor aanmelden. Stuur dan graag even een e-mail naar biense@egvv.nl.

Lees verder

Het bestuur heeft in samenspraak met de technische commissie en de huidige selectiespelers/technische staf in goed overleg besloten dat wij met prestatievoetbal overgaan naar de zaterdag. Dit zal met ingang van komend seizoen zijn. (2021/2022)mend seizoen al minder derby’s hebb

Lees verder
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia