Informatie

De Gaanzeloop

Al in de vorige eeuw organiseerde Stichting Duursport Gelselaar jaarlijks de Gaanzeloop in Gelselaar. Het hardloopevenement genoot grote bekendheid in de regio en gedurende de laatste jaren verschenen er deelnemers uit heel Nederland aan de start.

De OVM Gaanzeloop

Vanaf het najaar van 2016 wordt de Gaanzeloop georganiseerd door de zich steeds meer tot omnisportvereniging ontwikkelende voetbalvereniging EGVV.

Tevens werd in 2016 OVM Onderlinge Verzekeringen uit Borculo bereid gevonden om als hoofdsponsor zijn naam te verbinden aan de Gaanzeloop. Hiermee was de nieuwe naam OVM Gaanzeloop een feit.

In 2019 werden er nieuwe routes bedacht en werd de 10 Engelse mijl toegevoegd aan het programma.

De volledige uitslag en de gelopen tijden van de afgelopen editie van de OVM Gaanzeloop zijn hier te vinden.

De OVM Berkelland competitie

De OVM Gaanzeloop blijft zich ontwikkelen want vanaf 2023 bieden wij nog meer loopplezier. Samen met de OVM DEO loop en de OVM Haarlo-op organiseren wij de OVM Berkelland competitie. U kunt zich dan over 3 wedstrijden meten aan anderen. Inschrijving voor de competitie levert u bovendien een leuke korting op.

Doe je ook mee? Schrijf je dan nu in!

Op 23 maart 2024 gaan we weer van start!

Met ouderwets mooie routes uit de vorige eeuw; door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De start en finish vinden plaats in Gelselaar, een prachtig dorp dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd.

De kortste afstand is ca. 2 km en betreft 2 ronden door het dorp Gelselaar, dit zodat de deelnemers 2x over start/finish gaan en dus maximaal aangemoedigd kunnen worden. Vervolgens is er de 5 km en de 10 km afstand door het buitengebied van Gelselaar. De langste afstand is de 16.1 km (10 Engelse mijlen), deze gaat door het buitengebied van Gelselaar en door de buurtdorp(en).

De OVM Gaanzeloop is een hardloopevenement voor deelnemers van alle leeftijden en elk niveau. Mede door de elektronische tijdwaarneming is het evenement interessant voor zowel de recreatieve hardlopers als voor de gevorderde prestatiesporters.

U bent van harte welkom als deelnemer of als supporter. We hopen wederom op een grote deelname en kunnen bijna niet wachten om alle hardlopers weer te mogen begroeten.

Klik hier voor meer informatie over inschrijving, locaties, data en starttijden van OVM Gaanzeloop 2024 en de OVM Berkelland comeptitie.

Tot 23 maart in het mooie Gelselaar!

© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia