Wedstrijdverslagen

EGVV 2 zaterdag is de kluts kwijt

10 Apr 2014

We gaan terug naar 21 dec 2013. Na een onderlinge partij en de penaltybokaal die gewonnen wordt door Gerbert Megelink gaat het bier rijkelijk door de kantine en er wordt gelachen nadat de laatste weken veel punten gehaald zijn. Zo we zijn van het degradatiespook af. We zijn 105 dagen verder koning winter heeft niet toe geslagen en EGVV zit in de grootste vormcrisis sinds de uitvinding van gesneden brood. Het degradatiespook is weer terug. 5 april EGVV speelt vandaag uit tegen AZSV 10. Thuis werd er nog gewonnen met 11-1 dus met goed vertrouwen reist EGVV naar Aalten. Vandaag deden Dennis, Wim en Marco ook weer mee. Na een rommelige begin waar veel persoonlijke fouten over en weer gemaakt worden is het toch EGVV die in de loop van eerste helft er beter in komt en bij vlagen goed combinatie voetbal laat zijn. Is de 30 minuut goede aanval van EGVV komt bij Gerrit aan en geeft voor aan Hans en die maakt zijn 12e van het seizoen. EGVV kan er nauwelijks van genieten of AZSV maakt direct 1-1 

In de rust spreek Gerrit Klein Braskamp de manschappen toe we kunnen winnen vandaag jongens.

Tweede helft is EGVV de kluts compleet kwijt linies zijn te groot de AZSV-ers komen van alle kanten door goede omschakeling maken ze vrij gauw 2-1 en de 3-1 aan einde van de wedstrijd maakt Hans ook zijn 13e van het seizoen.

EGVV verliest met 3-2. Aanstaande zaterdag om 14.00 uur moet EGVV tegen Fc Eibergen 4 en is er een nieuwe kans om van het degradatiespook af te komen.

 

Architect

 

Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia