Wedstrijdverslagen

EGVV 2 zondag verliest van koploper Rekken 5

01 Oct 2012

Op weer een mooie zondagmorgen moesten we aantreden tegen Rekken 5, een tegenstander waar we vaak wedstrijden tegen spelen die zeer doelpuntrijk zijn. Na de slechte wedstrijd van vorige week waren we gebrand om het deze week beter te doen, ook al om dat Rekken boven aan stond en het is altijd leuk om van de koploper te winnen.

Zoals altijd zijn de problemen binnen ons team enorm, nu is het weer het probleem met de voetbalschoenen, ze zijn allemaal los, zijn te groot, te klein of er is iets anders mee, er wordt ook sterk gespeculeerd of er niet iemand is die bewust met onze schoenen rommelt, Het is opvallend hoe veel mensen problemen hebben met de voetbalschoenen, we hebben nu ook een commissie benoemd om dit tot de bodem uit te zoeken.

Voor deze wedstrijd heeft Maaike foto’s en filmpjes van ons gemaakt, dat had ze laatst ook al eens gedaan, bleek dat ze alleen de voeten maar had gefilmd, we hebben haar nu in de kleedkamer uitgelegd dat er ook nog wel iets meer is te filmen dan alleen de voeten.

De wedstrijd verliep zoals hij zou moeten gaan, via een cornerbal die in de kluts bij Jan kwam, namen we de leiding 1-0 de wedstrijd golfde op en neer en voor Rekken een paar kansen, maar ook een aantal grote kansen voor EGGV.

Na rust had Rekken een kwartier her beste van het spel, maar Raymon scoorde de 2-0 en de wedstrijd leek op slot.

Maar door die criminele elementen die hebben geknoeid met ons schoeisel, en wat die commissie uit gaat zoeken verloren we volledig de grip op het spel en kon Rekken maar liefs nog 3 maal scoren en werd de eindstand daarmee op 2-3 gezet.

Doelpunten: Raymon 1x en Jan Voskamp 1x.

Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia