Wedstrijdverslagen

EGVV 2 zondag: De laatste

28 May 2017

De laatste wedstrijd van het seizoen zit er al enige tijd op maar het verslag was nog niet geschreven. Hierbij een korte analyse van de laatste wedstrijd tegen sv. Hector 4.

De opstelling: Friso; Jarno, Daniël, Harm Jan, Dennis; Walter, Niels, Ilvan; Maik, Freddy en Danny. Lesley bezet in zijn eentje de volledige bank vandaag.

EGVV 2 begint onthutsend zwak aan het duel met Hector. Het is binnen 2 minuten al 1-0 voor de thuisploeg. Het spel van EGVV is slordig en Hector wint bijna ieder duel en stuurt vervolgens EGVV van het kastje naar de muur. De eerste aanval van EGVV volgt na een prima pass van Freddy op Danny. Helaas schiet Danny de bal in de 6e minuut van de wedstrijd hoog over. Maik schiet even later op de tegenstander en een minuut later is het Niels die scoort voor de thuisploeg. Een vrije trap wordt door hem volledig van richting veranderd waardoor hij zo in de ander hoek ploft. Met deze WIMPIE is het 2-0. Het woord slordig zou nog vaak naar voren kunnen komen maar beter wordt het ook nog niet echt aan EGVV’s zijde. In de 17e minuut is daar zelfs de 3-0 al en iedereen vraagt zich toch een beetje af waarom we hier op het veld staan. Gelukkig is het een minuut later dan ook raak voor EGVV. Freddy geeft de bal mee aan Danny die Maik volledig vrij ziet staan. Hij speelt de bal goed in en Maik kan van dichtbij raak schieten. EGVV krijgt iets meer grip op de wedstrijd en dit resulteert in enkele hoekschoppen. Bij de eerste komt Maik nog iets te kort maar bij de tweede is het wel raak. Freddy weet de weg naar de goal beter te vinden dan naar de bank in Diepenheim en kopt de bal bij de tweede paal binnen, 3-2 na een half uur spelen. Voor EGVV is het maar goed dat Friso een van zijn beste wedstrijden keept want de reddingen die hij deze dag weer verricht heeft zorgen ervoor dat EGVV uiteindelijk met maar 1 doelpunt verschil gaat rusten.

Na rust het spelletje weer oppakken en iets eerder bewegen/ vooruit denken zou prettig zijn in de tweede helft. Het blijft lang 3-2 en er volgen nog enkele kansen over en weer. Uiteindelijk is bij EGVV de pijp leeg en wordt het zo in het laatste kwartier nog 6-2 voor de thuisploeg. Een teleurstellende laatste wedstrijd van het seizoen maar gelukkig hebben we een week later nog een prima teamuitje gehad. Iedereen die op welke manier dan ook, assistent- assistent- assistent grensrechters, inval-spelers, inval-leiders, inval-barmensen en noem het maar op, bedankt voor jullie bijdrage dit seizoen. Ook voor volgend seizoen doen wij natuurlijk weer graag een beroep op iedereen en hopen we ook dat we er voetballend iets meer van zullen gaan maken! Wij (als EGVV 2 zon) wensen iedereen een goede zomerstop toe en tot volgend seizoen!