EGVV 2 verliest in Beltrum.

24 Sep 2012

Na de succesvolle seizoenstart gingen we met volle moed naar Beltrum toe om daar aan te treden tegen het 6e team van Vios, in het verleden haalden we tegen dit team altijd goede uitslagen en dus gingen we vol vertrouwen de wedstrijd in.

De lijst met blessures en niet geheel fitte mensen is ook deze week weer gegroeid, Herbert is er nog niet, Jan V is geblesseerd, een aantal spelers speelde wel maar was ook niet okselfris en Raymon was er niet omdat hij moest werken.

Sander was er wel, maar speelde op andermans voetbalschoenen die niet geheel zijn maat waren, Maar je kon bijna niet merken dat hij op andermans schoenen speelde, elke bal die hij speelde kwam aan en hij leed geen enkel balverlies.

Memmet had een cursus praten in het openbaar gedaan en als stage opdracht moest hij daar in de praktijk  mee oefenen. Evert drong zich op als zijn stagebegeleider en informeerde de scheidsrechter over de vorderingen van Memmet. De scheidsrechter was daar heel erg gecharmeerd van en gaf Evert nog eens extra 5 minuten om zijn pupil vanaf de kant te kunnen coachen.

We speelden een hele goede 5 minuten, we kwamen met 0-1 voor en dat was ook al het goede wat we gedaan hebben, daarna deden we alles fout wat je ook maar fout kunt doen en via een ruststand van 2-1 en de einduitslag van 7-2 gingen we kansloos met een nederlaag weer naar huis.

Doelpunten:  Jan Willem en Memmet