Wedstrijdverslagen

EGVV 2 Zondag wint in Barchem van SVBV 4

27 Nov 2012

Na een week vrij te zijn geweest was iedereen weer blij om te kunnen voetballen, alle kleine pijntjes waren weer verholpen en ook Memmed was weer van de partij. Ondanks het slechte weer, met veel wind, kou en regen ging de wedstrijd gewoon door. Al snel kwam de score op 0-1 , dat doelpunt werd gemaakt door Harmen die een cornerbal via een lichte kluts vakkundig binnen schoof.
We lieten Barchem het spel een beetje maken waardoor ze wat gevaarlijker leken, maar veel meer als een paar cornerballetje en een schot van afstand kwam daar niet uit.
Han was alvast aan het oefenen voor het nieuwe programma van SBS met de titel sterkeepers duiken ………………… door een schot wat toch al naast ging met een showduik te begeleiden, de bal ging er niet in en de duik kreeg van het publiek ook maar een 8.
De 2e helft was een helft waarin we zeer goed gingen voetballen, een aantal kansen werden nog gemist maar via een actie aan de zijkant en van Harmen en een zeer goede voorzet maakte Memmed zijn 1ee doelpunt 0-2.
Tussendoor moeten nog een aantal acties worden uitgelegd. Paul meende dat we verder zouden voetballen op veld 3, hij was al op veld 3 toen hij er achter kwam dat wij nog gewoon op het hoofdveld stonden, daarop besloot hij toch maar terug te komen.
Sander begon wat last van de oren te krijgen, de scheidsrechter vroeg hem nog of er iets mis was, maar Sander liet toch duidelijk en vrij hard weten niks met de oren te hebben, iets wat wij overigens betwijfelen.
We bleven goed voetballen, de 0-3 kwam van de voet van Harm-Jan en de buit leek binnen. Maar de scheidsrechter gaf iets daarna een zeer omstreden penalty aan de thuisclub. Iedereen was er van overtuigd dat het geen penalty was, maar de scheidsrechter gaf hem toch, Han pakte nog de penalty maar de rebound werd koelbloedig ingeschoten. 1-3 . Het was even schrikken, maar via Walter die werd weggestuurd door Harm-Jan kwam vrijwel direct de 1-4 stand op het bord.
Barchem bleef op zoek naar een doelpunt en die kreeg het via een actie aan de zijkant en en de bal verdween fraai in de bovenhoek. 2-4. En weer even schrikken, maar een mooie buitenspelsituatie die op een mooie manier werd omzeild, maakte Walter zijn 2e doelpunt en daarmee kwam de eindstand op 2-5 te staan.
 

Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia