Teleurstellende nederlaag voor EGVV in Lochuizen

01 May 2018

Op zondag 22 april stond de uitwedstrijd tegen Lochuizen op het programma voor EGVV. Door de overwinning op Delden van vorige week doet EGVV nog volop mee voor de nacompetitie. Jelle was in het duel tegen Delden geblesseerd geraakt en begon hierdoor op de bank. De bank werd verder aangevuld door Raymon en Ilvan.

Na een slap begin van EGVV, waar het in de eerste helft zeer weinig kansen gecreëerd is het Jorn Meutstege die gemakkelijk drie mensen van Lochuizen passeert en de bal voorgeeft op Matthias Hilhorst maar Matthias schiet vanaf een meter of 10 naast. Vlak voor de rust is het Lochuizen dat op voorsprong komt. Een duel aan de rand van het zestienmetergebied van EGVV wordt gewonnen door een speler van Lochuizen, die het hierna koelbloedig afmaakt. 1-0.

Rust

Na de rust is EGVV vele malen feller dan in de eerste helft. EGVV is opzoek naar de gelijkmaker. Dit resulteert in een aantal kansen. Ronald Zieverink ziet zijn schot net langs de paal gaan en na een afgeslagen corner schiet Lars Boonk de bal ineens op het doel, maar de keeper van Lochuizen redt uitstekend. Helaas is dit voor de mannen van EGVV niet voldoende om de punten mee te nemen naar Gelselaar. Lochuizen wint met 1-0 van EGVV.
Aankomende zondag dient er gewonnen te worden van Meddo om nog te willen doen voor de nacompetitie. De wedstrijd wordt om 14:00 gespeeld op sportpark “de Benneker” in Gelselaar.