EGVV 2 Zondag wint van Lochuizen 4.

18 Dec 2012

Na 2 weken rust moesten we nog een inhaalwedstrijd spelen tegen een tegenstander die de kans had om ons op de laatste plaats in de competitie te zetten wanneer ze van ons wonnen. Ook het feit dat Han de keeperstrainer in Lochuizen is geeft dit duel een extra Tintje.

Onze selectie wordt steeds smaller, met precies 11 man hadden we er net genoeg man om elke positie te bezetten, de rest heeft nog pijntjes van de ouderdom, valpartijen of ander kwaaltjes. In de kleedkamer hadden we nu wel mooi iets meer ruimte.

Ook bij een vereniging als E.G.V.V slaan de bezuinigingen toe, iedereen moet inleveren, en dus voetballen we vanaf nu met iets minder lucht in de bal. De jongens van Lochuizen waren deze bezuiniging nog niet gewend, en voor hun besloten we dan ook maar om met hun bal te spelen waar nog wel de volle lucht in zat.

We voetbalden weer eens op een redelijk goed niveau, we maakten al snel 2 doelpunten waardoor het verweer van Lochuizen al snel verminderde. Nu begonnen we ook nog eens goed te voetballen met veel kansen en mooie doelpunten wat een 5-0 ruststand opleverde.

Minder was het uitvallen van Arjan met een blessure waardoor we even met 10 man moesten spelen, ook hadden we een speler in ons midden die het presteert om 10 minuten fit te zijn, dan uitvalt met een blessure, na 10 minuten weer in het veld komt en weer fit is, na weer 10 minuten geblesseerd uitvalt en na 10 minuten weer zo fit is dat hij weer in kan vallen.

Ook was iemand geblesseerd geraakt aan zijn achterste, niet bekend is wat hij gisteren gedaan had, alleen weten we wel dat hij is uitgeweest met vrienden, en of hij nu eindelijk eens uit de kast komt is nog niet bekend.

Gelukkig was Gerard als toeschouwer aanwezig en was bereid om bij ons te komen voetballen zodat we toch nog met 11 man op het veld konden staan. Na rust tikten we lochuizen nog verder weg en liepen simpel uit na 8-0 . Han kon de keeperskleren weer schoon inleveren voor de volgende wedstrijd.

Doelpuntenmaker: Walter 5 maal,  Raymon, Sander en Harm-Jan 1 maal

Nu de winterstop in en dan volgend jaar weer vlammen met dit team.

Namens het gehele team prettige feestdagen.