Nieuws

Aanstaande zaterdag 22 april zullen zes teams van UNO'21 hun thuiswedstrijd in Gelselaar op de Benneker spelen. Publiek is uiteraard welkom.

Om 09:15 trappen de JO7-1, JO7-4 en de JO9-2 af. Om 09:30 trapt de JO10-2 af en om 10:45 trappen de JO12-2 en de JO13-1 af.

Lees verder

De wedstrijd Terborg 1 - EGVV 1 van aanstande zaterdag 1 april gaat niet door. Deze wedstrijd is verplaatst naar zaterdag 29 april.

Lees verder

Op zaterdagochtend 11 maart hebben we weer een gezellige klusochtend bij EGVV! Dit doen we in het kader van NLdoet.

We gaan ons sportcomplex een grondige schoonmaakbeurt geven. We gaan aan de slag in de kantine, de kleedkamers en de sporthal zodat alles er weer spik en span uit ziet. Mocht er nog tijd zijn, dan is buiten ook nog wat werk te doen. Naast het klussen is natuurlijk ook de gezelligheid van belang!

EGVV zal zorgen voor koffie met wat lekkers en nadien is er een kleine lunch met een drankje. Kom jij ook helpen? We beginnen om 09.00 en stoppen zo rond 12.30. Graag tot dan!

Lees verder

Ze moesten er een paar jaar op wachten, maar donderdagavond kon dan eindelijk de 30ste editie van het mix-volleybal dorpstoernooi plaats vinden in Gelselaar. Ook dit keer deden er weer 12 teams mee. Het werd een mooie volleybal-avond met veel strijd en gezelligheid. Na de poulefase bleven er vier teams over die elkaar troffen in de kruisfinale. Daarin wonnen de Strikjes van de Tamme Kastanjes en de Smashing Pumpkings bleken te sterk voor De incapablo’s.

Winnaar
In de finale bleken De Strikjes de sterkste. Het was niet de eerste keer dat dit team het toernooi won. Volgens teamlid Thomas Zieverink was het al wel voor de 28ste keer. De organisatie gaf aan dat dit wel iets te enthousiast was. In Gelselaar kijkt men terug op een meer dan geslaagd toernooi, na twee jaar afwezigheid door de Corona maatregel. 

Lees verder

Beste (ere)leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, vrijwilligers en (jubileum/bal)sponsoren,

Na een aantal bijzondere jaren lijkt gelukkig alles weer normaal te zijn. Zo hebben we het afgelopen jaar ons 75-jarig jubileum toch mooi kunnen vieren. Wij willen u via deze weg bedanken voor uw bijdrage in het afgelopen jaar, in welke vorm dan ook.

Om het afgelopen jaar nog eens te bespreken en het nieuwe jaar goed in te luiden, nodigen wij u en uw partner graag uit voor de nieuwjaarsreceptie van EGVV.

Wanneer: Vrijdag 6 januari 2023
Tijdstip: Vanaf 20:00 uur
Waar: De Benneker “EGVV”
Let op: Graag uiterlijk maandag 2 januari opgeven via secretaris@egvv.nl!

Wij hopen op een grote opkomst, graag tot dan!

Tenslotte wensen wij u alvast fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! We hopen u ook in 2023 nog vaak te mogen ontvangen op de Benneker.
Bestuur EGVV

Lees verder

Het dertigste mix-volleybal dorpstoernooi komt er aan en jullie kunnen je teams weer opgeven. Het toernooi wordt gespeeld op donderdagavond 29 december.

Lees verder

Vanavond zou er een JdB-avond plaatsvinden.
Helaas moeten wij deze annuleren,wegens te weinig opgave.
Dit vinden wij als organisatie heel jammer.

Ook de JdB-avond van 11 november 2022 komt te vervallen.
Graag hopen wij iedereen weer te zien op vrijdag 17 februari 2023, voor een Indoor Jdb-avond.

UIteraard kun je je wel aanmelden voor hulp in de kantine of bij de banen. Dit zouden wij zeer op prijs stellen.

Tot ziens op 17 februari 2023 bij de JdB-banen.
 

Lees verder

10 Oct 2022

Op vrijdag 14 oktober 2022 staat er weer een JdB-avond op het programma. Of het binnen of buiten JdB-en wordt is nog afhankelijk van het weer en zal op vrijdagmorgen worden beslist door de BBC (Butler Baan Commissarissen). Voor zowel buiten als binnen kun je dezelfde kleding en schoenen aandoen.

Voor de indoor-JdB hanteren wij een minimum van 30 deelnemers. De indoor-JdB is veel werk voor de organisatie. Voor de outdoor-JdB is dit 20 deelnemers. Misschien zijn er huisgenoten, vrienden, buren, die het ook leuk vinden om mee te doen. We spelen 2 tegen 2 ongeacht of de JdB binnen of buiten plaatsvindt.

Lees verder

Het 18e Gelsterse JdB-toernooi stond gepland voor zaterdag 17 september 2022. Het was ineens "herfst" geworden en de organisatie hield de buienradar scherp in de gaten. Uit voorzorg bestond elke wedstrijd uit 2 rondes; mocht er een bui komen en we moesten we een tijdje in de kantine “schuilen” dan hadden we wat speling in het tijdsschema. De vorige JdB-avond was namelijk té laat afgelopen.

Door de 3e helft van de voetballers kregen we nog een aantal deelnemers extra en werden de schema’s iets aangevuld. Uiteindelijk hadden we 40 deelnemers. Dit is een mooi aantal. Er werd op 4 banen gespeeld in poules van 5 teams. Elk team had dus minimaal 4 wedstrijden.

Lees verder

Het 17e Gelsterse JdB-kampioenschap is komende zaterdag, 17 september 2022 !! Geef je snel op, want dit wil je niet missen. Er is ook weer een prijs voor de winnaars. Net als anders spelen we 2 tegen 2, op 4 banen.

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia