Wedstrijdverslagen

EGVV/Diepenheim A1 laat de 3 punten achter in Vorden

22 Mar 2011

Na de nederlaag tegen Vios Beltrum A1 moest EGVV/Diepenheim A1 het deze week opnemen tegen de nummer 2 op de ranglijst, Vorden A1.

Vooraf was duidelijk dat we vandaag tegen een goed voetballende ploeg moesten voetballen. Gezien de stand op de ranglijst stond ons een zware taak te wachten.

In de eerste minuten van de wedstrijden was er een gelijkopgaande strijd te zien. Er waren kansen te zijn aan beide zijden. Toch was het Vorden A1 dat al na 5 minuten op voorsprong kwam. De centrale middenvelder kan gemakkelijk een aantal verdedigers omspelen en brengt zo de thuisploeg op voorsprong. Hierna krijgt EGVV/Diepenheim A1 enkele goede mogelijk, maar de overtuiging in de afwerking ontbreekt. De mannen uit Vorden zijn hier toch wat slimmer in en straffen een communicatiefout in de verdediging van EGVV/Diepenheim A1 af. Vorden A1 krijgt na ruim een half uur spelen een vrije trap op circa 20 meter van het doel. De spelers van EGVV/Diepenheim A1 zijn met alles en iedereen druk behalve met de speler die de vrije trap snel neemt en hem gemakkelijk in de open hoek schiet. Er wordt gerust met een 3-0 achterstand.

Na de rust is er een feller EGVV/Diepenheim A1 te zien. Er worden meer duels gewonnen en de vrije man wordt een aantal keer goed gevonden op het middenveld. Roy schiet een afgeslagen bal hard onder in de hoek. De thuisploeg heeft zichtbaar meer moeite met het felle spel van de EGVV/Diepenheim A1. Arnold schiet na een mooie aanval op de lat.Toch weet een aanvaller van Vorden A1 gemakkelijk de 4-1 te maken, en gooit hiermee de wedstrijd in het slot. Ronald word in de diepte weggestuurd en kan een doelpuntje meepikken. Vorden A1 wordt een aantal keer gevaarlijk door snelle counters. De spelers weten goed om te gaan met de geboden ruimte, maar weten het net niet meer te vinden.

Aanstaande zaterdag wordt er gevoetbald tegen Rietmolen A1. Vorig seizoen werd er nog volledig onterecht verloren van deze stugge ploeg. Het zal dus weer een lastige klus worden om de 3 punten in Diepenheim te houden. De aanvang is 14:30 uur op “sportpark de Koppel”