EGVV 2 zondag wint eerste competitiewedstrijd van SVBV 4.

17 Sep 2012

Op weer een mooie zondagmorgen ging het vandaag om het echt, de eerste competitiewedstrijd en meteen tegen Barchem waar we de laatste 2 keer wel van gewonnen hadden maar dat steeds niet makkelijk ging.

Bij het omkleden voelde de kleding niet goed aan, tot we erachter kwamen dat er nog wasknijpers in de kleding was achtergebleven, ik hoop niet, en dat zeg ik  namens ons team dat de vrouwen meer speeltjes in onze kleding laten zitten, ze moeten toch weten dat niet fijn zit. Verdere problemen waren er op het fysieke vlak er waren een aantal geblesseerden en ook nog een aantal die wel fit waren, maar wel met twijfel. Ondanks al die problemen starten we furieus, binnen 2 minuten was het al 2-0 door doelpunten van Memmed en Dick.

Na ongeveer 10 minuten werd een hele mooie rush en voorzet van Paul door  Memmed binnen gekopt en werd het 3-0  Barchem probeerde naar lucht te happen en voordat ze weer een keer konden ademhalen scoorde Dick op aanleggen van Raymon al de 4-0

Alleen een foutje achterin kon barchem nog een klein beetje in de wedstrijd brengen, een klutsbal werd door hun verzilverd en werd tevens de ruststand 4-1

Na rust was Barchem de beter voetballende ploeg, het kreeg ook een aantal kansen, maar de eerste score in de 2e helft was toch weer van ons, de 5-1 en de 6-1 kwamen van de voet van Raymon.

Iedereen dacht dat de wedstrijd nu wel gespeeld zou zijn, maar Barchem bleef aanvallen en werden steeds sterker, ze scoorden ook nog 2 maal de 6-2 en de 6-3 vielen met nog een kwartier te gaan, dus werden we een beetje zenuwachtig, maar gelukkig waren ook bij Barchem de krachten op en bleef het bij de 6-3, een mooie overwinning en de eerste 3 punten.

Raymon zat er na 80 minuten helemaal doorheen, omdat we geen fitte wissels meer hadden bedacht hij een andere manier om te wisselen, hij complimenteerde de scheidsrechter met zijn goede spel maar die begreep het verkeerd en stuurde hem 5 minuten van het veld, Raymon probeerde het nog uit te leggen maar de scheidsrechter was onvermurwbaar. Hij moest eruit.

Doelpunten: Dick 2x, Memmed 2x en Raymon 2x.