Nieuws

Zomertoer-sportapp Gelselaar

14 Jul 2020

Het idee

Kinderen die graag in de zomerperiode willen voetballen of sporten maar niet zoveel kinderen bij elkaar krijgen om een partijtje te spelen willen we als Sport Federatie Berkelland helpen om toch snel een groep bij elkaar te krijgen. Als er genoeg belangstelling voor is zullen we dit jaar ook andere sporten dan voetbal aanbieden voor de afwisseling.

De bedoeling

Het is de bedoeling dat we in de zomerperiode elkaar oproepen om te komen voetballen of sporten. De Sport Federatie Berkelland eventueel met wat ouders die willen helpen(als wij met vakantie zijn bijvoorbeeld) zorgen voor de begeleiding. Vooral in de zomerperiode als er niet meer getraind wordt bij de clubs kan dit natuurlijk erg handig zijn. In Gelselaar voetballen en sporten we op het veld van EGVV.  Na de zomerperiode gaat de app uit de lucht en kun je weer gewoon gaan trainen bij je eigen club natuurlijk.

Aanmelding

Ben je 6-12 jaar en wil je graag voetballen en of sporten zorg dan dat je in deze app komt door je aan te melden voor de Zomertoer-sportapp Gelselaar via www.sjorssportief.nl , (het makkelijkst is Zomertoer aan te vinken en in de zoekbalk ‘app’ in te toetsen) het mobiele nummer waar je je mee inschrijft zetten we dan in de app en wie weet kan jij deze zomer wel heel vaak sporten!
Volg ons!

Volg de Sport Federatie Berkelland op Facebook(Sport Berkelland) en Instagram (sportfederatieberkelland) en natuurlijk via onze website www.sportfederatieberkelland.nl en blijf op de hoogte van alle activiteiten!

Terug naar overzicht

© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia