Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag vv Terborg - EGVV

01 May 2023

   

Afgelopen zaterdag mochten de jongens van EGVV naar Terborg. Waarbij de sommigen normaal gesproken niet verder dan Borculo of Lochem komen was dit een wereldreis. 
Weten we de pot van 12 november 2022 nog? Dat was thuis tegen.. Terborg, 2-3 eindstand, weggegooide punten, punten die we nodig hadden om aansluiting te vinden, punten die we nodig hadden om weer uit het toen der tijd dalletje te komen. Daarna hebben we nog 4 punten mogen pakken maar dat was het dan ook wel weer. Afijn dat Terborg dus. De mannen van T. Hofman zijn natuurlijk weer gebrand om een keer punten te pakken, waarbij ze vorige week met 10-0 ten onder gingen in Deventer tegen Helios, ligt het er deze week natuurlijk weer heel anders bij. Terborg die 3 spelers kwijt is aan Pax, EGVV die nog 9 spelers van de selectie over heeft, Terborg die in een winning mood zit, EGVV die niks meer te halen heeft en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

De opstelling van Gelselaar is als volgt:
Opstelling EGVV: Jan Willem; Kevin (80’ Job), Jelle, Jurian, Cas; Maik, Jorn, Thomas; Sven, Douwe, Bart (65’ Sem).

1e helft:
We zullen het maar weer omschrijving als een eerste helft om snel te vergeten. Gelselaar begint weer niet scherp genoeg. Een korte corner word niet goed door gedekt door Kevin en de speler van Terborg schiet vanaf een meter of 20 raak. 1-0. Daarna herpakt EGVV zich weer. In de 36’ fluit de scheids voor een handsbal waarbij de arm strak langs het lichaam zit en geen kant op kan gaan, dit laat die later wel doorgaan bij Terborg. Terborg profiteert hiervan en de 2-0 staat op het score bord.  Gelselaar word wat onrustiger en de bal naar de goede kleur spelen en druk zetten lukt niet meer. In de blessuretijd valt de 3-0, nadat Jan Willem een speler achter hem niet had gezien en de verdediging niet goed weg werkt. Dit is dan ook de rust stand. 

2e helft:
De 2e helft krabbelt EGVV weer wat op en zijn Jelle en Douwe omgewisseld. Jelle laat zichzelf direct zien in het druk zetten en hij dwingt hierdoor een penalty af, Jorn eist deze op en schiet koelbloedig raak. 3-1. Gelselaar blijft druk uitoefenen en dit resulteerde ook zeker in een paar kansen en Terborg kreeg het hierdoor iets lastiger maar Gelselaar verzaakt om goed af te maken. In de 82’ rond Terborg nog een kans af en dit is dan ook direct de eindstand, 4-1. 

Volgende week hebben we vrij weekend en die week erop spelen onze laatste uitwedstrijd bij Harfsen. Zet ook alvast 20 mei in de agenda, onze laatste thuis wedstrijd tegen GFC, deze dag is ook Super Saturday! Een laatste kans voor onze supporters om een selectie team in Gelselaar te zien voetballen en het belooft een fantastische zaterdag te worden met mooie prijzen in de bingo!

Geschreven door Kevin ten Barge

Wedstrijdverslag Helios - EGVV 22-4-2023

Terug naar overzicht
© 2023 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia