Wedstrijdverslag O.B.W. - EGVV

26 Apr 2022

Na een lange reis kwamen de mannen van EGVV aan in het zonnige Zevenaar. 15:00 klonk het fluitsignaal. Op dat moment stonden er aan de kant van O.B.W maar 10 man op het veld wat wel sportief was van de kant van O.B.W. De mannen uit Gelselaar begonnen aardig aan de wedstrijd. Na 11 minuten was daar dan ook de 0-1 van Jorn na een mooie uitgespeelde aanval via rechts. EGVV bleef aardig voetballen en na 18 minuten verdiende Jelle na een overtreding een penalty. Matthias was de aangewezen persoon om het van 11 meter te doen. Daar was dan ook de 0-2. Na 30 minuten spelen kwam O.B.W erachter dat het met 10 man niet ging lukken dus moest er een 11e man komen. O.B.W bleef maar kansen missen dus bleef het voor rust nog 0-2.
Na rust creëerde EGVV vrijwel niks en was het enkel nog tegenhouden wat goed lukte door een solide verdediging en ook een beetje omdat de spits van O.B.W ze er niet in kreeg. Tot de 72e minuut, toen wisten ze de 1-2 te scoren vanaf 11 meter. Na de goal bleef O.B.W op de deur kloppen maar het lukte niet. Dus werden 3 punten meegenomen naar Gelselaar.