EGVV 1 geeft zege uit handen in tweede helft

13 Apr 2017

Op een mooie zonnige zondag middag stond de wedstrijd Lochuizen-EGVV op het programma, door onze wat mindere resultaten de afgelopen aantal weken hoopten we op een beter resultaat vandaag. Jelles begon op de bank omdat hij afgelopen week last had van wat pijntjes daardoor begon Jelle centraal achterin.

De eerste helft begon meteen al goed voor EGVV na 3 minuten werd de bal goed veroverd op het middenveld en Jorn vond Ronald die goed zijn man uitkapte en de keeper de verkeerde hoek instuurde, 0-1. Een aantal minuten daarna kreeg Lochuizen een grote kans voor de gelijkmaker maar Dennis was de aanvaller 1-op-1 de baas. De rest van de eerste helft was EGVV sterker en kreeg daardoor ook een aantal grote kansen, waarvan 1 van Thomas van 6 meter afstand over geschoten werd. Daardoor gingen we met een 0-1 voorsprong de rust in.

In de rust vooral aangegeven dat we scherp en geconcentreerd moesten blijven wat aan het begin van de tweede helft ook goed uitpakte, na een aantal minuten lag de 0-2 erin na een mooie combinatie van Jorn en Ronald schoot Jorn uiteindelijk de 0-2 binnen. Helaas ging het na die 0-2 helemaal fout, in de 60e minuut kon een speler van Lochuizen compleet vrij een corner binnenkoppen, 1-2. De scherpte en concentratie was er helemaal uit, waar er de eerste helft niks aan de hand leek voor de jongens van EGVV was dat in de tweede helft niet meer te zien. Na een te korte terugspeelbal op de keeper maakte Lochuizen ook de 2-2 in de 70e minuut en om het nog helemaal zuur te maken werd het een aantal minuten later ook nog 3-2 voor Lochuizen na een schot op de paal die daarna in de rebound van dichtbij binnen werd getikt.

Wat een mooie middag had moeten worden voor EGVV werd uiteindelijk een middag waar we ons voor moeten schamen, ondanks de goede eerste helft hebben we het helemaal weggegeven in de tweede helft.

De volgende wedstrijd is op maandag 2e paasdag thuis tegen onze buurman uit Geesteren waar we hopen te kunnen reageren op deze slechte dag.

Wesley Groothuis

Wedstrijdverloop

0'

Aftrap

3' Doelpunt Ronald Zieverink 0-1
16' Gele kaart  Jorn Meutstege
  Gele kaart
  45'   Einde Periode

45'   Aftrap
51' Doelpunt Jorn Meutstege 0-2
61' Doelpunt   1-2
70' Wissel Jelles Tjoink vervangt Matthias Hilhorst
71' Doelpunt   2-2
  77' Doelpunt   3-2
80' Wissel Martijn Reurink vervangt Silard Meutstege