EGVV 2 verslaat buurman GSV'63 4

30 Oct 2012

Allereerst willen wij Arjan en zijn vrouw van harte feliciteren met de geboorte van hun dochter Jolien.

Als tweede kom ik terug op het feit dat er gerommeld werd met onze schoenen, dit probleem is nu opgelost, de schuldige die zich met deze zware misdaad heeft bezig gehouden heeft zich gemeld en heeft berouw getoond, en heeft belooft dit niet weer te doen. Vanaf nu heeft dan ook niemand meer het excuus om met kapotte schoenen te voetballen.

De wedstrijd verliep zoals hij moest verlopen, we starten met een ander systeem 4-3-3 om weer wat vaste patronen te krijgen. Al snel speelden we goed voetbal wat ook vele kansen opleverde. Han keepte weer na een aantal weken van afwezigheid wat ten koste ging van Paul die nu op het middenveld werd geposteerd. Na een mooie assist van achteruit werd na 20 minuten de openingstreffer door Raymon gescoord, gevolgd door een mooie voorzet van rechts van Dick die door Raymon werd binnen gewerkt 0-2.

Gsv deed voor de rust via een cornerbal nog iets terug door een klutsbal binnen te werken 1-2, dit was ook de ruststand. Na rust ging het spel wat op en neer zonder veel kansen voor gsv, maar wel voor ons, en via treffers van memmet en Raymon kwam de 1-4 op het bord. In de laatste minuut tikt Han nog net een afstandsschot uit het doel, iedereen was blij, maar onze Paul die het doel de afgelopen wedstrijden verdedigde moet natuurlijk daar nog even een opmerking over plaatsen, ”die bal had ik klem gehad“ waren zijn woorden. En ik moet ook zeggen dat dat misschien ook best wel waar kan zijn. Op de valreep scoorde gsv nog 1 maal en dat bracht de einduitslag op 2-4, een mooie overwinning en en begin om weer naar boven in de ranglijst te kijken.

Ondertussen zaten Andre en Evert zo gezellig op de bank te praten over vroeger, dat ze erachter kwamen dat ze allebei in het leger hadden gezeten. Natuurlijk kwamen de sterke verhalen al snel naar voren, de een had een heel leger uitgeschakeld en de andere had een kernoorlog voorkomen. Alleen vergat de een te vertellen dat hij in het Leger des Heils had gezeten, en de andere vergat te vertellen dat hij zijn eigen leger had uitgeschakeld door als kok bedorven voedsel te bereiden.

Doelpunten: Raymon 3, Memmed 1.