05 Nov 2012

De bedoeling was om vandaag de elftalfoto te nemen, maar dat moeten we helaas een week uitstellen omdat de trainingpakken voor thuiswedstrijden er wel waren, maar voor de uitwedstrijden nog niet, deze komen aankomende week binnen, dus volgende week nemen we die foto.

Memmed was er vandaag niet bij ivm het overlijden van zijn zus, vanaf hier wensen wij hem veel sterkte toe de komende tijd om dit verlies te dragen.

Kan iemand ons e mailen wanneer de zomertijd weer ingaat, bij ons is er enige twijfel, 1 persoon was er van overtuigd dat de zomertijd van het weekend al inging, en die persoon had de tijd dus vooruit gezet en kwam dus prompt te laat.

Paul moet volgende week al helemaal op tijd komen, want hij moet zijn strikdiploma halen, hij was de gehele wedstrijd bezig om zijn veters te strikken en zijn directe tegenstander had dus een makkelijke morgen.

Over de wedstrijd kan ik kort zijn, we begonnen goed, maar Meddo kwam op 0-1, maar we bleven goed voetballen en daardoor kwamen we via 2 doelpunten van Raymon op 2-1 wat ook de ruststand was.

Na rust ging het spel gelijk op maar Meddo scoorde het eerst 2-2, Raymon scoorde na 65 minuten nog de 3-2 en iedereen dacht dat dat de genadeslag voor Meddo zou zijn, maar het tegendeel was waar, meddo begon aan te dringen en scoorde de 3-3 en de 3-4 vlak voor tijd en dat betekende weer een nederlaag voor ons, volgende week de belangrijke wedstrijd tegen Lochuizen waarbij de laatste plaats op de ranglijst op het spel staat.

Doelpunten: Raymon 3x.