Winst in laatste thuiswedstrijd voor de F3

13 May 2013

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen onze F1 op het programma. We konden beschikken over negen spelers. Wout was afwezig. We begonnen weer met onze vertrouwde opstelling. Lucas stond dus onder de lat. Job was aanvoerder. Herbert had erop gehamerd dat we nu eens scherp moesten beginnen omdat we de laatste wedstrijden telkens in de eerste minuut een doelpunt tegen kregen.

Ruben floot om klokslag tien voor het begin van de wedstrijd. De motiverende woorden van Herbert leken gewerkt te hebben. We gingen gelijk in de aanval, het schot van Mick werd verwerkt tot een corner. Job zette deze op melkbussen hoogte voor en Mick schoot de bal met een volley prachtig achter de keeper. Na 45 seconden namen we dus de leiding met 1-0. Een beter begin konden we ons niet wensen. Erik breekt door de verdediging maar de verdediger is snel en achterhaalt hem. Mick krijgt een paar kansen achter elkaar, helaas brengt de keeper steeds redding. De F1 krijgt ook een goede kans maar Lucas brengt uitstekend redding. Na een perfect pass van Job verschijnt Mick vrij voor de keeper, die puntert raak, 2-0. Een mooie voorzet van Mick is net niet besteed aan Niels. Na een solo van Job komt de bal andermaal bij Mick terecht en die zet met een zuivere hattrick de 3-0 op het scorebord.

Na een pass van Joran schiet Mick op de paal. Luuk en Emiel zijn weer goed in vorm, de laatst genoemde neemt geen enkel risico en schiet de bal indien nodig goed over de zijlijn. Lucas verricht weer een goede redding. Luuk treedt ook resoluut op en voorkomt een kans voor de F1. Even later krijgen ze wel een kans maar weer ligt Lucas in de weg. Job krijgt een kans om te scoren maar helaas faalt hij in de afwerking. Na een uitval verschijnt de snelle aanvaller van de F1 alleen voor Lucas, de spits schiet de bal onberispelijk binnen, 3-1. Erik geeft met een mooie pass Mick de gelegenheid om alleen op de keeper af te gaan, Mick maakt geen fout en scoort de 4-1. De F1 doet weer wat terug met een snelle uitval, de rappe spits scoort de 4-2. Met deze stand gaan we rusten. In de rust bespreken we de eerste helft en Emiel geeft aan dat ondanks de voorsprong er toch nog een paar dingen echt niet goed gaan, en daar heeft hij helemaal gelijk in.

De tweede helft beginnen we goed, Erik geeft weer een assist, dit keer op Job die schiet de 5-2 binnen. Een voorzet van Mick lijkt door Niels binnen geschoten te kunnen worden maar hij mist helaas de bal. De spits van de F1 doet weer wat terug en scoort de 5-3. Mick scoort niet veel later na een mooie aktie de 6-3. De F1 scoort weer nadat de bal van richting wordt verandert. Lucas zit nog wel even aan de bal maar grabbelt mis. Janiek geeft de bal met een mooie pass aan Job, die passeert twee verdedigers en tikt beheerst met links de bal in de goal, 7-4. Een hard schot van Mick gaat via de vingers van de keeper en de paal er net niet in. De keeper moet behandeld worden omdat de vingers tussen de bal en de paal zaten. Na een corner van Diepenheim schakelen we snel om en uit deze counter scoort Mick de 8-4. Daarna besluit Ruben dat het mooi is geweest en fluit hij voor het einde van de wedstrijd. Een mooie overwinning en we eindigen door dit resultaat in ieder geval bij de eerste zes. Als we deze resterende wedstrijden goed doorkomen zit er zelfs nog een topklassering in. Hier staan meer foto's.

Doelpunten: Mick 6x, Job 2x.
Doelpunten F1: Luuk Lubbers 4x