Wedstrijdverslagen

EGVV 2 (zat.) verdient geen punten in Aalten

13 May 2014

Zaterdag speelde EGVV tegen AZSV 13 uit Aalten. De thuiswedstrijd eerder dit seizoen werd gewonnen met 4-2.

De helft van de EGVV supporters kwam vandaag lopend vanuit Gelselaar naar Aalten. De andere helft met de auto.

In de stromende regen onder de rook van de kampioenswedstrijd van AZSV 1 – Staphorst 1 speelde EGVV een uiterst matige pot voetbal. Behalve werklust waren de ingrediënten die noodzakelijk zijn om kans te maken op een overwinning waren vandaag niet aanwezig in de Gelselaarse formatie.

Gerbert maakte al vroeg in de wedstrijd zijn eerste competitiedoelpunt van dit jaar. Helaas nam AZSV daarna het initiatief en stond het bij de theepauze met 3-1 voor.

Ook gastspelers Timon Hondorp en Brian Markerink konden het verschil vandaag niet maken. Hoewel EGVV de tweede helft beter speelde en enkele kansjes creëerde kon AZSV de voorsprong uitbreiden. In de 79e minuut deed André met het hoofd iets terug door op aangeven van Aart de 4-2 in te koppen.

Volgende week speelt EGVV haar laatste competitiewedstrijd. In Winterswijk op Sportpark Jaspers wordt om 12.30 uur afgetrapt tegen FC Winterswijk 3, tot dan!