Informatie

OVM Gaanzeloop 2020 afgelast!

Na 15 jaar afwezigheid van de Gaanzeloop heeft EGVV in 2017 het hardloopevenement weer nieuw leven in geblazen. Met een deelname van 150 lopers was de eerste OVM Gaanzeloop een groot succes.

De start en finish vinden plaats in Gelselaar, één van de weinige dorpen in Nederland dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd. De routes gaan dwars door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

De OVM Gaanzeloop is een kleinschalig hardloopevenement voor deelnemers van alle leeftijden en elk niveau. Mede door de elektronische tijdwaarneming is het evenement interessant voor zowel de recreatieve hardlopers als voor de gevorderde prestatiesporters.

Ook in 2018 en 2019 werd de OVM Gaanzeloop georganiseerd. Afgelopen editie konden de 200 deelnemers kiezen uit vier vernieuwde afstanden door ons mooie dorp Gelselaar en buitengebied.

De volledige uitslag en de gelopen tijden van de OVM Gaanzeloop 2019 zijn hier te vinden.

De OVM Gaanzeloop 2020 zal plaatsvinden op 21 maart 2020.

De kortste afstand is ca. 2 km en betreft 2 ronden door het dorp Gelselaar, dit zodat de deelnemers 2x over start/finish gaan en dus maximaal aangemoedigd kunnen worden. Vervolgens is er de 5 km en de 10 km afstand door het buitengebied van Gelselaar. De langste afstand is de 16.1 km (10 engelse mijlen), deze gaat door het buitengebied van Gelselaar en door de buurtdorp(en).

U bent natuurlijk van harte welkom zowel als deelnemer als wel als supporter. Wij hopen wederom op een grote deelname en danken hierbij alle vrijwilligers en sponsoren voor het mogelijk maken van dit sportieve evenement.

     
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia