Wedstrijdverslag: DEO JO15-2 - DEC'10 JO15-2

07 Feb 2017

Vandaag spelen we vriendschappelijk tegen DEO. We beginnen met Timo in de goal. Sanne, Loes, Imke en Stefan zijn de verdedigers. Maaike, Ruben, Lotte en Cas spelen op het middenveld. De aanvallers zijn vandaag Rick en Fleur. Mirthe, Amber en Guus beginnen op de bank.

De wedstrijd gaat in het begin behoorlijk gelijk op. In de 5e minuut speelt Lotte een mooie bal op Fleur maar de kan de bal niet onder controle krijgen om een voorzet te geven. De verdediging van zowel DEC als Deo staat goed zodat de aanvallers het aan beide kanten moeilijk hebben. DEO krijgt na 15 min spelen 2 hoekschoppen op een rij maar hier komt geen gevaar door. Halverwege de eerste helft. Komen de wissels in het veld. Voor hen maken Cas, Fleur en Rick plaats. We hebben al 23 minuten gespeelt en er is aan beide kanten nog geen bal op de goal geweest. Lotte geeft weer een mooie pass op Guus maar die kan niet langs zijn verdediger spelen en raakt de bal kwijt. De inzet van de spelers ban DEC wordt slapper en geven zo DEO de gelegenheid om sterker te worden. In de 25ste minuut tikt Timo de bal met een mooie redding uit de goal. Meteen erna moet Imke met een uiterste krachtinspanning de bal met een sliding van de doellijn halen. Omdat Imke weer last van haar knie heeft komt Fleur weer in het veld en gaat Maaike in de verdediging voetballen. De spits van DEO komt vrij voor Timo maar schiet voor langs. DEO krijgt nog enkele kansen maar we gaan rusten met een 0-0 stand. In de rust wordt er op gewezen dat de instelling veel beter moet om deze wedstrijd niet te verliezen.

In de rust krijgt Cas tot zijn eigen verbazing te horen dat hij na de rust als back moet spelen. Imke en Rick komen weer in het veld. Sanne, Maaike en Ruben zitten nu op de bank. DEC begint de 2e helft veel sterker en dringt DEA naar achteren. Lotte schiet een bal net naast. Meteen hierna krijgt Mirthe een grote kans. DEO krijgt af en toe een klein kansje maar steeds staan onze verdedigers op de goede plaats. Guus krijgt 2 grote kansen achter elkaar maar kan de goal niet raken. Inmiddels zijn Ruben en Maaike en Sanne weer in het veld. Nu Loes, Lotte en Stefan op de bank zitten is iedereen een keer gewisseld.
Guus geeft een goede voorzet maar Rick kan er net niet bij. Ruben gaat nu als stormram in de spits spelen. DEO komt er niet meer uit. Ruben krijgt een grote kans maar hij schiet te wild en ziet zijn schot naast gaan. Mirthe en Fleur krijgen weer last van hun knieën en kunnen gewisseld worden.

De wedstrijd eindigt in 0-0. Al met al een terechte uitslag. DEO is voor DEC een fijne tegenstander en we kunnen zo terug kijken op een leuke wedstrijd.