Vroomshoopse Boys JO15-3G - DEC 10 JO15-2G

06 Mar 2017

Zaterdagmorgen 5 maart vertrekken we al op tijd voor de verre reis naar Vroomshoop om te voetballen tegen Vroomshoopse Boys JO 15-3G. Na het halen van het eerste wedstrijdpunt en met de wetenschap dat zij hun eerste wedstrijd met 3-0 hadden verloren vertrokken wij met goede moed richting Vroomshoop.

Ruben en Timo zij door de lange zit in de auto nogal onrustig geworden. Terwijl ze van de auto naar de kleedkamer lopen trakteren zij elkaar op het betere duw en trekwerk. Gevolg hier van is dat Timo in een doornen heg beland en vol stekels aan de wedstrijd moet beginnen.

Renzo en Loes zijn er vandaag niet bij dus beginnen we met de volgende spelers. Timo in de goal. Imke, Mirthe, Stefan en Sanne zijn de verdedigers. Maaike, Ruben en Fleur spelen op het middenveld. Cas, Rick en Guus zijn de aanvallers.
Amber, Siebe Roorda en Stephan Temmink zijn onze wissels.

Meteen vanaf de aftrap blijkt dat Vroomshoopse Boys veel sterker is dan wij hadden verwacht. De spits is een hele snelle speler met wat al snel blijkt een goed scorend vermogen. De klok geeft nog maar 2 minuten aan en we staan al met 1-0 achter. Veel spelers van ons hebben nog geen bal aangeraakt als dezelfde spits al de 2-0 binnen schiet. Binnen 10 minuten heeft de spit van Vroomshoopse Boys al een hattrick op zijn naam staan. Voor de spelers van DEC 10 is het dan al duidelijk dat het vandaag een kansloze missie gaat worden. Als het dan inmiddels al 4-0 is laat de spits van Vroomshoopse Boys zich van zijn slechte kant zien door zich af te reageren op Timo, wat hem op een wisselbeurt komt te staan. De wissels zijn inmiddels in het veld gekomen waardoor het tot de rust nog redelijk gelijk op blijft gaan. DEC 10 kan af en toe opduiken voor het goal van de tegenstander. De ruststand is dan ook 4-0. Door het mooie weer en de verre afstand naar de kleedkamers wordt besloten om tijden de rust op het veld te blijven.

Doordat het voetballen tegen deze sterke voetballen heel veel energie kost vinden de meeste spelers dan DEC het geen enkel probleem om in de rust gewisseld te worden.

Na de rust is de spits van de tegenstander weer in het veld en gaat Vroomshoopse Boys weer vrolijk verder met het scoren van doelpunten. De verdediging van DEC komt er nu helemaal niet meer uit en kunnen dan ook niet veel meer uitrichten dan de ballen maar zo veel mogelijk wegschieten. De doelpunten vallen als rijpe appels en als de scheidsrechter voor het eindsignaal fluit staat de teller dan ook op 10-0.

Conclusie van deze wedstrijd: De tegenstander was vele maten te groot voor ons. We hebben meer tijd in de auto doorgebracht dan op het voetbalveld.

Volgende week voetballen we om 14:00uur de uitwedstrijd tegen ATC'65 JO15-7. Hopelijk is dit een tegenstander waar wij een beter resultaat bij kunnen behalen.