Wedstrijdverslagen

EGVV 2 (zat.) speelt gelijk tegen Markelo 3

01 May 2014

De wedstrijd werd gisteravond (woensdagavond) afgewerkt op Sportpark De Benneker. Dit in verband met de oefenwedstrijd in Geesteren van aanstaande vrijdagavond. Niels Voortman, Brian Markerink, Wim Nummerdor en Martijn Reurink mochten vandaag met het 1e zaterdagelftal mee.

De wedstrijden tussen EGVV en Markelo bevatten altijd bijzondere gebeurtenissen, zo ook vandaag. Markelo gebruikte zoals gewoonlijk haar fysieke kracht om de wedstrijd naar haar kant te zetten. EGVV moet het meer van de counters hebben. Zo geschiedde het dat Hans van de Molle een mooie actie maakte en de bal goed voor gaf op André die vervolgens op de lat schoot.

Brian speelde een verdienstelijke pot voetbal en het is niet gek dat men wat betreft speelstijl de vergelijking met Gareth Bale maakt.

André zette de thuisploeg na een kwartier met een hard schot (buitenkantje rechts) op voorsprong. Even later was de stand weer gelijk, door een Wimpie.

De Magiër kwam vandaag niet in het spel voor, Peter had 'm in de tuk. Toen Martijn de tweede helft het veld betrad kreeg hij al snel een voorzet op maat van Bale, maar de inzet werd gekeerd door de goalie van Markelo. Niet veel later kon Martijn uit een voorzet de bal wel binnenkoppen en zette EGVV hiermee op voorsprong.

De mannen uit Gelselaar hadden in de eindfase de knollen op dus kon Markelo wat vrijer voetballen.

EGVV dacht veilig te zijn. Helaas voor EGVV wist men niet dat Markelo ook Superman in de selectie had. Toen Superman het veld betrad maakte hij de indruk niet bepaald Superman te zijn, schijn bedriegt bleek later. Superman kreeg op een gegeven ogenblik de bal aangespeeld en voor dat men het in de gaten had ramde hij met al zijn Superman-kracht de bal vanaf 30 meter in de kruising, 2-2. Echt zo'n momentje dat je als EGVV'er denkt, waarom wij, waarom nu? Met deze gedachte kwam de wedstrijd ten einde en mocht Markelo dankzij een Wimpie en natuurlijk Superman één puntje mee naar huis nemen. Natuurlijk was het EGVV kamp ook blij met één punt.

 

Don

Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia