Nieuws

De Gelster Clinics organiseert samen met sportvereniging EGVV op vrijdag 6 oktober 2023 een Darttoernooi in de kantine van EGVV te Gelselaar.

Iedereen heeft wel eens 'pijltjes gegooid'. Nu kun je meedoen aan een toernooi en het is ook nog eens dicht bij huis. Er zijn simpele regels, zodat het voor iedereen vanaf 16 jaar geschikt is. Je hoeft er verder niets voor te kunnen of te kennen. Word jij de nieuwe “Barney” van Gelster? Doe dan mee met het toernooi. De avond ervoor zullen de borden al klaar staan in de kantine, mocht je willen warmdraaien of willen oefenen. Kom gezellig een avondje naar de kantine en doe mee met het toernooi! (toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom)

Lees verder

Zaterdag 16 september 2023 wordt er om het kampioenschap van Gelster gestreden. We spelen dan het 18e Gelsterse JdB-toernooi en dit is de enige avond dat er behalve de eer ook een echte prijs gewonnen kan worden. Jij bent er toch ook bij? Het zou fijn zijn als de weergoden ons goed gezind zijn en we heerlijk de hele avond met veel deelnemers buiten kunnen zijn.

Lees verder

Vanaf vandaag kunnen leden van de Rabobank weer stemmen voor Rabo ClubSupport! Ieder lid kan via de Rabo-app 3 stemmen uitbrengen. Geef jij ook een stem aan EGVV? De opbrengst gaat naar verduurzaming van ons sportpark! Stemmen kan t/m 26 september.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Lees verder

10 Aug 2023

Beste mensen,
Op vrijdag, 18 augustus 2023, staat er weer een avondje Jdb-en op het programma. Ben jij er ook bij? Na de vele regen van de afgelopen tijd hopen we volgende week op mooi zomerweer en uiteraard ook op veel deelnemers.

Voor de mensen die het JdB-en in Gelselaar niet kennen:

 • Het is een leuke, gezellige en ontspannende avond, waarin je ongedwongen met iedereen een praatje kunt maken. Ook zeer geschikt voor (nieuwe) inwoners van Gelselaar e.o.
 • We spelen volgens onze eigen “Gelsterse” regels.
 • Alle benodigde materialen zijn aanwezig.
 • We starten om 19:30 uur en de kantine sluit uiterlijk om 00:00 uur (laatste ronde tot 23:45 uur te bestellen).
 • JdB is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en/of conditie; je zit niet vast aan een lidmaatschap; per avond kun je je opgeven en je betaalt per avond maar € 2,00 p.p. (+ je consumpties).

Lees verder

Het was weer een prachtige, warme zomeravond waarop er gebould werd in Gelster. Vrijdag 7 juli was een er wederom een JdB-avond gepland. Helaas dit keer wat minder deelnemers. De mensen die er waren konden daardoor wat vaker gooien. We speelden in 2 poules van 5 teams, dus iedereen speelde minimaal 4 wedstrijden. Van beide poules gingen nummer 1 en nummer 2 door naar de kruisfinales.

De halve finalisten waren:

Nr 1 poule A: Dick en Anja Wanink
Nr 2 poule A: Wim Kossink en Yvonne Groothuis
Nr 1 poule B: Gerrit Leuverink en Adriaan Hoogstrate
Nr 2 poule B: Joke Deeterink en Eria Meutstege

 

Lees verder

De Gelster Clinics start in september 2023 een clinic (10x) "Gelster fit(ter)" in sporthal De Benneker. Deze training wordt in de sporthal gehouden, in circuitvorm, is een functionele full-body work-out waarin je gaat werken aan je conditie, kracht, stabiliteit, coördinatie en mobiliteit voor je hele lichaam.

De lessen zijn gevarieerd met muziek op de achtergrond. Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen zoals touwen, medicine ball, hoepels, barbells, kettlebells, en bankjes.

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt; iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. De trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. Iedereen doet wat voor hem/haar haalbaar is en werkt aan zijn/haar eigen doel. Uiteraard gaat Janet er wel voor zorgen dat iedereen daadwerkelijk tot het uiterste gaat ! Geef je snel op, want vol=vol ! 

Lees verder


Aanstaande zaterdag is het zo ver. Dan zal de 2023 editie van het Johan Hondorp 6x6 toernooi weer plaatsvinden.

De inschrijvingen zijn gesloten en er hebben zich dit jaar 14 teams ingeschreven.

Lees verder

Wat hadden we een prachtige zomeravond; heerlijk warm. Hoe fijn is dat ! De 3e avond van het seizoen werd op vrijdag 9 juni gespeeld. De organisatie vond het fijn dat er weer zo veel belangstelling was, zeker ook heel leuk dat er weer veel jongeren van de partij waren. Ook mochten we 4 nieuwe deelnemers verwelkomen.

We speelden in 4 poules (en dus ook 4 banen) van 5 teams, die iedereen speelde minimaal 4 wedstrijden en elke wedstijd bestond uit 3x gooien. De poule-winnaars waren rond 21:30 uur bekend.

Winnaar poule A: Vincent Verhaaf en Marco Zieverink
Winnaar poule B: Hennie en Beja Leunk
Winnaar poule C: Gerrit en Christine Arfman
Winnaar poule D: Jos en Débora Dubois

De winnaar van poule A speelde de halve finale tegen de winnaar van poule C en Vincent en Marco hadden meer punten vergaart dan Gerrit en Christine. De andere halve finale werd gespeeld door de winnaar van poule B tegen poule D en daar waren Hennie en Beja net iets sterker dan Jos en Débora.

Lees verder

05 Jun 2023

Het is inmiddels mooi weer geworden en we hopen ook dat de 3e JdB-avond ook mooi wordt. Dit toernooi wordt gespeeld op vrijdag 9 juni 2023. Heb je zin een avond gezelligheid, geef je dan snel op!

Voor de mensen die het JdB-en in Gelselaar niet kennen:

 • Het is een leuke, gezellige en ontspannende avond, waarin je ongedwongen met een ieder een praatje kunt maken. Ook zeer geschikt voor nieuwe inwoners van Gelselaar en omstreken !
 • We spelen volgens onze eigen “Gelsterse” regels.
 • Alle benodigde materialen zijn aanwezig.
 • We starten om 19:30 uur en de kantine sluit uiterlijk om 00:00 uur (laatste ronde tot 23:45 uur te bestellen).
 • JdB is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en/of conditie; je zit niet vast aan een lidmaatschap; per avond kun je je opgeven en je betaalt per avond maar € 2,00 p.p. (+ je consumpties).

De geplande data voor dit jaar zijn:
Outdoor-JdB:

 • Vrijdag 07 juli 2023
 • Vrijdag 18 augustus 2023

18e Gelsterse JdB toernooi:

 • Zaterdag 16 september 2023

Indoor-JdB:

 • Vrijdag 10 november 2023

Lees verder

Omdat de huidige schoonmaakster van EGVV op korte termijn stopt, is EGVV per direct op zoek naar iemand die wekelijks de kantine en sporthal wil schoonmaken. Dit gaat om circa 4 uur in de week; de vergoeding hiervoor wordt in overleg bepaald.

Ben jij of ken jij iemand? Laat het dan één van de bestuursleden weten of stuur een mailtje naar secretaris@egvv.nl.

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia