Nieuws

75 jaar EGVV

13 Feb 2020

5 september 1945 was een grote dag in de Gelsterse geschiedenis. Op die dag werd EGVV, ofwel de Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging, opgericht. Dat is alweer 75 jaar geleden. Om deze fantastische mijlpaal te vieren willen we groots uitpakken en er een mooi en feestelijk jaar van maken! Om dit te realiseren heeft het bestuur van EGVV een jubileum commissie aangesteld die er voor gaat zorgen dat jullie met ons kunnen meegenieten.

De commissie heeft een programma opgesteld waarin verspreid over het jaar diverse leuke en gezellige activiteiten plaats zullen gaan vinden voor jong en oud. Noteer alvast de volgende data in uw agenda:

Op 14 maart zal er een schiettoernooi plaats vinden in Sporthal De Benneker. Een week later, op 21 maart zal de jaarlijkse Gaanzeloop worden gehouden, deze heeft dit jaar een feestelijk tintje in verband met het 75-jarig bestaan.

Een van de hoogtepunten van het jubileum jaar zal op 9 juni zijn. Dan speelt EGVV namelijk tegen FC de Rebellen. FC de Rebellen is een team dat bestaat uit bekende en onbekende oud profvoetballers. EGVV zal proberen een geduchte tegenstander te zijn voor deze oud-profs en heeft zich voor deze gelegenheid versterkt met een aantal spelers van verenigingen uit de buurt. Deze avond mag je natuurlijk niet missen!

Op 20 juni vervolgen wij ons jubileum jaar met het jaarlijks terugkerend Johan Hondorp 6x6 Toernooi. Ook dit jaar strijden er weer 24 teams om de felbegeerde titel waarna er ’s avonds weer gebroederlijk wordt gefeest in de partytent.

Op 25 juli hopen we allemaal op tropische temperaturen, want dan zal de parkeerplaats van EGVV veranderen in een heus strand. Het in 2019 teruggekeerde Beachvolleybaltoernooi krijgt in ons jubileumjaar een mooi vervolg. Het weer zal ongetwijfeld beter zijn dan vorig jaar.

Op zaterdag 5 september is EGVV officieel jarig. Die dag zal bol staan van de activiteiten voor alle leeftijden. Alle activiteiten zullen plaats vinden op ons eigen sportpark de Benneker. De week daarna, op 12 september, houden wij een veteranen toernooi. Wij nodigen hiervoor onze buurverenigingen uit, om nog een keer met de "toppers van toen" tegen elkaar te spelen.

Ons jubileum jaar wordt afgesloten op 19 december, zo vlak tegen de kerst houden we dan het Mix Volleybaltoernooi.

Houdt ook onze website in de gaten want er zullen voortdurend updates geplaatst worden over alle evenementen.

EGVV zal haar 75-jarig bestaan groots vieren, wij hopen dit samen met u te mogen doen en wensen u een feestelijk jubileumjaar toe!

Jubileumcommissie 75 jaar EGVV
Bas, Bernd-Henk, Biense, Freddy, Friso, Harm Jan, Jorrit, Therjon en Timon

Terug naar overzicht

© 2020 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia