Nieuws

Super Saturday en vrijkaartjes voor de jubileumwedstrijd

29 Apr 2022

Geachte EGVV-ers,

(voetballers, leiders, trainers, leden van Club van 50, dames van de Zumba, volleyballers, vrijwilligers etc. etc.)

In het kader van het uitgestelde jubileum voetballen we op donderdag 9 juni tegen FC de Rebellen. Een selectie van EGVV zal aangevuld met enkele sterren uit de regio aantreden tegen hun. FC de Rebellen is entertainment voor jong en oud en heeft een veelzijdige selectie van de meest markante, uitgesproken en spraakmakende ex profvoetballers o.a. Andy van der Meijde, Glenn Helder, John van Loen, John de Wolf, Hans Kraay jr., Paul Bosvelt, Jeroen Heubach en Wim Kieft.De voetballers staan bekend als de rebellen in het betaalde voetbal. Zij die de grenzen opzochten, zowel binnen als buiten het voetbalveld. Wie er naar Gelselaar komt is nog niet bekend maar sensatie is gegarandeerd. Niet alleen op het voetbalveld, maar zeker ook ernaast. De Rebellen houden namelijk al heel hun voetballeven van de 3e helft en drinken graag met de tegenstander en de toeschouwers na de wedstrijd een drankje. De aftrap is om 19.30 uur op de Benneker.

Voor deze wedstrijd kunnen alle leden, vrijwilligers en leden van de club van 50 een vrijkaartje bemachtigen.

Jeugleden van EGVV en de rest van de jeugdspelers van UNO '21 krijgen ook een kaartje maar die worden apart uitgedeeld en niet op deze dag uitgegeven.


Bij voorkeur op Super Saturday 14 mei. Wanneer je dan je kaartje ophaalt tussen 17.00 uur en 19.30 uur krijg je er twee muntjes van EGVV bij.

Wat is er op Super Saturday te beleven? Nou dan voetbalt EGVV 2 om 14.30 uur tegen ZZC'20 7 en EGVV 1 trapt om 15.00 uur af tegen Terborg 1. Terborg is een van de kanshebbers voor de titel in de 4e klasse E. Daarnaast zullen een de volleyballers een demowedstrijd op het beachvolleybalwedstrijd spelen. Ook kunt u een dansje maken want zanger Michel Groenink uit Deventer zal een optreden verzorgen.

 

Dat is nog niet alles want met het rad van fortuin zijn mooie prijzen te winnen. Diverse hoofdprijzen o.a. een nieuwe fiets, een half varken, een verblijf in een vakantiepark, en als klap op de vuurpijl kun je een plaats in de selectie van FC de Rebellen winnen. Je mag dan ongeveer 20 minuten mee voetballen tegen EGVV op 9 juni. Wie wil er bijvoorbeeld nou niet samen met een Andy van der Meijde, Jeroen Heubach of Glen Helder een balletje trappen? Verder is er nog een speciale kinderronde met voetbalshirts, ballen etc. Daarnaast zijn er ook gewone rondes met ook nog zeer mooie prijzen. (lunchbonnen, boodschappenpakket, JBL box, vrijkaarten betaald voetbal etc)

 

Mocht je het vrijkaartje niet op kunnen halen op deze zaterdag dan kun je dit op een donderdagavond doen (19 mei of 2 juni) na de training +- 21.45 uur of bij een thuiswedstrijd van EGVV 1 (28 mei).

Let wel! Alleen op zaterdag 14 mei krijg je er twee munten bij.

 

Terug naar overzicht

© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia