Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslag EGVV - v.v. Gorssel

03 Jun 2022

Voor de een na laatste wedstrijd van de heren uit Gelselaar moest het gebeuren tegen Gorssel. In het eerste duel liep Gorssel met de winst weg en EGVV was gebrand om dit niet nog eens te laten gebeuren. 

In een tamelijk kansrijke eerste helft voor EGVV wist de ploeg van Tom Hofman niet te scoren, waar Gorssel het net echter na 17 minuten wel wist te vinden na een fout op het middenveld. Na deze treffer werd het onrustig en voetbalde EGVV niet meer zoals het voor de goal deed, waar goed en kansrijk spel werd getoond. 

Na de rust moest de wedstrijd om worden gedraaid en daarbij zou het helpen als er één van de vele kansen in zou vliegen. De goal aan de kant van EGVV bleef uit en opnieuw was het Gorssel die wist te scoren in de 71e minuut. Dit maakte het een lastige opgave om de winst nog in eigen huis te houden, maar EGVV gaf niet op. In de laatste minuut van de officiële speeltijd wist Rik, die inmiddels was ingevallen, knap binnen te koppen na een mooie assist van Biense. 

De stand bleef 1-2 en de focus moet worden gelegd op het winnen van de wedstrijd tegen FC Winterswijk, deze vind zaterdag plaats bij Sportpark Jaspers te Winterswijk. Graag tot dan!

Geschreven door Rik Sipma

Terug naar overzicht
© 2022 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia