Nieuws

9de Editie Johan Hondorp 6x6 toernooi EGVV Gelselaar

24 Jun 2018

GELSELAAR - Op zaterdag 30 juni 2018 zal EGVV voor de negende keer het "Johan Hondorp 6x6-toernooi" organiseren. Het het toernooi zit wederom helemaal vol, en dat betekend dat er 32 teams mee zullen doen. De teams komen vanuit de hele regio naar Gelselaar, zo zijn er teams uit Borculo, Geesteren, Lochuizen, Diepenheim, Markelo, Haarlo, Laren en Gelselaar zelf. 

Dit jaar is er wederom een damestoernooi, vorig jaar beleefde de dames de primeur bij het Johan Hondorp 6x6 toernooi, voor het eerst hadden zij toen een eigen toernooi. Witkampers dames wist de trofee mee naar huis te nemen. 

Het toernooi zal zaterdag 30 juni beginnen om 17 uur, rond 22 uur zullen de winnaars bekend zijn. 

Na afloop van het toernooi zal DJ Bacchie er voor zorgen dat het nog lang onrustig blijft in de feesttent die op het midden terrein staat tussen de velden in. Tijdens het feestje vindt ook de prijsuitreiking plaats van het toernooi en zal de voorzitter van EGVV de wisselbekers overhandigen aan het winnende teams.
Iedereen is op 30 juni van harte welkom op Sportpark "De Benneker" aan de Driessenweg in Gelselaar. Voor meer informatie kijk je op www.egvv.nl 

Terug naar overzicht

© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia