HSC '21 3 - EGVV 2 (zat.)

17 Feb 2014

HSC ’21 3 – EGVV 2 (zat)

Vandaag speelde EGVV de eerste wedstrijd van dit jaar, voor de meesten ook weer de eerste keer dat men de voetbalschoenen aan trok sinds lange tijd. Vedette Timon Hondorp van EGVV 3 versterkte onze gelederen vandaag.

Het zou een zware pot worden vandaag, de vorige ontmoeting eindigde al in een 1-6 nederlaag voor de groen-witten en destijds voetbalden we met een fitte selectie.

De huidige blessure spiegel is als volgt: Rick Lubberdink is nog steeds geblesseerd aan zijn enkel. Elian te Raa is nog herstellende van zijn knieblessure en zal volgend seizoen zijn comeback maken. Eric Roelofs is geopereerd aan zijn knie en zal evenals Therjon te Raa die nog geopereerd moet worden niet meer in actie komen dit seizoen.

We reisden vandaag met 12 man af richting Haaksbergen, de wedstrijd begon een paar uurtjes eerder omdat we niet op het verlichtte hoofdveld voetbalden maar op veld 5 (achterste veld). De middenlijn loopt daar op de grens tussen Nederland en Duitsland.

In de beginfase van de wedstrijd was vooral de thuisploeg gevaarlijk en het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van EGVV, ook creëerde de thuisploeg aardig wat mogelijkheden en stond het na een half uur 3-0. EGVV kwam er aanvallend niet goed uit en spits André mocht niet op de helft van HSC ’21 komen omdat zijn paspoort was verlopen hij stond dus laatste man.

De thuisploeg kon in de eerste helft uitlopen tot een 6-0 voorsprong waarna Hans ‘Van de Mölle’ alvast de eretreffer voor EGVV maakte, 6-1. Ook Jeroen Rensenbrink kreeg een goede mogelijkheid maar hij zag zijn schot helaas net langs de ballenvanger in het bos verdwijnen.

De tweede periode was voor EGVV een stuk gunstiger doordat de wind uit het oosten kwam. Dit resulteerde in een aantal kansjes voor de gasten. Aart schoot een vrije trap op de lat en Hans zag zijn schot op de paal belanden.

“Helaas voor EGVV bediende de thuisploeg zich van een potje Tick-tack Zauberfußball en eindigde het duel in een 10-1 verliespartij voor EGVV“, aldus Paul ‘De Architect‘ van de Zelhorst.