Wedstrijdverslagen

EGVV 2 wint thuis van Mec 5

24 Apr 2013

Op deze zondag konden we weer een plaatsje klimmen op de ranglijst bij een overwinning op mec 5, al was dat nog moeilijk genoeg omdat het aantal blessures hand over hand toeneemt, we hadden nog precies 8 man van onszelf over, maar door hulp van de andere EGGV teams konden we beschikken over een complete selectie van 11 man.

Om deze krapte te compenseren besloten we bepaalde posities wat samen te voegen, Han zou laatste man en keeper spelen bijvoorbeeld, iets wat goed lukte want hij pingelde de een na de andere speler van Mec uit, al ging dat niet altijd zoals geplant, ook de functie van spits en linkshalf werd door onze linkshalf perfect gecombineerd, op papier linkshalf, in praktijk spits, een perfecte combinatie.

Op deze tactiek had Mec geen antwoord, ze waren volledig verrast en liepen steeds achter de feiten aan. Ze werden er zo moe van dat bij het ingaan van de laatste 10 minuten ze zo moe waren dat we van een 3-2 voorsprong nog uitliepen naar een 5-2 overwinning. Deze overwinning bewijst dat je met een goede tactiek niet altijd een coach nodig hebt voor succes. Ook moet worden vermeld dat Arjan een vernietigend mooi doelpunt maakte door de bal op subtiele wijze met de binnenkant voet in het doel te plaatsen.Volgende week Lochuizen, een interessante tegenstander waarbij we wederom een beroep gaan doen op onze gave om een perfecte tactiek te ontwikkelen.
 

Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia