Nieuws

29 May 2018

Het was afgelopen weekend Derby-weekend bij EGVV. Zoals elke week spelen wij wedstrijden in de regio maar dit weekend was toch wel een bijzondere. Er stonden maar liefst 3 (historische) krakers op het programma.
EGVV 2 (zaterdag) mocht het in Haarlo opnemen tegen Haarlo 2 (zaterdag). De van oudsher beladen confrontatie werd een prooi voor de heren uit Haarlo. Het werd een doelpuntrijk duel met maar liefst 13 goals. 9 in het voordeel van Haarlo en 4 voor EGVV. 

EGVV 3 nam het op tegen de buurman uit Diepenheim. De jeugd van EGVV en Diepenheim werken al jaren samen maar de senioren staan ieder jaar tegenover elkaar op de (nu nog?) natuurgrasvelden van beide verenigingen. Diepenheim 5 wist na 90 minuten de punten in Diepenheim te houden. Het werd namelijk 3-2 voor de thuisploeg. Voor EGVV 3 is het derbyseizoen nog niet helemaal afgelopen. Komende zondag staat het treffen met GSV’63 3 namelijk nog op het programma. Oja.. en in Diepenheim bleef het nog lang onrustig na de fietscombi van de heren van EGVV 3.

Het meest succesvolle team van dit Derby-weekend was EGVV 2 (zondag). De rood-gele formatie uit Noordijk kwam op bezoek in Gelselaar. Waar EGVV 2 eerder dit seizoen de bietenbrug op ging in Noordijk zag het er vandaag beter uit. Geen spectaculair duel maar wel weer 5 doelpunten. EGVV 2 mocht zich vlak voor tijd rijk rekenen toen men de 3-2 voorsprong op het scorebord wist te noteren. Deze overwinning gaf de afsluitende barbecue toch nog net even iets meer glans!

Ook ieder jaar mooie derby’s spelen? Bij EGVV kan het! Heb jij talent of niet zo veel maar zou je het toch gewoon leuk vinden om lekker een potje te voetballen? Dit kan natuurlijk bij EGVV! Laat je bijpraten door één van de huidige spelers, neem contact op met onze Technische Commissie of benader EGVV via secretaris@egvv.nl

Tot volgend seizoen op de Benneker?!

Lees verder

25 May 2018

Het afgelopen seizoen hebben wij een mooie 3e positie in de 4e klasse E weten te behalen. Mooi, maar ook zeker met de nodige tegenstootjes. Onze selectie is door blessures inmiddels dusdanig uitgedund waardoor wij op zoek zijn naar nieuwe- of oude talenten. Of gewoon meiden/dames met enorm veel inzet die het wel zien zitten om één maal in de week te trainen en wedstrijden te spelen in de 4e klasse.

Het gaat hierbij om een enthousiast damesteam die er ook graag komend seizoen weer een leuk seizoen van wil maken! Ben jij of ken jij diegene die het damesteam van EGVV/ DIO nodig heeft? Neem dan gerust contact op met een van de volleybaldames of met ons bestuur via secretaris@egvv.nl .

Trainingsavond: Maandag
Thuiswedstrijden: Op vrijdag avond 20.00 uur
Uitwedstijden: Door de club zelf te bepalen.
Competitie info: https://www.volleybal.nl/competitie/team/ckl8n1g-ds-1?activetab=stand

Wij hopen jou graag volgend seizoen bij ons team te mogen verwelkomen!

Namens de Dames van EGVV/DIO

Lees verder

Het Johan Hondorp 6x6 Avondtoernooi komt er weer aan!  Vanaf 15 maart is de inschrijving geopend op deze pagina

Dit jaar is er weer plaats voor 24 heren-/mixteams en 8 damesteams. Welk team zal eindelijk Joga Bonito eens van de troon stoten en welk damesteam wordt de opvolger van eerste winnaar Witkampers Vrouwen 1 & 2? Of weten deze dames hun titel te prolongeren? 30 juni rond de klok van 22.00 uur zullen we het weten.

Aansluitend zoals jullie van ons gewend zijn een grande party in de tent op het middenterrein, met dit jaar niemand minder dan DJ BACCHIE, in de omgeving bekend van onder andere Reurpop en De Radstake!

 

Lees verder

De KNVB heeft voor komend weekend 24 en 25 februari in de regio oost voor de B-categorie alle wedstrijden afgelast. Voorlopig gaat zondag dus dit weekend alleen nog de wedstrijd Klein Dochteren 1 - EGVV 1 door.

Lees verder

Na 15 jaar afwezigheid van de Gaanzeloop wisten de hardlopers afgelopen jaar de weg naar Gelselaar nog goed te vinden. Met een deelname van 150 lopers was de eerste OVM Gaanzeloop 2.0 een groot succes.

Dit jaar staat het evenement natuurlijk ook weer op de kalender en er is een extra afstand toegevoegd. Wat wel blijft zijn de routes uit de vorige eeuw: door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De nadruk ligt hierbij op het woord “lijkt” want op 24 maart 2018 kan je opnieuw genieten tijdens de OVM Gaanzeloop 2.0.  

De start en finish vinden plaats in Gelselaar, één van de weinige dorpen in Nederland dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd. De afstanden die je kunt lopen zijn: 2,5 km, 5,5 km, 10,5 km en 16,1 km.

schrijf je hier nu in!

 

Lees verder

In verband met de vele regenval, zijn de trainingen op natuurgras op Sportpark de Benneker op 16 en 17 januari afgelast!

Lees verder

In de zomer wordt er altijd volop buiten 'gebouled', weer of geen weer. In de donkere maanden is dat natuurlijk niet te doen en daarom werd twee jaar geleden een try-out avond georganiseerd met Koersbal en Boccia. Vooral het koersbal was een groot succes en zo wordt er tegenwoordig in de wintermaanden een tweetal keer binnen in Sporthal de Benneker gespeeld. Op 24 november werd er weer binnen gespeeld en kroonden Ada en Anton Zieverink zich tot winnaar van de avond! Op 16 februari 2018 kunt u zich met hen meten want dan is de volgende indoor-avond. Zien we u dan?

Lees verder

Het is winterstop bij EGVV en al het buitenvoetbal ligt stil. Toch is er beweging op deze zaterdagmorgen op de velden van de Benneker.

Vandaag is er onder leiding van Theo en Janny Nijkamp een groep van maar liefst 42 deelnemers van start gegaan met de hardloopclinic bij EGVV.  De groep met zowel ervaren rotten als mensen die voor het eerst kennis maakten met hardlopen zijn dit jaar goed van start gegaan.

De komende weken zullen zij zich voorbereiden op de OVM Gaanzeloop 2.0 welke gehouden zal worden op zaterdag 24 maart aanstaande. Een veelbelovende start waarmee we hopen dat een ieder ook daadwerkelijk 24 maart aan de start van de OVM Gaanzeloop 2.0 zal verschijnen.

Lopers veel plezier en succes!

 

Lees verder

Nog geen week geleden verloor Michael van Gerwen in een bloedstollende halve finale van latere winnaar Cross op het WK darts. Het wordt dus tijd om nieuw talent te spotten en wie weet loopt die wel in de omgeving van Gelselaar rond! Op 19 januari wordt de 2018 editie van het EGVV-darttoernooi georganiseerd. Wie wordt ons nieuwe Neerlands hoop?

Lees verder

Over een week is al weer de laatste trainingsavond van 2017 voordat we ons gaan opmaken voor de feestdagen en het nieuwe kalenderjaar. Op de laatste trainingsavond, 14 december, staat de avond in het teken van 'Rythm & Ribs'.

Lees verder
© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia