Wedstrijdverslagen

Wederom een overwinning voor EGVV 2 zondag

27 Oct 2016

Het is nogal mistig deze morgen maar ondanks de nevel staat iedereen weer op zijn mooist op de de teamfoto voor het seizoen 2016-2017. Tevens heeft Henk een luxeprobleem. Hij moet maar liefst 4 man bij zich op de bank nemen.

 
De 11 die aan de start verschenen tegen sv Grol 9 zijn; Friso; Jesper, Ronald, Daniël, Dennis; Jan Willem, Niels, Walter; Maik, Harm Jan, Martijn. Onee.. Harm Jan niet. Die dacht zich vorige week wel bewezen te hebben en had verwacht met zijn sterallures wel in de basis te starten als hij 10 minuten voor tijd aan zou komen kakken (verslapen dus). Deze vlag ging niet op en Danny mocht starten. De vlag van Bas ging wel op nadat deze in de lucht gestoken werd en dit het signaal voor de scheidsrechter was om de wedstrijd van start te laten gaan.
 
EGVV 2 begint goed aan de wedstrijd. Het combinatiespel is meestal verzorgd en Martijn wordt een aantal keer vrij voor de goal gezet. Jan Willem slingert de bal een keer goed voor. Hij was tijdens de voorzet al weg aan het dromen over het volgende streepje dat hij in zijn bed zou kunnen krassen bij de assists voor het seizoen 2016-2017. Helaas kopte Martijn de bal over en viel de droom van Jan Willem in duigen. Even later wordt een schot van Niels gekeerd en schiet Maik nog een keer net over het doel. 
 
Martijn opent even later zijn trukendoos. Met een (onbewust) schijnschot laat hij de keeper de hoek in duiken. Met deze mispeer ligt de andere hoek open en bekwaam zoals de spits van EGVV 2 is rond hij het af in de andere hoek, 2-0. Er is tevens ook een andere versie waarin Martijn vertelt dat de bal tussen hem en de keeper in viel. Martijn was sneller en kon binnen tikken (aldus Martijn).
 
Grol lijkt het zich vandaag niet te zwaar te willen maken en de jongens van dit team doen het dan ook vooral rustig aan. Friso heeft daardoor ook nog niet zo veel te doen gehad tot Jesper één maal deze wedstrijd een balletje mist maar gelukkig is Friso scherp en kan hij eenvoudig zijn doel schoon houden.
Maik legt aan voor een schot en vanuit de rebound vanaf de keeper schiet Martijn nogmaals, de keeper kan de bal beroeren maar hij lijkt in het doel te gaan tot er nog een keeper in het doel blijkt te staan bij Grol 9. Deze man keert de inzet vakkundig maar de scheidsrechter is onverbiddelijk en wijst naar de stip. De beste man van Grol had namelijk een blauw shirt aan en geen handschoenen. Niels weet wel raad met dit cadeautje, 2-0. 
Niet veel later geeft Danny een bal vanaf rechts voor. De keeper komt uit en tikt de bal wel iets aan maar onvoldoende. Maik staat erbij, neemt de bal mee en tikt rustig de 3-0 binnen.
 
De tweede helft zijn er 4 wissels toegepast. Op de bank had Freddy al aan Harm Jan uitgelegd dat er toch nog wel een hoop fout ging in de eerste helft. Harm Jan bedacht zich maar even niet zo te pochen maar Freddy wist wel wat er anders kon.
 
Helaas is het meestal makkelijker als je langs de zijlijn staat want het eerste balcontact van Freddy deze tweede helft was iets minder succesvol. Een prima voorzet van Maik wordt nogal gemist door Freddy. Gelukkig is hij even later wel scherp en kopt hij vanuit de hoekschop op goal. De bal wordt op de lijn tegen gehouden en Dennis is er als de kippen bij om de 4-0 binnen te tikken. 
Een voorzet van Harm Jan bij de tweede paal is net te hard voor Niels die er niet bij kan. Maik komt nog even 1 op 1 met de keeper maar kan zijn actie niet promoveren tot doelpunt. Na prima terugleggen van Dinand op Ronald haalt hij hard uit. Helaas gaat zijn inzet naast. Een balletje breed op Jarno van Freddy wordt door Jarno over geschoten. Jesper loopt nog een keer op de keeper af en raakt de bal ook verkeerd en zo zijn we al weer heel wat doelpogingen verder.
 
Friso krijgt ook weer eens een bal en uiteindelijk is, zoals een ware kapitein van een slagschip zijn manschappen commandeert, Harm Jan die de bal klaar legt voor Freddy en roept, NOH VUUR!! Freddy haalt verwoestend uit en maakt met zijn bekeken inzet de 5-0 voor EGVV 2.
 
Zondag nemen we het thuis op tegen Vios Beltrum 8. Om 10.00 uur zal er afgetrapt worden in Gelselaar. Komt allen!
 
Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia