EGVV 2 (zat.) - Haarlo 2

23 Feb 2014

EGVV, met zondag spelers Niels Voortman en Jasper Koeslag in de selectie, opende verdedigend. Vedette Wim Nummerdor was vandaag de Ausputzer in functie, Haarlo had veel balbezit maar kwam niet verder dan het 16 metergebied.

In de 39e minuut bracht een afstandsschot van Haarlo de openingstreffer, de bal verdween in de verre kruising. De goed georganiseerde gasten had weinig moeite om de voorsprong tot aan de rust vast te houden.

Na de pauze toonde EGVV aanvankelijk enige verbetering. Al verdubbelde het uitgekookte Haarlo in de 55e minuut de voorsprong na een lange aanval, die door doelman Elwin net niet gepakt kon worden.

EGVV viel zonder veel overtuiging aan, ondanks de creatieve inbreng van spelmaker Niels. Vooral in de eindfase lukte er vrij weinig bij de thuisploeg.

Daardoor kwam doelman van de gasten ook na de rust niet in de problemen, al had hij in de zeventigste minuut wel geluk dat Jasper de bal vanaf 20 meter net niet goed raakte. In de eindfase konden de gasten ook de 0-3 binnenwerken

Door het verlies van EGVV ontstaat er een gaatje met de middenmoot. Misschien valt dit gaatje te dichten door punten te pakken tegen HSC’21 2, waar de ploeg van Jan KB volgende week tegen speelt.