Beachvolleybaltoernooi

Schrijf je nu in!

Voor het eerst sinds jaren wordt er in Gelselaar weer een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. De vorige edities (bij Draaijer en op de Benneker) die werden georganiseerd door DIO waren zeer succesvol daarom hebben wij nu besloten dit weer te op te pakken.

Op zaterdag 17 augustus zal de parkeerplaats op de Benneker vol zand liggen. We beginnen dan om 18:30 uur. De teams bestaan uit vier personen. Er wordt gespeeld op blote voeten. Geef je team op voor 10 augustus en ga aan de haal met de felbegeerde trofee!

Naast de velden is er uiteraard nog voldoende ruimte voor een groot terras waar het na de inspanning van de wedstrijden heerlijk uitpuffen is onder het genot van een drankje van de rijk gevulde (cocktail)bar. Na het toernooi kan er gezellig nagebabbeld worden onder het genot van tropische muziek. Verder zullen er o.a. hamburgers en sateetjes op de grill (of spetterpan) liggen die tegen een leuke prijs geconsumeerd kunnen worden.

Al met al een goede motivatie om je team op te geven! En voor de kosten hoef je het ook niet te laten, die bedragen 10 euro per team.

© 2020 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia