Zuur gelijkspel voor EGVV 1

06 Nov 2019

Na drie overwinningen op rij was het voor de mannen van EGVV vandaag zaak om deze lijn tegen Wolfersveen door te zetten. Het is EGVV die aan het begin van de wedstrijd direct een grote kans krijgt. Na een goede actie van Maik schiet hij de bal net naast. Na een kwartier komt EGVV op voorsprong. Jorrit stuurt Jelle via een uitstekende vrije trap weg achter de verdediging van Wolfersveen. Jelle kopt de bal goed door waardoor EGVV spits Thomas de bal gemakkelijk kan binnen glijden, 1-0.

Na de 1-0 is het Wolfersveen dat steeds dat steeds gevaarlijker wordt. Na een goede aanval is het de aanvaller van Wolfersveen die de bal op de lat werkt. Na 35 minuten komt Wolfersveen op gelijke hoogte. Een aanvaller van Wolfersveen kan tussen drie Gelselaarse verdedigers de bal voorgeven op de spits die te vrij wordt gelaten. Hij kan de bal eenvoudig achter Marco werken, 1-1.

EGVV gaat nog wel met een voorsprong de rust in. Vlak voor de thee is het Jelle die naar de grond wordt gewerkt door een verdediger van Wolfersveen en de scheidsrechter kent EGVV een strafschop toe. Jorrit gaat achter de bal staan en schiet de bal beheerst achter de keeper, 2-1.

Na de rust is het EGVV dat direct weer gevaarlijk wordt. Uit een uitstekende hoekschop van Matthias kopt Jelle net voorlangs. In de tweede helft gaat Wolfersveen aanvallender spelen, waardoor er veel ruimte voor de aanvallers van EGVV komt. De kansen die hieruit volgen worden niet goed uitgespeeld waardoor EGVV de voorsprong niet kan vergroten. Wolfersveen wordt nog een aantal keer gevaarlijk uit een vrije trap. Het is Marco die met een goede redding de gelijkmaker kan voorkomen.
In de blessuretijd wordt Wolfersveen nog een keer gevaarlijk en wordt er niet goed verdedigd door EGVV. Een aanvaller van Wolfersveen wordt niet goed aangepakt en kan de bal voorgeven op de spits. Jurian begaat een overtreding op de spits en de scheidsrechter fluit voor een strafschop voor Wolfersveen. De spits gaat zelf achter de bal staan en benut de strafschop, 2-2. De wedstrijd eindigt in een voor EGVV zuur gelijkspel.

De aankomende twee weken is er geen wedstrijd voor EGVV. De eerstvolgende wedstrijd vindt plaats op zondag 24 november. EGVV moet dan uit tegen SP Haarlo, graag tot dan!

Geschreven door Jurian Klein Braskamp

Wedstrijdverloop

0'

Aftrap

17' Doelpunt Thomas Rensing 1-0
32' Wissel Biense Klein Braskamp vervangt Matthijs Heinemans
38' Doelpunt   1-1
42' Doelpunt (Strafschop) Jorrit Klein Braskamp 2-1

45'

Einde Periode

45'

Aftrap

Wissel Jari Klein Braskamp vervangt Thomas Rensing
  Wissel Boas Meutstege vervangt Jelles Tjoink
90' Doelpunt (Strafschop)   2-2